Astral Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Merhaba arkadaşlar, http://www.youtube.com/watch?v=4LMfs_Okc3g Linke bakarsanız movie'da tam olarak kaydettim ve anlattım. İngilizce problemi olanlar için bir daha anlatayım; Instance'a girin ve soyunun :P eğer başaramazsanız repair bill ödemeyin diye. Tam benim öldüğüm yerde intahar edin ve release etmeyin. Yerde ölü yatarken logout olacaksınız, 20'den geriye sayarken 1 saniye kaldığında release edeceksiniz. 1 dediği an release etmeyin yarım saniye daha bekleyin tam son anda etmeniz gerekiyor yoksa sizi mezarlığa atar. Log olduğunuzda aynı yerde hayalet olarak çıkacaksınız. Black Stalker'a kadar koşun yukardaki çıkıntıya geldiğinizde aşşağıdaki corpse'unuza yeterli range olacaksınız ve res olabilirsiniz. Party memberlarda aynı yerde ölmeli böylece onlarıda reslersiniz ve direk black stalkerı keseriniz. İsterseniz ondan önceki hunter bossuda kesersiniz arada sadece 2 tane trash mob var o kadar. Nether farmlamak için ya da badge biriktirmek için iyidir. Hadi bakalım başarılar ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 bug abuse yani? kasamam böyle şeylerle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 lol nasıl buldunuz bu bugı onu anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 kas kasma orası beni ilgilendirmez. isteyen faydalanır benden öğretmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 enteresaaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 çok denedim olmuyo fixlemişler büyük bi ihtimalle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 ben movie'yi bu akşam çektim, fixlendiği neyn yok sen yapamamışsındır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 oha black stalk ı almak için üşeniodum o kadar underbog temizlemeye . denemem lazım bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 evet ben de denedim 1 olduktan yarım saniye sonra basiorum sonra log out oluo girdiimde instance ın için tekrar ölü olarak ubluorum kendimi release spirit yazısı ile baya denedim olmadı. sonra 1 de basiim dedim 1 de basınca da bu sefer release etti mezarlığa. [ Mesaj 26 Ağustos 2007, Pazar - 09:55 tarihinde, Mortis tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 o bug fixlendi son patchle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 adam dün akşam çekmiş ama ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Ben de denedim olmadı ya, 2 saniye kala bastım belki bağlantıdan acaba diyerekten, ama cık olmadı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 yaw şu şeyleri niye youtube a koyarsınız anlamıyorum. Aklınızca paylaşım yapıorsunuz da oysa yarardan çok zararınız oluyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 bug fixlenmedi 1i görünce ayarlıyabilmeniz gerekior ona göre cok denemeniz lazım ytani oda bayıyıor ama bende yapmıstım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 bu olay o zaman her instance da işler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 islerde underbogun olayi son bosunn oraya ghos tolarka kosunda cesedeini alabilmen yane son boss yakin girise gibin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 uğraşmam bugla flm hele heroicle işim olmaz thnxbb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar