Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"Atatürk ilkeleri & inkılapları kaldırılacak"

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yeni anayasadan

- Üniversitede türban yasağı kaldırılıyor.

- Üniversite rektörlerinin yer aldığı üniversitelerarası Kurul güçlendirilerek YÖK koordinasyon makamı olacak.

- Gençliğin korunması ve eğitim öğretim maddelerindeki "Atatürk ilke ve inkılapları" çıkarılacak.

pwnd
GG...

Kaynak: Vatan gazetesi s.19

[ Mesaj 27 Ağustos 2007, Pazartesi - 09:06 tarihinde, KahnX tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
mecliste oturum olurda adı geçerse bunun kavga çıkar söyliyim.hemde çok fena.

edit : ordunun 2 nişancı tutup eline awm verme vakti geldi sdfgdsf

[ Mesaj 27 Ağustos 2007, Pazartesi - 15:18 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
henüz yeni anayasanın yürürlüğe girmesine aylar var, o zamanda bu taslak daha çooook değişir, bu birincisi.

ikincisi türban yasağının zaten kalkması gerekiyo.

üçüncüsü, 12 eylül rejiminin getirdiği YÖK'ün kaldırılması, üniverstelerin özerkleşmesi adına atılcak gayet olumlu bir adımdır.

doğru adımları sırf akp atıyo diye eski yanlışları savunmaya devam etmenin bi manası olduğunu düşünmüyorum.
Mesaj tarihi:
said:
doğru adımları sırf akp atıyo diye eski yanlışları savunmaya devam etmenin bi manası olduğunu düşünmüyorum

PUHAHAHAHAHAHH

[ Mesaj 27 Ağustos 2007, Pazartesi - 15:50 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
said:
ikincisi türban yasağının zaten kalkması gerekiyo.

Kime göre, neye göre gerekli?

(Ha bence de ünilerde öğrencilere türban yasağı kalksın, ama bu yasağı savunanların da "kalksın" diyenler kadar haklı gerekçeleri var.)
Mesaj tarihi:
tabi ki iki tarafın da gerekçeleri olucak, ama demokratik bir toplumda yaşadığımıza inanıyosak, üniverstelerin de özerkleşmesi gerektiğini düşünüyosak, türban yasağının kalkması olumlu bir gelişme olacaktır.

[ Mesaj 27 Ağustos 2007, Pazartesi - 15:59 tarihinde, sir tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
ozerklestirirken hukuemtin eline gecmesinde uniler lol

ikincisi ise turban yasagi diye bisey yokki dini ve siyasi sembol yasagi var avrupa insan hakalri mahkemesi tarafindan resmen hakli bulunmus bir uygulama bu nasil kaldirmayi dusunuyorlar merak ediyorum
zina yasasidnaki gibi hoooost der efendileri hemen hasiralti ederler
Mesaj tarihi:
turban yasagi kalkar kalkmaz okula jedi robelarimla gidicem
almazlarsa %100 leyhime karar cikacagini bildigim AIHM ne gidip tazminat manyagi yapicam

ha yok yapamam ben kendi ulkemi mahkemeye veremem mustakbel cumhurbaskanimizin esi gibi lol
Mesaj tarihi:
sokakta nasıl dolaşılıyorsa üniverstede de öyle dolaşılabilmeli. netekim yurtdışındaki üniverstelerde böyle bu hadise. hatta amerikada çıplak koşu düzenlenen üniversteler bile var, ne güzel işte..DAHA NE İSTİYOĞNUZ?!
  • Yeni Oluştur...