Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"Atatürk ilkeleri & inkılapları kaldırılacak"

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi türban dini sembol?ya komedi.türban şeriatin sembolü abi.müslümanlığın hilal.git hilal tak okula milletin haç taktığı gibi umrumda olmaz.gelip burda gericiliğin sembolüyle okula gitme olsun diyorsunuz.ayrı şeyler.

[ Mesaj 27 Ağustos 2007, Pazartesi - 16:07 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
ABD'de hicbir yerde ciplak kosu duzenlenemez. Ortalikta ciplak dolasmak da yasaktir. Ha kitle halinde bir seyi protesto amacli veya kutlama amacli seyler yapilir; ayri dava. Ama kendi kendinizi kandirmayin nolur.
Mesaj tarihi:
eğer böyle ve bunun gibi şeyler çıkar da dinin devlet işlerine karışmasının yolu açılırsa, iç savaş çıkar. kesinlikle iç savaş çıkar.. ülkenin %47si gibi büyük çoğunluğunun bu kadar aymaz olacağı aklıma bile gelmezdi..
Mesaj tarihi:
iç savaş şuanda var anca sözlü çatışma şuan.burda olduğu gibi.ben açıkçası burdan bi şeriatçı üyeyi kendimle aynı kefeye aynı millete koymuyorum ve onla oturup bu konu dışında 1 kelime edeceğimi sanmıyorum

[ Mesaj 27 Ağustos 2007, Pazartesi - 16:17 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
bu tasarıyı kimin hazırladığını biliyor musunuz peki? (ben bildiğim için soruyorum :p)

Beni tek rahatsız eden bu tasarıyı hazırlayanların, zannedersem yök başkanının rektörlerin ortak kararla seçmesini önerilmesi. Zira cumhurbaşkanının da önerilen rektörler listesinde istediği rektörü ön sıraya çıkarabildiğini düşünürsek yök başkanının seçimi dolaylı olarak cumhurbaşkanının eline kalıyor.

Gerçi yök başkanı seçimi şu anda nasıl emin değilim. Tam olarak bilen var mı? Eğer yine cumhurbaşknında idiyse yök başkanı seçimi çok birşeyi değiştirmiyor çünkü.

[ Mesaj 27 Ağustos 2007, Pazartesi - 16:26 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Birkac yil once bunun bahsi bile gecse olay olurken simdi bu hale geldik , 3-5 yil sonra daha neler gormus olacagiz. Ama hala laiklik desek fasist oluyoruz. Sindirmeye calisiyorlar. Birileri futbol takimi tutar gibi AKP savunmaya devam ediyor. Yobazlar semiriyor bunlarin sirtindan
Mesaj tarihi:
Herşey iyi güzel hoş da, Akp'ye oy veren her insanı zavallı durumuna sokarsanız da olmaz. Sandık başında bekliyorsanız inceliyorsanız eyvallah. Ama kurunun yanında yaş yakmayın. Ailemden veya ben vermedim ama haklı sebepleri olan tanıdıklarım var, işini düşünen insanlar var burda gelip zavallı diyene takla attırırlar bildikleriyle yaptıklarıyla yapıcaklarıyla.
Mesaj tarihi:
bence darbe olsun, en demokratiği o.

sokakta türbanla dolaşana laf etmiyosunuz. üniversteye adımını atınca laiklik yerle bir oluyo, rejim tehlikeye giriyo. ya sokakta da yasaklayın ya da üniversteye sokun kardeşim aaaa
Mesaj tarihi:
tamam özür dilerim o konuda da % 45 den azsa zavallı daha beter onlar için.rahat galip çıkarız bu iç savaştan sfdg

said:
sokakta türbanla dolaşana laf etmiyosunuz. üniversteye adımını atınca laiklik yerle bir oluyo, rejim tehlikeye giriyo. ya sokakta da yasaklayın ya da üniversteye sokun kardeşim aaaa

sokakta türbanla gezene laf etmekten çenem yoruldu benim ondan artık etmiyorum eğer bana sorarsan

[ Mesaj 27 Ağustos 2007, Pazartesi - 16:39 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
AKP'ye türban vs dini ve siyasi sebeplerden oy verenler o % 45'in 3te birini geçmez. Gerisi tamamen ekonomik sebeplerle verdi oyunu.
Maksat istikrar olsun, cebim dolsun, arada avratları da dörtlersek fena olmaz yani.
Mesaj tarihi:
illa türban olmak zorunda değil bu ülkede türban takmayıp da muhafazakar olan, cumhurbaşkanının ve hükümetin dini görüşlerini devlet yönetiminde göstermesinden rahatsız olmayan insanlar da var.
Mesaj tarihi:
Elaidi'nin soylediklerinde dogruluk payi var . Cesitli sebeplerle oy verenler var , herkesi ayni kefeye koymamak gerek , ama seriat duskunlerinin verdikleri zararlara dolayli olarak suc ortagi olmus oluyorlar sonucta.

Nasil Bush yonetimini degilde amerikan halkini sucluyorsa genelde insanlar olanlar icin , ayni sekilde kendilerini sorumlu tutmalari gerekir bu yonetimin yaptiklarindan dolayi , gerci en dogrusu genelleme yapmadan sucluya suclu demek ama baskasini yargiladigin teraziyle yargilanmak gerekir.
  • Yeni Oluştur...