Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Loot konusu sapmasın diye yeni konu açayım dedim. Sunucu yeni açıldığında çok güzel pvp'ler oluyordu. Milletin charlar yarım yamalak olmasına rağmen, adam gibi item olmamasına rağmen herkes zevkine girişiyordu birbirine. Şimdi nerdeyse hiç pvp göremiyorum. Düzenliğimiz pvp turnuvası ve ligi baya ilgi gördü ve zevkliydi. Ama şu an benim finallerim olması dolayısıyla yenilerini pek düzenleyemiyorum. PvP'nin azalmasının sebebi nedir sizce? Nasıl ateşlenebilir? Varsa önerileriniz yazın lütfen. PvE için planlarımız var zaten, ama dediğim gibi ben finaller yüzünden ilgilenemiyorum ne yazik ki.
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 direk olarak oynayan kişi sayısına bağlayabilirim pvp'nin şu sıralar olmayışını :) bir aralar nox'lar ve HE'ler vardı. sayıları çok fazlaydı, 2 kişi bir ara nox'a savaş açtık ama olacak gibi değildi ve bıraktık savaşı. daha sonra nox'lar kayboldu, he'ler kayboldu. bir ara millet factiona girmişti zevkine, ben de minax'a girip bare önceden girenlerle savaşıyım dedim. şimdi factionda insan kalmadı (bi mason var galiba) bir ara anarchy guildi vardı. anezka ve culug. 2v2 eğlenceli oluyordu. onlar da factiondalardı. artık onlar da yok. böyle dönem dönem geldi geçti, bakalım bundan sonra ne gelicek. serverda yapacak bir şey yok diye neredeyse hiç girmiyorum ben, çiçek bakıp-sulayıp çıkıyorum. serverda yapacak şeyler artsa, online sayısı da artar bu da pvpyi yavaş yavaş canlandırır. mesela npc questler hazırlanabilir bol bol :) bir de şehir savaşları, şehir baskınları, uzun soluklu hikayeler vs. olmalı bence. bu hikaye ve savaşlarda tüm oyuncuların bir arada çalışması yerine 2 veya daha fazla grup birbiriyle karşılaşabilir. böylece hem daha uzun sürer, hem de bilgisayara karşı değil de birbirimize karşı savaşırız.
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Ya aslında bir iki hafta öncesinde kadar oyuncu sayısı çok azdı. Prime time'da 2-3 kişi gördüğümde bir ara umudumu yitirmiştim. Ama bu günlerde 20 kişi falan oluyor. PvP isteyenler faction'a girip brit bank etrafında dolaşmaya başlasa, bi tetiklense gerisi gelmez mi bi ihtimal?
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 benim gibi başkası var mı bilmiyorum da ben oyuna girdiğimde brit/moonglow/minoc/trinsic/skara/bucs kabaca dolaşıyorum belki birine denk gelirim diye. sonra destard/solen, mini champlere falan bir bakıyorum da kimseye denk gelmiyorum diğer factionlardan. arada bi mason'u görüyorum o da vınn zaten :p
Neferon7 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 -osidekine benzer şehir istilaları olabilir ama uzun soluklu olması lzm birkaç gün süren yaratıkların lootlarından düşen bi iteme göre bi ödül ayarlanabilir yada birleştirilebilir 40 çeşit parça olur hepsini tamamlanması gerekir falan gibi -birde item konusunda daha ii itemlerin olması pve canlandırır kesinlikle.insanın doğasında vardır daha iisini elde etme tutkusu.yada ancient wyrm ancient lich gibi öldürülmesi için bikaç kişinin toplanması gereken yaratıkların lootlarının kalitesi artırılabilir -faction olayı ile ilgili bi tutoril yazılabilir ne nasıl yapılır şehir ele geçirme yönetmek para kazanmak ne bilim bunları birçok insan bilmiyor. -bir şehir belirlenir (britain olması iidir) bunu bi hafta süre içinde en çok elinde bulunduran factiona ödül(ii bişi) verilir.tabi bunun için iki taraftada adam olması gerekir. bunu bir şekilde turnuva şekline dönüştürebiliriz daha uzun ömürlü olması için
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 factionlarda şehir muhabbetinin hareketli olması için en az 3 factiona en az 3 farklı kişi lazım. biri faction sahibi olcak, biri finans bakanı, biri şerif. bi de factionda savaşacak ve çalacak kişilere ihtiyaç var. o yüzden server kalabalıklaşmadan olmaz o iş pek :(
Zep Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 said: -faction olayı ile ilgili bi tutoril yazılabilir ne nasıl yapılır şehir ele geçirme yönetmek para kazanmak ne bilim bunları birçok insan bilmiyor. gayet iyi olur bu olay bence şahsen ben faction olayına ömrü hayatım boyunca girmiş değilim gerçi şurda bikaç aydır oynuyoum ama olsun:)demem o ki bilmeyenlerde bilgilensin serverda action oldukca online sayısıda artıcaktır he bide server kalabalıklaşmalı diyorsunuz 2 gündür ben girdiğimde 19-21 görüyorum online sayısını yeterli bi sayı bence bu action oluşturmak için:)ama olayı ateşleyen yok işte [ Mesaj 23 Ağustos 2007, Perşembe - 15:20 tarihinde, Zep tarafından güncellenmiştir ]
Neferon7 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 bide şöle bişi var bence forumlara yeni insan gelemediği için muhabbet dönmüo burda forumların olması ayrı bi ortam oluşturuyor dışarıdan gelicek insanları bir nebzede olsa bu engelliyor olabilir.
