Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Son gün çalışmanın bir işe yaramadığı gerçeği...

Sensible

Öne çıkan mesajlar

Çok ilginç,yıllar boyu bunu bile bile hep aynı hataya düşeriz.
Olay genelde şöyle gelişir:

Pazar:ohoo önümde daha koca hafta var bugün yorgunum dinleneyim yarından başlarım çalışmaya bütün haftada biraz biraz hallederim.

Pazartesi: bir gün daha dinleneyim ne olacak ki,hem bugün ayşecanlar beni dışarı çağırdı

Salı: Tamam bugün çalışacağım.- (2 saat sonra) Birazdan çalışacağım. -(2 saat sonra) Akşam olunca çalışırım-(Akşam) Aa saat geç olmuş hafiften de uykum geldi bu saat çalışınılmaz ki.

Çarşamba: Biraz hasta gibiyim ya hiç de halim yok. Sağlık önce gelir. Bugün de dinleneyim,yarın bütün gün eşşekler gibi çalışıp geçerim sınavı.

Perşembe: (saat 4-5 gibi masaya oturulur,2 saat kadar kitaplar karıştırılır) Hay ağzına tüküreyim ben bu integrali bulanın daa türevi karıştıranın da püh be hiçbişey anlamıyorum,olmuyor olmuyor!

Cuma: Sabah kalkıldığında dün öğrenilen azıcık bilgi de gitmiştir. Elde var sıfır. Sınavdan da bir güzel sıfır çekilir.

Önceki sene bitirdim liseyi. Lise hayatım boyunca hep böyle geçti :)
Birçoğumuz gibi. Neden ya hep böyle kendimizi kandırıyoruz?
Bu yıl Üniversiteye başlayacağım,inşallah aynı hataya yine düşmem,siz de düşmeyin.

[ Mesaj 23 Ağustos 2007, Perşembe - 21:04 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...