Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Son gün çalışmanın bir işe yaramadığı gerçeği...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
valla üniversiteye ve ülkeye gorede degişiyor.

hatta bazen, katolik olup olmamanla, ya da yahudi olup olmamanla da degişiyor.

soykirim kabul edip etmemenle...

Cok sey degiştiriyor.
Mesaj tarihi:
unide ogrendiginiz hic bir sey hayatinizda hic bir ise yaramayacak
ozellikle o sektorde calismicaksaniz yane

mesela ben elektrik muhendisi olur plc ustune alisirsam 3*2 6 kredilik ders yeterli aslinda
elektrik makineleri ustune calisirsam 9 max max 12
eger iletim ustune calisirsam guc sistem analizi enerji dagitimi ve enerji iletimi 9 kredi

bir hicamiz demisti ki kendisi profesor
biz bunnari orenin diye diel ilerde lazim olursa orenirken hatirlarsiniz diye oretiyoruz
Mesaj tarihi:
ahahah, neden okuyoruz o zaman.

aslinda okuyoruzda, son sinifa gectik bi halt ogrenmedim desem yeridir. ya da ogrendim ama bilincinde degilim, neyse ise girince gorucez.

[ Mesaj 24 Ağustos 2007, Cuma - 05:19 tarihinde, aquila tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
son akşam çalışırım üstünede kopya hazırlarım ve geçerim=) bazen kopya hazırlarken aklıma giriyo yazdıklarım kopyaya gerek duymuyorum ama sonuç olarak busene mezun oluyorum ve hayatım boyunca her sınava 1gün varken falan çalıştım=)
Mesaj tarihi:
Son gün çalışmasından daha faydalı birşey vardır onu deneyin, son saat çalışması. Sınavdan yarım saat bir saat önce kantine, kafeteryaya gideceksin, dersleri takip ettiğini bildiğin bir arkadaşın yanına oturup "amcaoğlu/kızı gel sana bir çay ısmarlayayım" diyeceksin, çayları içerken %90 ihtimal arkadaşın önünde olan notlara doğru kafanı uzatacaksın, sonrası kendiliğinden geliyor zaten. Bu tip insanlar öğretmeyi sever; "bak hoca şurdan burdan soracakmış, sen şuraya şuraya bak" diye kendiliğinden iş hallolur.
  • Yeni Oluştur...