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 forumlara insan gelince ne kadar hayırlı olur bilmiyorum :) neyse o konuya girmiyim hiç, onun ayrı başlığı var :P ama bence en azından anti makro kaldırılsa, hatta biraz da skill gain kolaylaştırılsa sağdan soldan 3er 5er gelen olur.
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 valla bence pvp en güzel test zamanında vardı itemlar beleş skill beleş herkes eşit sırf yeteneğe bakıyodu ama pek sıcak bakılmaz bu fikre heralde eheh. o şekil bir sistem kurulup, item upgradei sadece pvp sayesinde olabilse bence güzel olur. başlangıç için herkesde belli seviyede itemlar verilir, skiller istenildiği gibi ayarlanır ya da mesela en çok 90-80 skill ayarlanır daha fazlası için pvp yapmak gerekir. (craft skilleri dışında) belli bi puan biriktirildiğinde istediğin skilli 5 arttırırsın ya da şu itemı alırsın falan bu baya tetikler pvpyi ama direk serverın oalyı değişmiş olur. ve böyle bir sistem ayarlanması için ciddi emek gerekir sanırım o da zor gibi. fikir sadece. olsa güzel olurdu ama =p bayağı oyuncu da çeker böyle bir sistem bence. [ Mesaj 23 Ağustos 2007, Perşembe - 17:11 tarihinde, tunca tarafından güncellenmiştir ]
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 bahsettiğin şey token sistemi sanırım. bazı pvp serverlar kullanıyor onu. adam öldürdükçe token kazanıyorsun. kill sayısı yüksek kişiyi kesersen daha fazla token kazanıyorsun. sonra o tokenlerle skill veya item alıyorsun. fena bi sistem değil ama sadece pvp amacı ile açılmış serverlar için uygun bence, buraya pek gitmez gibi
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 bildiğim kadarıyla normal token sisteminde pvpye yönelil armor silah fln pek yok ayrıca benim dediğimde işin içine skill de giriyor. daha çok wowdaki honor sistemine benzer bir şey. sonuçta bu oyunun asıl eğlencesi pvp. skill kasmak da bazılarına hala güzel geliyo olabilir ama o da bir yere kadar sonuçta bütün skiller kasılı şu an herkesde o dönem bitti gibi.
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Abi atların kuyruklarını yakalım, PVP yi ateşleyelim
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 dfdsf o tokenlari factionda yapiyosun zaten itemlari enchant ederek.
Moonchild Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Şu anda yaz olmasi bi cok insanın tatil de olmasi bence bu pvp leri azaltti. mesela n0x lar kalabalik bir guild. Uzun zamandır girmiyolar neden ? oyuncu yok Barra yapiolardi sadece falan. Biz LD ile birleştikten sonra ( Unholy ) sürekli bi champ sürekli bir üst seviye champlara gidelim diyoruz. Champlardaki tek eğlence hirsiz charlari yakalayip kesmek oluyor. Bence Guild War lari arttirmak lazim. Tabii birazda bizlerin yaptiğimiz aksiyonlari forumlara ss li koyarsak insanlarin hevesi geleceğini düşünüyorum. Mesela bizim yaptirdiğimiz PVP Area biterse ilk olarak ally olmamiza rağmen ben LD ve UNHOLY nin o area da ilk savaşi yapmasini isterim, Zegna ya dün msn den diorum ki olm gel savaş acalim topla guild ini diorum " olm ne uo su lan uo mu kaldi dio" :D halbuki iki reskill yese gaza gelecek düdük :D
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 zegnaya dedim gel questi basalim yok aga yuklu bile degil dedi. tunca vardi o bebe de elf diye gült kurmus kendine. bi de serverda pvp bilen adam yoktu en son ldde pvpsiyle unlu degil :D
Moonchild Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 sen gel yawru hehe pvp yi de yaparik herseyi yapariz hehe maksat beaber olalim champlarimiz basalim bastiralim :D
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 insure kalksin, pvp o zaman ateslenir i$te..
Ezmode Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 haftaya tekrar baslıyorum dysentery gary =)
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 aga yeterince thief var zaten, onlinelarin 70%i thief olunca da cok bayiyo.
Ezmode Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 tamam o zaman :( bnde mage im le gelirim
Sacros Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 insure'un kalkması oyunun su andaki sistemini bozar. herkes bir craft karakteri acabiliyor ve ilgilendigi olcude setini olsun silahını olsun guzellestirebiliyor. cesetten set, silah lootlama tarihe karıştı yani. artık öldürdüğünüz adamdan insure parası alıyorsunuz. bi de insurelamadığı item varsa onları...
Öne çıkan mesajlar