Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Çok ilginç,yıllar boyu bunu bile bile hep aynı hataya düşeriz. Olay genelde şöyle gelişir: Pazar:ohoo önümde daha koca hafta var bugün yorgunum dinleneyim yarından başlarım çalışmaya bütün haftada biraz biraz hallederim. Pazartesi: bir gün daha dinleneyim ne olacak ki,hem bugün ayşecanlar beni dışarı çağırdı Salı: Tamam bugün çalışacağım.- (2 saat sonra) Birazdan çalışacağım. -(2 saat sonra) Akşam olunca çalışırım-(Akşam) Aa saat geç olmuş hafiften de uykum geldi bu saat çalışınılmaz ki. Çarşamba: Biraz hasta gibiyim ya hiç de halim yok. Sağlık önce gelir. Bugün de dinleneyim,yarın bütün gün eşşekler gibi çalışıp geçerim sınavı. Perşembe: (saat 4-5 gibi masaya oturulur,2 saat kadar kitaplar karıştırılır) Hay ağzına tüküreyim ben bu integrali bulanın daa türevi karıştıranın da püh be hiçbişey anlamıyorum,olmuyor olmuyor! Cuma: Sabah kalkıldığında dün öğrenilen azıcık bilgi de gitmiştir. Elde var sıfır. Sınavdan da bir güzel sıfır çekilir. Önceki sene bitirdim liseyi. Lise hayatım boyunca hep böyle geçti :) Birçoğumuz gibi. Neden ya hep böyle kendimizi kandırıyoruz? Bu yıl Üniversiteye başlayacağım,inşallah aynı hataya yine düşmem,siz de düşmeyin. [ Mesaj 23 Ağustos 2007, Perşembe - 21:04 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ]
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Sınavlara bir saat öncesnde çalışıyorum, gayet de yetiyor.
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 uni 5 inci siniftayim toplam vizeler dahil 100 200 defa max gitmisimdir okula her sinava son gun calistim hatta sonm 2 saat calistim 130 kredi ders verdim ha son 2 saat deilde son gun calissam nolyomus butun rsleri verdim yaz okulunda gayet olu sn saat son gun calisarak
daverc Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Son gün gerçekten azimle çalıştığım hicbir sinavdan basarisiz olmadim, benim icin gecerli olmayan bişi.
nickyoksunu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 evet benimde bu gün saat 2:30 da sınavım vardı 2 aydır yattım arkadas bekledimki burdanda sesleniyorum kendisine :P sabah 4 te kalkıp biyoloji calıstım insana cok koyuyor. helede calıstıgı yerden cımayınca =/
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Sayısal birşey olmadığı sürece son gün çalışması ile götürülebilir, ustasıyımdır.
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Tuhaftir, hiç son güne birakmadim bilmem. Her gun mutlaka 1-2 saatimi ayiririm da. Ayrica, o atlattiginiz sinavlardan sonraki hafta hatirliyor musunuz ? merak ettim de.
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 son gün çalışma artık bi türk kültürü olmuştur, lütfen.
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 son gün çalışmak gayet mantıklı
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 nasıl işe yaramaz ya? en süper çalışma biçimidir :) işe yaramayan tek kısmı sınavdan sonra herşeyi unutmak :)
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 said: Otobüs for the win. bunun vapur versiyonunu da ben kullanırdım =)
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 ahah üniversitede çok bir şey değişmiyor tecrübeyle sabitledim.
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 amacın geçmekse yeterli olabilir. amacın iyi olmaksa yetmez.
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 finallere okula giderken (metroda) çalıştım "hepsinden geçtim" deseydim çılgın olurdu di mi 9 dersin 6'sından kaldım gg.
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Benjamin Franklin tapilasi adam o yüzden.
NoTwisT Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Yaramaz olur mu :) Tamamen O sekilde calisarak mezun oldum. Suan Masterda da ayni taktikle gayet guzel devam ediyorum.
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 said: Ayrica, o atlattiginiz sinavlardan sonraki hafta hatirliyor musunuz ? merak ettim de.haftayı geç ertesi gün hatırlamıyorum ehueh ama sınav günü çok iyi hatırladığımdan dert değil
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Bende son gün calısanlardanım ama -->bide 'yaa hiç calısmadım gectim ya pff' gibi takılanlarada gıcık olmaya basladım.Yani cok zekiyim,hic calısmadım,kahretsin,selam
paspatur Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 her kim ki "hiç çalışmadım ama sınavda yardırdım valla" diyosa, o sabahlara kadar inekleyenlerdendir.
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 liseyi geç de üni olmaz öle abi, sonuçta hayatta kulanacağın bilgiler bunlar, klişe veya deil.. 2 saat sora unutacaksam onları hiç çalışmasamda olur
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 ne calistigina bakar o bence. ilgi alanina daha cok giren bir ders ise veya en azindan derslerde dinliyorsan daha cabuk kavrayabilirsin. [ Mesaj 23 Ağustos 2007, Perşembe - 23:15 tarihinde, vaniLLe tarafından güncellenmiştir ]
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 yani, eger unutuyorsan, pek bir geregi yok tabi. Üniversite diplomasi olmadan da taksicilik yapiliyor.
Öne çıkan mesajlar