Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gül'e dokunulmazlık + Üni.lerde türbana serbestlik

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Prawler
adamın bi yere kaçtığı yok, 5 sene sonra biticek cumhurbaşkanlığı... sonra yargılarsın... şimdi cumhurbaşkanı yargılayıp ülkeyi krize sürüklemenin ne manası var?
Mesaj tarihi:
haklılığınıza ve partizanlığınıza o kadar can-ı gönülden inanmışsınız ki olayları değerlendirebilme kabiliyetiniz yerle bir olmuş, kırık plak gibi aynı şeyleri tekrarlayıp duruyosunuz..

hele şu ABDullah'a bitiyorum ya. ne kadar zekice bi kelime oyunu, kim yarattıysa gerçekten ayakta alkışlamak istiyorum. abd şimdi kötü ya, ırak'a girdi filan, bi de imf'yi başımıza musallat ettiler habire bişeyler dayatıyolar..abdullah gül de kötü, pis şeriatçı, ülkemizi geriye götürecek..demek ki ikisi bi potada eritilebilir, ne ala memleket, ne kolay muhalefet! bu kelime bulunamasa mazallah napacaktı bu "ülkesini acaip çok sevip de halkından nefret eden" insanlar? onların hiç payı yok tabi ülkenin bu hale gelmesinde, onlar hep en doğruyu yaptılar, hep bu ülke için ellerinden geleni artlarına koymadılar, bi alkış da onlara..
Mesaj tarihi:
Birincisi Baykal'ı hiç sevmem.
İkincisi ise ne demek 5 sene sonra yargılansın arkadaşım?
Evcilik oyunu mu bu ya?

Zaman aşımına da uğramış olur hem,dava düşer.

Tabii milletvekili dokunulmazlığında zaman aşımı işlemiyorsa o ayrı da.

Pes yani.
İnanamıyorum bu kadarına.

@Sir: Evet, en azından rüşvet yemedim, adam kayırmadım,çalıp çırpmadım çok şükür.

[ Mesaj 25 Ağustos 2007, Cumartesi - 22:51 tarihinde, Prawler tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Eskiden başörtüsü derdik, bu türbanı kim çıkardıysa allah müstehakını versin... Başörtüsü annemiz takmasa ananemizin oda takmazsa onun annesinin mutlaka taktığı birşeydi, kimseninde gözüne batmazdı..
Şimdi saçlarını topluyorlar tepede, özellikle gizemli bir şişkinlik veriyorlar, kafalarında 45cm bir yükseklik ile geziyorlar, adıda türban..
Bölücülük bence bu.. Başka bişey değil. Arkasında yurtdışı kaynaklı güçler var.. imo
Mesaj tarihi:
hic okumadim son mesaja cevap veriyorum..

Milletvekilleri dokunulmazlik alinca ve haklarinda bir sorusturma varsa zaman asimi durduruluyor milletvekilligi dusunce tekrar islemeye basliyor..

Yani suanda yargilanabilir durumdaysa 5 sene sonrada yargilanabilir durumda..
Mesaj tarihi:
prawler, ecevit de dediğin şeyleri yapmadı. ama son koalisyon zamanında neler yaşadı bu ülke?

göremiyo musunuz ey arkadaşlar, bu ülkede birlik beraberlik sağlanmadan bi bok olmaz, hiçbi sorun çözülmez! açın bi gözünüzü artık bırakın kini, ayrımı, önyargıyı, bi rahat olun, önünüze bakın. şahane bi potansiyelimiz var ama "o türban takıyo, bu kürt, bu dinci, şu faşist, o laik, şu ülkücü" diye diye bi gıdım ilerleyemiyoruz on-yıllardır. bu ülkenin aydınlık, eğitimli kesimi sizlersiniz, ilk adımı da siz atıcaksınız, cahil diye nitelediğiniz şu kesimi bi güzel eğiticeksiniz yahu öyle armut piş ağzıma düş olur mu? solculuk tabana inemedi diyolar ya hep, e ulan kim uğraştı ki indirmeye? "taban" dediğimiz şey das kapital okumuş, idealist bi kitle değil ki, eğitilmesi, hoşgörülmesi, el üstünde tutulması gereken bir kitle..yok, siz onları "cahil bunnar, bi boktan anlamazlar, müstehak bunlara" diye eleştirin, o zaman kesin kurtulur bu memleket.
Mesaj tarihi:
said:
göremiyo musunuz ey arkadaşlar, bu ülkede birlik beraberlik sağlanmadan bi bok olmaz, hiçbi sorun çözülmez! açın bi gözünüzü artık bırakın kini, ayrımı, önyargıyı, bi rahat olun, önünüze bakın. şahane bi potansiyelimiz var ama "o türban takıyo, bu kürt, bu dinci, şu faşist, o laik, şu ülkücü" diye diye bi gıdım ilerleyemiyoruz on-yıllardır. bu ülkenin aydınlık, eğitimli kesimi sizlersiniz,

Sana bu konuda katılıyorum.

said:
ilk adımı da siz atıcaksınız, cahil diye nitelediğiniz şu kesimi bi güzel eğiticeksiniz yahu öyle armut piş ağzıma düş olur mu?

Cahil demiyorum, bilinçli olarak yapıyorlar bence.
Biraz haklılar da, ben de aç olsam, ben de oyumu satarım.
Ben de rantçı olsam, iş adamı olsam köşeyi döncek olsam kaymak yiyecek olsam ben de AKP ye oy veririm.

said:
solculuk tabana inemedi diyolar ya hep, e ulan kim uğraştı ki indirmeye? "taban" dediğimiz şey das kapital okumuş, idealist bi kitle değil ki, eğitilmesi, hoşgörülmesi, el üstünde tutulması gereken bir kitle..yok, siz onları "cahil bunnar, bi boktan anlamazlar, müstehak bunlara" diye eleştirin, o zaman kesin kurtulur bu memleket.

İşte haklısın sorun burada.
Bu memleket için boşuna kendimi yoruyorum.
Cahil demiyorum ama müstahak bunlara evet, sonradan bu ülkenin başına gelecekler için kimsenin kesinlikle ağlayıp sızlamaya hakkı da yok.

Yaşayacak bir tane hayatım var.İmkan bulursam da daha iyi yaşamak isterim,bunun için de elimden geleni yaparım. Kendimi başkalarını değiştireceğim diye parçalamak istemem. Atatürk zamanında çok uğraştı bu memleket için? Ne oldu sonuç? Sen diyorsun ki birleşin. Sen de biliyorsun böyle birşey olmayacağını. Neden hayatımı gerçekleşmeyecek bir emel için harcayayım?
Mesaj tarihi:
joker dokunulmazlığı chpnin çirkefliklerine kalkan olsun diye getirdiklerinden sonra koptum açıkçası.
birincisi bu mu demokrasi?
ikincisi bir sanığı mı cumhurbaşkanı olarak görmek istiyorsunuz?
(merak ediyorsanız 2 fezleke var kendisi hakkında)

gözlerinizi kulaklarınızı kapatmışsınız otomatiğe alıp aynı şeyleri söylüyorsunuz ne yazılanlara tepki ne cevap ne savunma

[ Mesaj 25 Ağustos 2007, Cumartesi - 23:09 tarihinde, Sparkcaster tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
olurr baska varmi ? 5 sene sonra yargilanacakmis.. baska varmiydi arzunuz. adamin yicek ekmegi olmuyor hirsizlik yapiyor aninda yargilaniyor ama gel gorki trilyonlarca para kayboluyor SIZIN cumhurbaskaniniz 5 sene sonra yargilanacak. Baska arzunuz efennim?
Mesaj tarihi:
said:
başbakanlık bunlarda, meclis başkanlığı bunlarda, c.başkanlığı bunlara gececek, genel memuri görevlerde kilit yerler bunlarda,, gül sayesinde atamalarla anayasa mahkemesi de bunlara gececek... para bunlarda, şirket bağlantıları bunlarda, gemicikler bunlarda, civcivcikler bunlarda, onları geçtim.. trabzon başkanı atay aksu (tam hatırlamıyorum boyle bi seydi adı) basarısızlık ile gitti.. n.albayrak geldi. takım 2-3 senedir hic bisey yapmadı baskan duruyo... ankaraspor sakaryaspor onursal basşkanları bunlarda.. kasımpaşa ilginç olarak süper ligde.. (stat alınan oyuncular ilginc değil mi?. statdın ismi rte stadı ama parası belli değil. spor kamuoyu da üstüne gitmiyo gidemz... zaten medyanın cogu a.doganda.. neyse..)
ulan her b.k onlarda.
ama gel gelelim hala MAZLUM bunlar oluyo.. nihet gencin statüko konusması gibi... nasıl oluyo anlamıyorum ya...
eleştirinin yasak olduğu bi Türkiye'ye girdik 22 temmuzda..

Bir arkadaşımın tespiti...
Mesaj tarihi:
"neden herşey bunlarda?" sorusunun cevabı, bu ülkedeki muhalefetin basiretsizliğinde saklı. muhalefet demek kolay ezberlenecek, slogan gibi cümleler ve kelime oyunlarıyla iktidarı sözümona eleştirmek değildir. muhalefet, eleştirirken alternatif de geliştirmek zorundadır, bişeyin kaldırılmasını veya değiştirilmesini talep ediyorsa onun yerine ne koyacağını da belirtmelidir. ülkemizde böyle muhalefet yapabilen var mı? iktidara oynayacak veya ona ortak olacak kapasiteye ve görüşe sahip bir parti girdi mi bu seçime? yok. hiçbişey yapılmadı, sadece en iyisi ümit edildi. sonuç, bu.
Mesaj tarihi:
Yeni anayasaya göre üniversitelere istenilen kıyafetle gidilebilinecekmiş.
Ben ilk gün slip mayo ile,ikinci gün ise sadece kışlık botlarımı giyip gideceğim.

/edik : yanlış yazım

[ Mesaj 26 Ağustos 2007, Pazar - 20:10 tarihinde, Thestral tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
said:
adamın bi yere kaçtığı yok, 5 sene sonra biticek cumhurbaşkanlığı... sonra yargılarsın... şimdi cumhurbaşkanı yargılayıp ülkeyi krize sürüklemenin ne manası var?

yargılanabilecek bir cumhurbaşkanında ısrar edip ülkeyi krize sürüklemenin ne manası var?
Mesaj tarihi:
said:
bikini diyorum
kizlar diyoum
yildiz ortabahce havuzda deve guresi diyorum
hala turban diyosunuz ecevit diyosunuz yok abi yok

valla bizim kıbrısta kızlar full bikiniyle dolaştığından bir sorun olmuyor.

ben lisedeyken çıkartacaklardı bu tip yasaları
  • Yeni Oluştur...