Bone Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Çok fazla kavga gürültü olmayan, eğlencesine oynuyabileceğim bir guild arıyorum. PvE guildi olursa güzel olur. lvl 60-70 arası instancelarda guildden adam bulup dungeonlara gidebilmek istiyorum. Hatta 70+ instancelarda akşamları guildle raid düzenleme imkanı olursa daha da güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 ony ve naxx yapmaları gerekiyor mu onu da yazsaydın.. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 bildiğin guild işte sam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 oyunda aramak daha mantıklı sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 valla bilmiyorum ki guildleri fazla. sizin önereceğiniz bir guild var mı diye sordum. guild bulmak zor değil de, öyle pat diye bir guilde girince de saçma sapan şeylerle uğraşabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 server forumlarında bakınsan aslında daha iyi fikir edinirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 kungene inv yaz [ Mesaj 28 Ağustos 2007, Salı - 21:17 tarihinde, Olivies tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 kungen ne guildi? sizin guild mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 HAHAHAHAHAHAHAHAHA guildinde son derece geyik adamlar var pve falan da yapıyolar sanırsam tam bilemiyorum ama guilddeki adamlar baya iyidir,bir dene şansını eheh.Onun dışında baya guild var her türden instance yapan forumlarda rahat bulursun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 said: Bone üye § 01 Eylül 2007, Cumartesi - 05:27 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- kungen ne guildi? sizin guild mi? yok yav,nihilum guild master kungen:) [ Mesaj 01 Eylül 2007, Cumartesi - 05:36 tarihinde, Olivies tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TambourineMan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 bkz. Guild List bkz. Raid Progress Bkz. Nihilum Limited Recruitment gerçi Magtheridon casual ve eğlence bakımından sux bir server, şans vermek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 şu lag de nihiluma başvurup girdiğimi düşünemiorum ilk haftada atılırım herhalde paso raidlerde DC olmaktan -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 said: şu lag de nihiluma başvurup girdiğimi düşünemiorum ilk haftada atılırım herhalde paso raidlerde DC olmaktan -.- aynen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Yalnız Nihilum'a girip 24 saat sonra atıldıktan sonra diğer pek çok loncanın kapısı da açılır kişiye :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 80 ms'in üzerine sahipsen almazlar nihiluma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 said: bkz. Guild List bkz. Raid Progress Bkz. Nihilum Limited Recruitment iyi güzel link verebiliyorsun şahane de, o tip yerlere ben de bakabiliyorum, ancak benim işime yarayabilecek guildi nerden bulucam? guilde girmek mesele değil, al girdim işte bir guilde. Post mortem midir nedir öyle bişi, 4 kişi. peki işime yarıyor mu? hayır. nihilum diyip duruyorsunuz, biliyorum magtheridon diyince hatta wow diyince hemen nihilum geliyor aklınıza da, nihilum kim, ben kim. lvl 70 tier 6 olmayan adamları almıyorlar, hele türkiye'de yaşıyorsan, 2 saatte bir elektrik kesiliyorsa, 2mbit internetin olmasına karşın 40000 ms'lerde uçuyorsan, ekran kartı bozuksa ve sürekli glitchlerle boğuşuyorsan, nihilum gibi iddialı guildler seni almaz. en ufak bir hatanda seni köşe bucak kovalayacak bir lanet ile kovalarlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Ben de warriorumla inanılmaz bir guild kıtlığı çekiyorum. Defiasda oynuyorum. Zaten guild bulamayacağım için level 69.7 de kaldı. Server başladığında en iyi guildinde spawn oldum. Tüm first killeri alıyorduk o aralar. Sonra hop guild master en büyük düşmanımı yarattım diyip alliance açtı. O zamandan beri hiç güzel bir guilde giremedim. Acımı paylaşan var mı? [ Mesaj 02 Eylül 2007, Pazar - 01:58 tarihinde, zlorwf tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TambourineMan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 said: iyi güzel link verebiliyorsun şahane de, o tip yerlere ben de bakabiliyorum, ancak benim işime yarayabilecek guildi nerden bulucam? guilde girmek mesele değil, al girdim işte bir guilde. Post mortem midir nedir öyle bişi, 4 kişi. peki işime yarıyor mu? hayır. nihilum diyip duruyorsunuz, biliyorum magtheridon diyince hatta wow diyince hemen nihilum geliyor aklınıza da, nihilum kim, ben kim. lvl 70 tier 6 olmayan adamları almıyorlar, hele türkiye'de yaşıyorsan, 2 saatte bir elektrik kesiliyorsa, 2mbit internetin olmasına karşın 40000 ms'lerde uçuyorsan, ekran kartı bozuksa ve sürekli glitchlerle boğuşuyorsan, nihilum gibi iddialı guildler seni almaz. en ufak bir hatanda seni köşe bucak kovalayacak bir lanet ile kovalarlar... wowdaki guild sisteminde oyuncular kolay harcanabilir. değer verilmez Casualsan, yukarıda bahsettiğin problemleri yaşıyorsan bence yanlış oyundasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Casual sende wow oynarsın çok rahat ama hırc yapmayacan t4/5/6 filan sallayacan oyuna girip geyik yapacan pvp yapacan yatıp uyucan aynı benim gibi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TambourineMan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 en güzeli RL den arkadaşlarınla beraber takılmak. o zaman tavşan kesmek bile eğlenceli olabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Bone harbide oynarım dersen alalım Nihilum Academye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar