Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Küçükken ne oynardık???

Arma

Öne çıkan mesajlar

-Ali baba saatin kaç?
-dansa davet ve şişe çevirmece(bkz:ayar amaçlı)
-bom
-taso vardı ya nasıl unutursunuz en küçük cipsten alınırdı en çok tasosu olan graldı..
-bir de pikachu kartlarıyla bilimum oyun oynanırdı
-tetris çıkmıştı daha yeni yeni herkesin elinde 1 adet vardı
-çim adam vardı çok güzeldi pek oynanmazdı fekat keserdin çıkardı yeşil yeşil
-bir de erkekler pandikçilik oynardı..zamane gençliği işte..
Sosyal ağlarda paylaş

Geçti diye bi oyun vardı bi de (biz öyle derdik,başka adı da olabilir). İlkokulun son dönemlerinden lisenin başlarına kadar oynamışlığım vardır.

Bir grup veledin, sınıfta, koridorda, orda burda farketmez, tercihen pet su şişesi kapağı ile oynadığı bir oyundur. Basittir, kapağa şut çekerek (diğer veletlerin üstüne), kapak birilerinin bacak arasından geçirilmeye çalışılır. Birinin bacak arasından geçerse (geçmese de olur aslında geçmiş gibi görünsün yeter) "geçtiiiiee! geçtieeeeaaaa!!!" diye bağırılarak ortam ayaklandırılır. Hedef çocuğa topluca dalınır, ya da pandiklenir, veya çöp kutusuna oturtulur.
Sosyal ağlarda paylaş

Uleeen asıl şey vardı,

Parayla maç yapardık ellerle, tek vuruş yada tercihe gere 3 vuruşluk.

Malzeme olarak 3 tane para lazım, her atışında birbirinin içinden geçecekler filan. Karşı tarafta iki eli kullanılarak yapılan kalede başparmağı kaleci olurdu.

Ulen koca sınıfta turnuvalar bile düzenlemiştik beyahu
Sosyal ağlarda paylaş

said:
horacegoesskiing
üye § 29 Ağustos 2007, Çarşamba - 22:51 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

peki telefon borularının içine kağıt külah yapıp tüftüf oynayan yok mu?

ben yapardım hatta 2-3 hafta öncede yaptım o borulardan hala 1 tane var evde :)
Sosyal ağlarda paylaş

Dikkat aşağıdaki yazı ŞÜKRÜ'nün benzer bir konudaki mesajının alıntılanmış halidir. Küfür ve rahatsız edici söz içerir. 18 yaşından küçükler, yaşlılar, hastalar ve Vanille hariç bayanlar bakmasın. O bakabilir çünkü kendisi beton, vur, yere çal bişicik olmaz

[spo]İLKOKULDADA VARDI BÖYLE Bİ OYUN
AMAÇ KELİMENİN SON HARFİYLE KELİME ÜRETMEKTİ
ARKAMDA OTURAN PİÇ SINIFIN YUMURCAĞI BASRİ YDİ. SÜREKLİ BANA AĞ, BAĞ, DAĞ GETİRİYODU PEZEVENK. BENDE YUMUNŞAK GEYLE KELİME TÜRETEMİYİNCE ŞÜKRÜNÜN PİPİSİ KÜÇÜK DİYE ETRAFIMDA DÖNÜYOLARDI. KELİME BULAMADIM DİYE CEZA OLARAK MÖLETİYOLARDI. O YUMURCAĞIN AMOĞA GOYUYIM ŞİMDİ GENEL MÜDÜR OLDU. OROSPU ÇOCUĞU

(Şükrü'den alıntıdır.)[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...