Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sezer’den kurtulmaya 4 gün falan kaldı...

fedaykin

Öne çıkan mesajlar

beğenirliliği ucube gibi bi kelime olmuş. tekrarlayınca anlamını yitirir belki. beğenirliliği. beğenirliliği. beğenirliliği. beğenirliliği. beğenirliliği. beğenirliliği. bi yanlışlık var ama. beğenirliliği. beğenirliliği. beğenirliliği. hmm..

ha yeri gelmişken, halkın tamamı katılırsa ona anket değil seçim diyoruz zaten. anket yapılırken ise istatistik biliminden faydalanılır, belirli pilot bölgeler ve kontrol grupları seçilir, doğru sorular sorulur, sonuçlar tamamen bilimsel olarak değerlendirilir. fasarya anketlerden bahsetmiyorum tabi, ama mesela bir tarhan erdem'in anketi %47'yi şak diye nası bildi? demek ki oluyo..

[ Mesaj 25 Ağustos 2007, Cumartesi - 23:49 tarihinde, sir tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

anketlere hile hurda çok kolay karıştırılır çünkü denetliyeni yok. bunun dışında zaten en doğru anket bile bir tahmindir yoksa seçim yapmayalım pilot bölgeler oy versin denir kalanın isteği aynı sonuçta hem masraftanda kurtuluruz. güvenilir anket yok demiyorum ama şu sırlara nadir göürülüyor hele siyaset söz konusuysa.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi seçim konusunda anket yapmak daha kolay değil mi? Sonuçta oy kullanılan yere dikersin anketörü yapar anketi. Ayrıca oy oranlarının direk denk gelmesi de ilginç. Hiçbir koşulda güvenemem. Anca nüfus sayımıyla beraber bi anket yapacaklar, her haneyi dolaşıp soru soracaklar ve cevaplamak mecbur olacak. İşte o zaman inanırım sonucuna. Bu da benim bağnazlığım olsun :)
Sosyal ağlarda paylaş

Simdide laikler fasist oldu oylemi? Mide bulandirmaya devam horas ? Bu adam acik acik Fetullah guven denen les kargasini destekleyen zavalli. Baska ne beklersiniz ki? Tabi sezeri sevmez , tabi Ataturk'u sevmez. Korkma onuda acik acik soyle horas Ataturk hakkinda ne dusundugunu de acik acik paylas bizimle.

Sonra demokrasi ve laiklik hakkinda yorum yapiyyor utanmadan. Ama sizin basbakaninizinda dedigi gibi onlar amac degil arac size. Asil amaciniza ulasmak icin.

Bu ulkedeki butun hainler elde kalesnikov guneydoguda askere saldirmiyor.Bence bu ulkedeki yobaz teroru de bir okadar buyuk sorun.Ustelik dinci hainler cok daha korkak.Sinsi sinsi calisiyorlar. Eminim carpik din anlayislarinada uydurmuslardir bu sinsiligi. Insanlari kacirip domuz bagiyla baglayip oldurdukten sonra arka bahceye gomenler bunlar , veya yurtdisindan parayi basip , ulkenin duzenini bozmak icin piyonlarina laiklige , Ataturk'e ve onlarin izinden giden herkese saldirma emri verirler. Ama demokrasi savunucusu kiliginda...
Sosyal ağlarda paylaş

dayanamadım belirtmeden artık, son zamanlarda forumda ciddi bir "yobaz = akpye karşı olan herşeyi körü körüne desteklemeyen" anlayışı oluştu sanki

horasa ve same yobaz demek de yeni çıktı, kısa zamanda da adet olmuşa benziyor

benim bunca senedir forumdan tanıdığım horas ya da sam benim yobaz tanımıma uymazlar, dolayısıyla hayretle izliyorum bu yakıştırmaları. ancak eğer ilk cümlede belirttiğim gibi yobazın anlamı gerçekten değiştiyse durum düşündüğümden daha vahim demektir

karşınızdakini etiketlemeden önce, ne söylediğini anlamaya çalışmakta fayda var her zaman. çünkü önce etiketleyip sonra dinlerseniz, kendi yorumunuzu onun söylediklerine katar, anlamı kökten saptırmayı bile başarabilirsiniz biraz çabayla

düşüncelerinizi kalıpların arkasına saklanıp dillendirmeyin, etiketlere yapışıp kalmayın; eğer söylemek istediğinizi kalıp cümleler kullanmadan ve tartıştığınız kişiye bir etiket yapıştırıp ona saldırmadan söyleyemiyorsanız, zaten üstünde biraz daha düşünmeniz gerekiyor demektir

yoksa ne farkı kaldı yaptığınızın "şeriat isterük" diye salyalar saçarak, anlamadan dinlemeden önüne geleni kesmekten? yobazlık sadece dinle şeriatla alakalı birşey değil, unutmayın.

her karşıt görüş sahibine yobaz diyerek dinlemeyi reddetmek de yobazlıktır bence
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...