sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Apo tişörtüyle dolaşanı polisten önce vatandaş mikiler.
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 problem o zaten bunanr turbani serbest birakir ama yarin ciplak kosu duzenlensin derse karsi cikarlar baska yasakalr getirirler mini etek giyilmesin vs vs
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 abi türban dini sembol?ya komedi.türban şeriatin sembolü abi.müslümanlığın hilal.git hilal tak okula milletin haç taktığı gibi umrumda olmaz.gelip burda gericiliğin sembolüyle okula gitme olsun diyorsunuz.ayrı şeyler. [ Mesaj 27 Ağustos 2007, Pazartesi - 16:07 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ]
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Niye abi Dini yasağı kaldırıyorsan siyasi yasağıda kaldıracaksın. Ben Apo tshirtüylede gezebilicem Demokratik bir toplumuz. Demokrasi için..
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 ah keşke yapsalar.binse ordu hemen tepesine oracıkta.
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 ABD'de hicbir yerde ciplak kosu duzenlenemez. Ortalikta ciplak dolasmak da yasaktir. Ha kitle halinde bir seyi protesto amacli veya kutlama amacli seyler yapilir; ayri dava. Ama kendi kendinizi kandirmayin nolur.
FIRAT Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 eğer böyle ve bunun gibi şeyler çıkar da dinin devlet işlerine karışmasının yolu açılırsa, iç savaş çıkar. kesinlikle iç savaş çıkar.. ülkenin %47si gibi büyük çoğunluğunun bu kadar aymaz olacağı aklıma bile gelmezdi..
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 iç savaş şuanda var anca sözlü çatışma şuan.burda olduğu gibi.ben açıkçası burdan bi şeriatçı üyeyi kendimle aynı kefeye aynı millete koymuyorum ve onla oturup bu konu dışında 1 kelime edeceğimi sanmıyorum [ Mesaj 27 Ağustos 2007, Pazartesi - 16:17 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ]
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 bu tasarıyı kimin hazırladığını biliyor musunuz peki? (ben bildiğim için soruyorum :p) Beni tek rahatsız eden bu tasarıyı hazırlayanların, zannedersem yök başkanının rektörlerin ortak kararla seçmesini önerilmesi. Zira cumhurbaşkanının da önerilen rektörler listesinde istediği rektörü ön sıraya çıkarabildiğini düşünürsek yök başkanının seçimi dolaylı olarak cumhurbaşkanının eline kalıyor. Gerçi yök başkanı seçimi şu anda nasıl emin değilim. Tam olarak bilen var mı? Eğer yine cumhurbaşknında idiyse yök başkanı seçimi çok birşeyi değiştirmiyor çünkü. [ Mesaj 27 Ağustos 2007, Pazartesi - 16:26 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ]
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 sandıktan sonra millet sadece evinde üzüldü diye her alınacak kararda aynı şeyin aynı yumuşaklıkta yapılmasını bekliyorlarsa pek yazık
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 bilkent üniversitesinden bir profesörün de içinde olduğu 6 kişilik akademik bir kurul.
Soulless Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Birkac yil once bunun bahsi bile gecse olay olurken simdi bu hale geldik , 3-5 yil sonra daha neler gormus olacagiz. Ama hala laiklik desek fasist oluyoruz. Sindirmeye calisiyorlar. Birileri futbol takimi tutar gibi AKP savunmaya devam ediyor. Yobazlar semiriyor bunlarin sirtindan
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 akp = demokrasi bazilari icin hitlerde ayni sekilde gelmisti o zaman gorucem ben o demokrasi cigitkanlarini
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 hitler geldiğinde onla uğraşıcak bir kitle yoktu ancak % 40 zeki % 45 zavallıyı alt eder kafanızı yormayın siz. (kalan %15 bağımsız , gp filan işte) =P
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 bu ulkenin %99.6 si musluman ama!
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Anayasa paketiyle geçirilmesi planlanıyodur veya sadece suni gündem içindir. Bişi olmaz.
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 müslümanlıkla şeriatı hala aynı kefeye koyuyorsunuz. müslümanlığın işareti hilaldir şeriatin türban.ben buna göre konuşuyorum.
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Herşey iyi güzel hoş da, Akp'ye oy veren her insanı zavallı durumuna sokarsanız da olmaz. Sandık başında bekliyorsanız inceliyorsanız eyvallah. Ama kurunun yanında yaş yakmayın. Ailemden veya ben vermedim ama haklı sebepleri olan tanıdıklarım var, işini düşünen insanlar var burda gelip zavallı diyene takla attırırlar bildikleriyle yaptıklarıyla yapıcaklarıyla.
sir Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 bence darbe olsun, en demokratiği o. sokakta türbanla dolaşana laf etmiyosunuz. üniversteye adımını atınca laiklik yerle bir oluyo, rejim tehlikeye giriyo. ya sokakta da yasaklayın ya da üniversteye sokun kardeşim aaaa
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 tamam özür dilerim o konuda da % 45 den azsa zavallı daha beter onlar için.rahat galip çıkarız bu iç savaştan sfdg said: sokakta türbanla dolaşana laf etmiyosunuz. üniversteye adımını atınca laiklik yerle bir oluyo, rejim tehlikeye giriyo. ya sokakta da yasaklayın ya da üniversteye sokun kardeşim aaaa sokakta türbanla gezene laf etmekten çenem yoruldu benim ondan artık etmiyorum eğer bana sorarsan [ Mesaj 27 Ağustos 2007, Pazartesi - 16:39 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ]
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 AKP'ye türban vs dini ve siyasi sebeplerden oy verenler o % 45'in 3te birini geçmez. Gerisi tamamen ekonomik sebeplerle verdi oyunu. Maksat istikrar olsun, cebim dolsun, arada avratları da dörtlersek fena olmaz yani.
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 illa türban olmak zorunda değil bu ülkede türban takmayıp da muhafazakar olan, cumhurbaşkanının ve hükümetin dini görüşlerini devlet yönetiminde göstermesinden rahatsız olmayan insanlar da var.
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Avanta olayından çok kredi borcu olanlar buyuk sayıda yani adam ekonomi ters gitmesini riske almamak içinde verdi. Kim neden verdiyse verdi konu o deği çarpıtmayalım.
Soulless Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Elaidi'nin soylediklerinde dogruluk payi var . Cesitli sebeplerle oy verenler var , herkesi ayni kefeye koymamak gerek , ama seriat duskunlerinin verdikleri zararlara dolayli olarak suc ortagi olmus oluyorlar sonucta. Nasil Bush yonetimini degilde amerikan halkini sucluyorsa genelde insanlar olanlar icin , ayni sekilde kendilerini sorumlu tutmalari gerekir bu yonetimin yaptiklarindan dolayi , gerci en dogrusu genelleme yapmadan sucluya suclu demek ama baskasini yargiladigin teraziyle yargilanmak gerekir.
sir Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 judge not, lest ye be judged yourself diyorum o zaman..
Öne çıkan mesajlar