Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

herkese selam

karakedi

Öne çıkan mesajlar

anakart+işlemci upgrade olayı yüzünden bi iki gün gelemedim forumlara, ancak işleri toparlayıp gelebildim.

yeni sistemim
epox anakart + morgon 1200 işlemci + 128 DDR ram
eski işlemcimi (celeron 500 abit II6 kart 128 mb SDRAM) 100 dolara sattim. bu yenilerine de 265$ verdim toplam harcama 165$.

bi 128 ram daha alıp ekran kartı veya harddiski de upgrade ettik mi süper ötesi bişi olcek. şimdilik bu kadar.

yeni bilgisayar almayı düşünen varsa tavsiye ederim,
ana kart super,
cpu hem ucuz hem hızlı,
işlemci için iyi bi sogutucu gerekiyor, onun için ben coolormaster aldım. biraz sesli ama olsun malum işlevi önemli :P

neyse herkese yeniden selamlar :)
Sosyal ağlarda paylaş

Hosgeldin Karakedi,
Bu forumlarda bilgisayarlar ve aklina gelebilecek hemen hemen hersey hakkinda konusabilir, tartisabilir, bilgi alabilirsin; ama oncelikle Forum Kurallarini ve FAQi okumani oneririm.

Pepelek ana sayfasindan UO ile ilgili pek cok bilgiye ulasabilir ve aklina takilan birsey olursa forumlarin ilgili bolumlerinde diger uyelerden yardim isteyebilirsin.

Iyi eglenceler.

*!Olasi bir pence darbesini savusturmak icin pozisyon alir*

[Bu mesaj Nefr tarafından 18 Mart 2002 10:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

güle güle güzel günlerde kullan :) (bu dileğin etkisini göstermesi için hergün kullanılması gerek yani :p)

örnek alan yetkilisi olarak Nefr'i gösteriyoruz, ayın pepelek çalışanı seçilsin!
*isteriz! isteriz!*[hline]A berserk at the Stair of Grief, having been told that the hosts of the Soulless were so many that their spears would hide the sun, is said to have replied 'Then we shall fight them in the shade'...
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
Hoşgeldin karakedi :)

Bu forumlarda aklına gelebilecek hemen hemen herşey hakkında konuşabilir, tartişabilir, copy/paste yapabilir, bilgi alabilirsin; ama öncelikle Forum Kurallarını ve FAQ'i okumanı öneririm.

Paticik Ana Sayfasından UO, WoW, AO, DC, DAoC, EVE, NwN, SWG ve Shadowbane ile ilgili pek çok bilgiye ulaşabilir, Edebiyat ve UltimaTR Sözlük bölümlerine girebilir, eger sphere ile ilgileniyorsan ve kendi dünyanı yaratmaya çalışıyorsan Sphere Script Veritabanına ugrayıp sana faydalı olacak scriptleri seçebilir ve aklına takılan bir şey olursa forumların ilgili bölümlerinde diğer üyelerden yardım isteyebilirsin.
Biraz eğlenmek istersen komik bölümünde bir gezinti yapabilir veya müzikle ilgileniyorsan Müzik Bölümüne ve Lyrics veritabanımıza bir göz atabilirsin. Eğer radyo dinlemeyi tercih ediyorsan, forumları okurken bir yandan Paticik Radyoyu takip etmeni önerebilirim. Otomobiller veya motorsports ile ilgileniyor isen Patinaj bölümü tam sana göre..

Görsel Sanatlar la uğraşıyosan buraya bakmanı tavsiye ederim..

İyi Eğlenceler .
Sosyal ağlarda paylaş

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...