Sam Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 o yüzden yormuyorum kendimi işte praw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Hayır anketlere 70 milyon hepsi samimi bir şekilde katılıyor gibi anketlere bak demiyor musunuz.. Şaka gibi yaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Havaya konuşmayalım... buyrun rakamlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Ben yön belirtmedim, en laiklik destekleyen birisi de savunsa görüşüm aynı. Anket savunmak kadar saçma birşey yok çünkü asla halkın tamamının katıldığı bir anket olmaz. Bunları anket yapan gazeteler, tv kanalları yada firmalar falan keyiflerine göre yada talebe göre yaparlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 beğenirliliği ucube gibi bi kelime olmuş. tekrarlayınca anlamını yitirir belki. beğenirliliği. beğenirliliği. beğenirliliği. beğenirliliği. beğenirliliği. beğenirliliği. bi yanlışlık var ama. beğenirliliği. beğenirliliği. beğenirliliği. hmm.. ha yeri gelmişken, halkın tamamı katılırsa ona anket değil seçim diyoruz zaten. anket yapılırken ise istatistik biliminden faydalanılır, belirli pilot bölgeler ve kontrol grupları seçilir, doğru sorular sorulur, sonuçlar tamamen bilimsel olarak değerlendirilir. fasarya anketlerden bahsetmiyorum tabi, ama mesela bir tarhan erdem'in anketi %47'yi şak diye nası bildi? demek ki oluyo.. [ Mesaj 25 Ağustos 2007, Cumartesi - 23:49 tarihinde, sir tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 abi yuh diyorum size başka bişi demiyorum... adamlar anketlerede laf ediyorlar ya... şakamısın demicem size şakasınız bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Sen anketlere inanılacak kadar safasan tebrik ediyorum. Abi şimdiye kadar halkın tamamının katıldığı anket yapılmadı. En fazla 100.000 falan yapılıyor. Onun dışında anketlerin güvenilirlği apayrı bir konu. Yani eğer buna güvenmemek şaka olmaksa şakalığımla gurur duyuyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 ya bırakın abi ben 70 milyon'un hepsine tek tek sorsam memnunmuydunuz a.n.sezerden diye, bu seferde yalan söylüyorlar dersiniz... sanki kabus ya, hayır hayır inanmam yalan YALAN!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 abi ısrarla halkın tamamı diyosun, inanılmaz aehahe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Abi ufacık bi çevrede yapılan anketler halka mal ediliyor, halk böyle düşünüyor deniliyor ben ona tepkimi koyuyorum. Kendimi ifade edememiş olabilirim kusura bakmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 buyrun rakamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 işte biz de diyoruz ki eli yüzü düzgün anketler ufacık bi çevrede yapılmıyo, ülkenin genelinde yapılıyo, tonla veri alınıyo vs vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 yok ben kendi çevremde yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 O ankete bir itirazım yok ama en fazla nereden baksan bi 5 milyon kişiye uygularsınç. Sonuçta o beş milyon kişi farklı illerden de olsa aynı görüşte kişilere denk gelme olasılığı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 anketlere hile hurda çok kolay karıştırılır çünkü denetliyeni yok. bunun dışında zaten en doğru anket bile bir tahmindir yoksa seçim yapmayalım pilot bölgeler oy versin denir kalanın isteği aynı sonuçta hem masraftanda kurtuluruz. güvenilir anket yok demiyorum ama şu sırlara nadir göürülüyor hele siyaset söz konusuysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 hiç duydun mu bilmiyorum, "kamuoyu yoklaması" denen bi hadise var. bütün kamuyu yoklamıyo adamlar, genel bi fikir olması açısından, nüfusun tamamında değil, ülkenin genelinde yapıyolar araştırmalarını, yoklamalarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 nil, haklısın bu konuda onun için hangi kesimlerde ne tip ağırlıkta yapıldığını anlayabilmeniz için bunuda ekliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Abi seçim konusunda anket yapmak daha kolay değil mi? Sonuçta oy kullanılan yere dikersin anketörü yapar anketi. Ayrıca oy oranlarının direk denk gelmesi de ilginç. Hiçbir koşulda güvenemem. Anca nüfus sayımıyla beraber bi anket yapacaklar, her haneyi dolaşıp soru soracaklar ve cevaplamak mecbur olacak. İşte o zaman inanırım sonucuna. Bu da benim bağnazlığım olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 1 gün kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 bu adamın enter tuşuyla olan ilişkisini hiç anlayamamışımdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Simdide laikler fasist oldu oylemi? Mide bulandirmaya devam horas ? Bu adam acik acik Fetullah guven denen les kargasini destekleyen zavalli. Baska ne beklersiniz ki? Tabi sezeri sevmez , tabi Ataturk'u sevmez. Korkma onuda acik acik soyle horas Ataturk hakkinda ne dusundugunu de acik acik paylas bizimle. Sonra demokrasi ve laiklik hakkinda yorum yapiyyor utanmadan. Ama sizin basbakaninizinda dedigi gibi onlar amac degil arac size. Asil amaciniza ulasmak icin. Bu ulkedeki butun hainler elde kalesnikov guneydoguda askere saldirmiyor.Bence bu ulkedeki yobaz teroru de bir okadar buyuk sorun.Ustelik dinci hainler cok daha korkak.Sinsi sinsi calisiyorlar. Eminim carpik din anlayislarinada uydurmuslardir bu sinsiligi. Insanlari kacirip domuz bagiyla baglayip oldurdukten sonra arka bahceye gomenler bunlar , veya yurtdisindan parayi basip , ulkenin duzenini bozmak icin piyonlarina laiklige , Ataturk'e ve onlarin izinden giden herkese saldirma emri verirler. Ama demokrasi savunucusu kiliginda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 bak böyle konuşmaya devam edersen seni de gömerim haa.. bize belli olmaz terörikiz biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 şu şeriat da nerde kaldı be hakkaten, gelemedi bi türlü ck ck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 dayanamadım belirtmeden artık, son zamanlarda forumda ciddi bir "yobaz = akpye karşı olan herşeyi körü körüne desteklemeyen" anlayışı oluştu sanki horasa ve same yobaz demek de yeni çıktı, kısa zamanda da adet olmuşa benziyor benim bunca senedir forumdan tanıdığım horas ya da sam benim yobaz tanımıma uymazlar, dolayısıyla hayretle izliyorum bu yakıştırmaları. ancak eğer ilk cümlede belirttiğim gibi yobazın anlamı gerçekten değiştiyse durum düşündüğümden daha vahim demektir karşınızdakini etiketlemeden önce, ne söylediğini anlamaya çalışmakta fayda var her zaman. çünkü önce etiketleyip sonra dinlerseniz, kendi yorumunuzu onun söylediklerine katar, anlamı kökten saptırmayı bile başarabilirsiniz biraz çabayla düşüncelerinizi kalıpların arkasına saklanıp dillendirmeyin, etiketlere yapışıp kalmayın; eğer söylemek istediğinizi kalıp cümleler kullanmadan ve tartıştığınız kişiye bir etiket yapıştırıp ona saldırmadan söyleyemiyorsanız, zaten üstünde biraz daha düşünmeniz gerekiyor demektir yoksa ne farkı kaldı yaptığınızın "şeriat isterük" diye salyalar saçarak, anlamadan dinlemeden önüne geleni kesmekten? yobazlık sadece dinle şeriatla alakalı birşey değil, unutmayın. her karşıt görüş sahibine yobaz diyerek dinlemeyi reddetmek de yobazlıktır bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 nefr, bu postunu alıp böyle altın sticky gibi bişey yapmak gerekiyo, eline sağlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar