Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 verildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 bu arada abdullah gül karısıyla evlendiği zaman karısı 14 yaşındaymış doğru mu bu yoksa hurafe mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 valla yalçın küçüğün kitabinda da abdullah gülün eşinin sonradan kapandigini gösteren fotolar vardi. sebatayist mi ne bişi diodu. çok derin anlamam ben. anlayan varsa anlatsın. ben eksim bilgimle bişi demek istemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 abdullah gül'ün annesi söyledi televizyonda ne kadar doğrudur bilemiyorum ^^ 15 demişti o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 15 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 aktifhaber'e haber olmuş bu kapak. Çok tartışılacak diyor :D Altta yobaz ordusunun küfürleride var=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 eh 15 mi eh eh öeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Gülüm de 30 yaşındaymış o zamanlar. x2:) [ Mesaj 24 Ağustos 2007, Cuma - 01:07 tarihinde, ombakkombak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Oha helal olsun 15 yas. Ayagi sandalyeye oturunca yere deyiyosa sorun yok gerci, onu kontrol etmistir tahminen, emin olmadan evlenmemistir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 nefes alsın yeter bab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 15'te sanki altyapıdan takıma futbolcu alıyor gibi olmuş =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Dinen 9 yaş caiz. Sünnettir 9 yaş. Muhammed Ayşe ile 9 yaşında gerdeğe girmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 YANACAKSINIZ ZINDIKLAR!!!!111!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 yahu, 15 yaşinda ne var ki ? Butun avrupa, amerika, o yaşta goruyorlar işlerini zaten ? Evlenince mi kabahat ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 said: 15'te sanki altyapıdan takıma futbolcu alıyor gibi olmuş zuzhuzhuah edit yazim [ Mesaj 24 Ağustos 2007, Cuma - 01:11 tarihinde, MarcOConner tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 herneyse lan, neden yazıyorsam :) [ Mesaj 24 Ağustos 2007, Cuma - 01:12 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 evet bu akşam fazla açıldık, hidayet selinde boğulmadan susalım ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Yalniz bugun 40 promil karşit'im herkesin fikirlerini. Ahali kusra kalmayin : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Baluu, Avrupa'da Amerika'da 15 yasinda kizlar 40 yasinda erkeklerle mi birlikte oluyor? Diyelim oluyor, dogru mu sence? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 oluyor zaten olmasina ama, ne kadar dogru ne kadar yanliş, bunun karari sence benim sozume mi bakar ? Ya da seninkine ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Beğenmedim evlenmesinler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Yavas oluyor. ABD'de 18 yasindan buyuk olup da 18 yasindan kucuk biriyle iliskiye girersen, kelimenin tam anlamiyla agzina siciyorlar ilk olarak, hapse direk. Karsindakinin ne kadar istekli olup olmadigi hic tartisilmiyor. Onun haricinde gectigimiz 8 ayin 6sini Isvec'te yasadim (ki Avrupa'da en acik goruslu ulkelerden biri), 2 aydir da ABD'deyim, ben denk gelmedim boyle birseye. 15 yasindaki insanin 15 yasinda bir insanla ne yaparsa yapar da, 40 yasinda bir insanin gelip 15 yasinda biriyle (ve aile zoruyla yani, baska turlusu mumkun mu sizce) evlenmesi bana sapkinlik geliyor, gelmeyenlere allahtan akil fikir diliyorum. Ayrica evlenene kadar da basi acikmis. Simdi bu "kadin" olamdiysa, niye evleniyosun. Olduysa, e kadinin kafasini ortmus. Neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Gerci sunnet tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 T.C. yasalarına görede 18 yaş altı evlenmek yasak ama bişey olmuyor.Yani sadece yasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar