Coldwind Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 joscelin rank'ini ronin'e düşürüyorum. eheh. bu arada last man standing'de ilk yatan xaty oldu onu hatırlıyorum nedense :p
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Lastman standing'de duvar yok olunca başlıyordu. Duvarın yok olduğunu siyah beyaz görebildim. O kadar diyim :D
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 vortexlerin de int.e göre dalması kötü. vortexle aramda bi sürü kişi varken geldi bana kilitlendi. 2 kere parablow attım ama geldi kesti şerefsiz :( ama ilk atılan vortex iptal olmasaydı kazanıyodum ben :p
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Bırak yaa... 25 int var bende, moron bi paladini yönetiyorum, nereye kazanıyosun vorti run'ı? =P Zaten Relin'e karşı PvP'de de öyle yaptın, "Benim Wither vurmuyo" diye baştan başlattın, öyle kazandın turnuvayı. Yoksa ooohoooo =P
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 vurmuyodu ama :D hatta sonunda da witherle kestim :p
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Onu başta düşünecektin zeyti efendi. Bana Disarm'ı çakınca guguk kuşu gibi kaldım karşında, ben bişey dedim mi? Paşa paşa yattık icabında =P
Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 last man standing sırasında net gitti son kısımlar göremedim. ama güzeldi ya önceki 2 turnuvayı hep ben yokken yapmışlardı ilk kez izledim. hoş :)
Voys Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 last man standing mi oldu?!?! pof! kazanırdım ben onu
Sacros Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 para blow da yasaktı da xaty paşam yapmış yine de (farketmemiş gerçi :P) bi dahaki sefere vortex run degil de baska bisey yaparız. en yakındakine target alan bisey... bu vortexler deli gibi en yüksek intlilere gidiyor yapışıyor, öldürene kadar başka hedefe saldırmıyor O.o
Öne çıkan mesajlar