aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Böyleyken: (şişmanmışım da) Böyle oldum: Çok da artiz oldum ayrıca :) sipeşıl tenks tu Beybin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 vallahi bence 3 e falan vurdur daha güzel durur ilk resimdeki saçla nası gezdin yıllarca tebrik ederim senii :) alınma ama böyle bi ayşegül havası yaratmış o kadar uzun saç sende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 beybin mi çekti bu dandik fotoğrafları :) fotoğraflar çok fena olmuş. flaşlı mlaşlı net bişiler çeksen daa iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 daha kısalt. en azından yarısından.. lens tak.. spor yap kas geliştir... süperiorrrorrr ol tabi sadece bi öneri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 eskisine kıyasla daha guzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 aktif sana varya 3 numara çok fena gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 o uzun haldeyken gece gizlice makinayla bazzzzzzzz diye alcaksın saçları aslında of ne pis tatmin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Hmm neyse korktuğum kadar kısaltmamışsın. Fena olmamış. Ben beğendim diye gider biraz daha kısaltırsın şimdi sen :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 aktif naptın ya ya vur 3 numaraya yada hic kesmeseydin:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 elf gibiymiş saçlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Nedir bu 3 numara sevdası herkeste anlamadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 güzel olmuş ilkine göre çok güzel hatta:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 sadece daha cok yakısabilecek sac tipini oneriyoruz tabi ben sacımı kısalttım 15 gün pismanlıktan insan icine cıkamadım sonra anladım ne kadar iyi bisi yaptıgımı tabi sac senin sacın eskisinden daha güzel olmus böle tabiki saatler olsun:) [ Mesaj 02 Eylül 2007, Pazar - 17:17 tarihinde, Asgard tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 O değil de alışmadım yahu kendime, şu fotoraf sanki başka birisinin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 ilk fotorafta gülle atacı hormonlu bayanlar gibi çıkmıssın. 2.resim güzel ama bide o saçların kıymetini bil. adamın ne güzel saçları var ya... benimkilere şekil veremiyorsun, kendi kafalarına göre hareket ediyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Atletizm mi izliyodun? :D benzetmeye bak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 saçlara fön çekiomusun yoksa kendiliğinden mi düz çok düz saç erkeğe yakışmıo dalgalı kıvırcık falan filan dha ii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 said: horacegoesskiing üye § 02 Eylül 2007, Pazar - 16:25 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- beybin mi çekti bu dandik fotoğrafları :) ahahau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Hayır kendim çektim, aynadki ışığı açıp , spor moduna aldım ama yine de uzun enstantaneli çekti dandik alet.. Beybin saçımı kesti :p Düzlük olayına gelince saçım zaten düz ama o ilk fotoda yalandan fönümsü bişiler yapmaya çalışmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Uzun düz saçlı erkek mutlaka ama mutlaka sakal bıyık bişi bırakmalı ya, özellikle de saçı toplamıyosa... Kendimden de biliyorum saç uzattığım zamanlarda [ Mesaj 02 Eylül 2007, Pazar - 17:38 tarihinde, Rewendor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 sana kısa saç çok yakışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 2. fireyi de verdik.kiymayin lan su saclariniza. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 bana neden teşekkür ettiğini yazsana be(: BENİM KUAFÖRÜM KESTİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 satamıyomuyuz şu saçları yahu. ben 3 e vurdurayım diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 satılıyor. perukçulara gösterin fiyat biçiyorlar cinsine, uzunluğuna göre . ben satacaktm vazgeçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar