Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 enteresanmış o elite olayı. aachen makina hala döver nitekim diğer makinaları.
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Öss'ye bile son gün çalıştım ne oldu bi halt olmadı tabi
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 feci korkuttunuz lan beni!Kendime geldim!Kimya müh. 2. sınıfa geçiyorum ve türev integral hak getire yani
Apis Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Yumurta kapı motivasyonu. Daima işe yarar...
ColdShadow Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 okduğunuz bölüme göre, derse göre, hocaya göre değişen bir olay aslında. tabi sınava göre de değişiyor. yukarıda arkadaşın öss örneği gibi hehe.
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 valla üniversiteye ve ülkeye gorede degişiyor. hatta bazen, katolik olup olmamanla, ya da yahudi olup olmamanla da degişiyor. soykirim kabul edip etmemenle... Cok sey degiştiriyor.
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 unide ogrendiginiz hic bir sey hayatinizda hic bir ise yaramayacak ozellikle o sektorde calismicaksaniz yane mesela ben elektrik muhendisi olur plc ustune alisirsam 3*2 6 kredilik ders yeterli aslinda elektrik makineleri ustune calisirsam 9 max max 12 eger iletim ustune calisirsam guc sistem analizi enerji dagitimi ve enerji iletimi 9 kredi bir hicamiz demisti ki kendisi profesor biz bunnari orenin diye diel ilerde lazim olursa orenirken hatirlarsiniz diye oretiyoruz
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 o degil de, tarz olarak bonec'e ne kadar benzer.
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 said: unide ogrendiginiz hic bir sey hayatinizda hic bir ise yaramayacak ozellikle o sektorde calismicaksaniz yane hey allaam ... .
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 ahahah, neden okuyoruz o zaman. aslinda okuyoruzda, son sinifa gectik bi halt ogrenmedim desem yeridir. ya da ogrendim ama bilincinde degilim, neyse ise girince gorucez. [ Mesaj 24 Ağustos 2007, Cuma - 05:19 tarihinde, aquila tarafından güncellenmiştir ]
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 yalan dolan üniversite keyfinize bakın
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 1 dakika sonra arkadasa katılmaktan memnuniyet duyuyorum
darkness87 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 son akşam çalışırım üstünede kopya hazırlarım ve geçerim=) bazen kopya hazırlarken aklıma giriyo yazdıklarım kopyaya gerek duymuyorum ama sonuç olarak busene mezun oluyorum ve hayatım boyunca her sınava 1gün varken falan çalıştım=)
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 kopya falan çekmedim hiç üniversitede. size nasıl çektiriolar bilmiyorum. bizde hep bi sürü asistan oluo, ki okuldan uzaklaştırılma riski var yani. girmem o riske.
darkness87 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 bizdede asistanlar giriyoda yılların tecrübesi artık çok rahat çekiyorum ve hiç yakalanmadım..
huun Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Son gün çalışmasından daha faydalı birşey vardır onu deneyin, son saat çalışması. Sınavdan yarım saat bir saat önce kantine, kafeteryaya gideceksin, dersleri takip ettiğini bildiğin bir arkadaşın yanına oturup "amcaoğlu/kızı gel sana bir çay ısmarlayayım" diyeceksin, çayları içerken %90 ihtimal arkadaşın önünde olan notlara doğru kafanı uzatacaksın, sonrası kendiliğinden geliyor zaten. Bu tip insanlar öğretmeyi sever; "bak hoca şurdan burdan soracakmış, sen şuraya şuraya bak" diye kendiliğinden iş hallolur.
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 ünide aynı hatayı yaparsan cok pişman olursun. gerçi ben her seferinde çok pişman oluyorum ama bazen yine son güne bırakıyorum.
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 bende 1 haftadir staj defterini yazacam göya,saat 4 e kadar yazmam gereken 30 sayfa var nası olcak bilmiyom
Öne çıkan mesajlar