Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Çok ilginç,yıllar boyu bunu bile bile hep aynı hataya düşeriz. Olay genelde şöyle gelişir: Pazar:ohoo önümde daha koca hafta var bugün yorgunum dinleneyim yarından başlarım çalışmaya bütün haftada biraz biraz hallederim. Pazartesi: bir gün daha dinleneyim ne olacak ki,hem bugün ayşecanlar beni dışarı çağırdı Salı: Tamam bugün çalışacağım.- (2 saat sonra) Birazdan çalışacağım. -(2 saat sonra) Akşam olunca çalışırım-(Akşam) Aa saat geç olmuş hafiften de uykum geldi bu saat çalışınılmaz ki. Çarşamba: Biraz hasta gibiyim ya hiç de halim yok. Sağlık önce gelir. Bugün de dinleneyim,yarın bütün gün eşşekler gibi çalışıp geçerim sınavı. Perşembe: (saat 4-5 gibi masaya oturulur,2 saat kadar kitaplar karıştırılır) Hay ağzına tüküreyim ben bu integrali bulanın daa türevi karıştıranın da püh be hiçbişey anlamıyorum,olmuyor olmuyor! Cuma: Sabah kalkıldığında dün öğrenilen azıcık bilgi de gitmiştir. Elde var sıfır. Sınavdan da bir güzel sıfır çekilir. Önceki sene bitirdim liseyi. Lise hayatım boyunca hep böyle geçti :) Birçoğumuz gibi. Neden ya hep böyle kendimizi kandırıyoruz? Bu yıl Üniversiteye başlayacağım,inşallah aynı hataya yine düşmem,siz de düşmeyin. [ Mesaj 23 Ağustos 2007, Perşembe - 21:04 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Sınavlara bir saat öncesnde çalışıyorum, gayet de yetiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 uni 5 inci siniftayim toplam vizeler dahil 100 200 defa max gitmisimdir okula her sinava son gun calistim hatta sonm 2 saat calistim 130 kredi ders verdim ha son 2 saat deilde son gun calissam nolyomus butun rsleri verdim yaz okulunda gayet olu sn saat son gun calisarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Son gün gerçekten azimle çalıştığım hicbir sinavdan basarisiz olmadim, benim icin gecerli olmayan bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nickyoksunu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 evet benimde bu gün saat 2:30 da sınavım vardı 2 aydır yattım arkadas bekledimki burdanda sesleniyorum kendisine :P sabah 4 te kalkıp biyoloji calıstım insana cok koyuyor. helede calıstıgı yerden cımayınca =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Sayısal birşey olmadığı sürece son gün çalışması ile götürülebilir, ustasıyımdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 son gün ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Tuhaftir, hiç son güne birakmadim bilmem. Her gun mutlaka 1-2 saatimi ayiririm da. Ayrica, o atlattiginiz sinavlardan sonraki hafta hatirliyor musunuz ? merak ettim de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 son gün çalışma artık bi türk kültürü olmuştur, lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Otobüs for the win. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 son gün çalışmak gayet mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 nasıl işe yaramaz ya? en süper çalışma biçimidir :) işe yaramayan tek kısmı sınavdan sonra herşeyi unutmak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 said: Otobüs for the win. bunun vapur versiyonunu da ben kullanırdım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 ahah üniversitede çok bir şey değişmiyor tecrübeyle sabitledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 amacın geçmekse yeterli olabilir. amacın iyi olmaksa yetmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 finallere okula giderken (metroda) çalıştım "hepsinden geçtim" deseydim çılgın olurdu di mi 9 dersin 6'sından kaldım gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Benjamin Franklin tapilasi adam o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Yaramaz olur mu :) Tamamen O sekilde calisarak mezun oldum. Suan Masterda da ayni taktikle gayet guzel devam ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 said: Ayrica, o atlattiginiz sinavlardan sonraki hafta hatirliyor musunuz ? merak ettim de.haftayı geç ertesi gün hatırlamıyorum ehueh ama sınav günü çok iyi hatırladığımdan dert değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Bende son gün calısanlardanım ama -->bide 'yaa hiç calısmadım gectim ya pff' gibi takılanlarada gıcık olmaya basladım.Yani cok zekiyim,hic calısmadım,kahretsin,selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 her kim ki "hiç çalışmadım ama sınavda yardırdım valla" diyosa, o sabahlara kadar inekleyenlerdendir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 liseyi geç de üni olmaz öle abi, sonuçta hayatta kulanacağın bilgiler bunlar, klişe veya deil.. 2 saat sora unutacaksam onları hiç çalışmasamda olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 ne calistigina bakar o bence. ilgi alanina daha cok giren bir ders ise veya en azindan derslerde dinliyorsan daha cabuk kavrayabilirsin. [ Mesaj 23 Ağustos 2007, Perşembe - 23:15 tarihinde, vaniLLe tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 yani, eger unutuyorsan, pek bir geregi yok tabi. Üniversite diplomasi olmadan da taksicilik yapiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 son gün proje yapin agalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar