Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Hep düşünürüm (= Koyacan ılık kolayı 1 dk da 2 derece olcak.mis. [ Mesaj 23 Ağustos 2007, Perşembe - 16:18 tarihinde, Cintonik tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 şoklama diosun :) güzel fikir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 var sanırım sıvı nitrojenmi ne öyle bişiydi... discovery'de koyuyorlardı içine 2-3 sn.'de donuyordu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 aynı mantık ile yapılması zor. hani bir şeye ısı dalgaları yollayabilirsin de aynı şekilde geri nasıl emersin bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 onun içine koyunca senin dediğin gibi donuyor, soğumuyor. kolunu falan soksan o da donar, hatta hafif tıklatınca kırılır gider :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 illa aynı mantıkla olmasın ben soğutayım yeter diyosan, sıvı nitrojene dayanıklı bir madde ile etrafını sararak o şekilde şoklama yapılabilir de çok çok çok daha pahalıya gelir. yoksa at deep freeze e yani nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 niye kastınız abi , amerikayı yeniden keşfetmeye gerek yok, ani soğutan dolaplar zaten mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 hakkaten şok soğutmalı dolaplar var zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 15 sn'de 0° yapıyorlarmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 rekor 5.9sn ile yamaha yzf r1 de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 iyide jokercim adam dondurmak istemiyor. donduranı nitrojenle mevcut zaten o sistemin. biz şok soğutmadan bahsediyoruz. mikrodalganın soğutanı olamaz zaten. yapılsa adı mikrodalgayla uzaktan yakından alakalı olamaz çünkü soğuk hava vermeden ısısını emecek bir şey lazım onu öyle soğutabilmek için anında artı olarak mikrodalga fırınlar 15 saniyede 1200 dereceye ısıtamıyor yani. 2 dakika sürüyor neredeyse bir suyun kaynaması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 mikrodalga atomlari titrestiriyor boylece isinmayi sagliyordu di mi? mantiken dondurma bunun tam tersi olamaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 bence olabilir... atomlar zaten titreşir. ve mevcut ısıları bundan kaynaklanır... eğer titreşmezse -273° olurlar... titreşmelerini yawaşlatarak yapılabilir. ama titreşmeleri nasıl yavaşlatılır onu bilemem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Soğutmak ve dondurmak farklı şeyler değilki. Bir şeyi yeterinc soğutursanız donar. Soğutmazsanız donmaz, soğuduğu ile kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AzureSlayer Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 buz denilen bir teknoloji var ondan kullanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 of Azure soğuttun beni konudan :P (espiri) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 sıvı nitrojende biraz soğusun çıkartırım lüksü yok malesef. daldırır daldırmaz donuyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 joker cümlenin sonunda o nası ben bilmem diyip de başında bence olabilir nası diyosun onu çözemedim. atomların titreşimlerini emilim sistemiyle azaltacak bir teori söyle bari de bence olur diyince de seni ciddiye falan alırız belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 bi sey sofutulmaz onun uzerindeki isi alinir bunuda mikro dalga gibi bi aletla yapamassin maddenin geri isima yapmasi laizm yane maddenin cevreyi iitmaya calismasi laizm sogutmasi icin onun icinde disarinin iceden soguk olmasi lazim mikrodalgada atomlar titrestirilerek isi uretiliyo tomlari yavaslatarak isi soguramassin ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AzureSlayer Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 ben saka yapmıyodum, buz nitjojenden daha etkili sogutur ve daha kolay bulur, nitrojen oyle kol bacak falan dondurmaz anında sehir efsanesi o [ Mesaj 23 Ağustos 2007, Perşembe - 18:16 tarihinde, AzureSlayer tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
10ur Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 said: nitrojen oyle kol bacak falan dondurmaz anında sehir efsanesi o ozaman sok kolunu bacağınıda bi deniyelim :D benim bildiğim yapışır kalırsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 azure, sok da bi gör diyorum ben de : ) 1 saniye falan sürer bütün hücrelerinin ölmesi soktuğun kısımda. bi daha kullanılmaz. kesip atar ya da kırar atarsın o dakka : ) [ Mesaj 23 Ağustos 2007, Perşembe - 18:24 tarihinde, Sly-One tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
10ur Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 kır kolu yap dondurma yala o saatten sonra zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 sıvı azot denilen şey -200 derece civarlarında bişey değilmiydi ya? şehir efsanesi olduğunu hiç sanmıyorum. mythbusters ta kıymadan mermi yaparken birkaç saniye sıvı azotun içine sokup çıkartıyolardı, hemen donuyodu tamamen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AzureSlayer Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 şahsen elimi sokmuşlugum var zaten o yuzden oyle dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar