Bone Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Elimde bir sürü mmorpg var, bazılarını ankara'dan aldım, bazılarını internetten. Örneğin elimde SWG'nin total experience hali ve Everquest 2'nin Kingdom Of Sky'a kadar olan hali var. Ancak bunların yeni ek paketleri çıkmış, hiç bir yerde bulamadım. Guild Wars da bir ara satılıyordu, o zamanlar almaya fırsatım olmamıştı, şimdiyse hiç bir yerde yok. Uzun zamandır da göremedim. Guild Wars serisini ve Everquest 2'nin yeni çıkan şu ormanlı mormanlı ek paketini almak istiyorum, ancak nerede bulunur bilemiyorum. Dost'lara baktım ancak onlarda bulunmuyor. İnternet'ten bulunabilir belki, ama son çare olarak başvurmayı tercih edeceğim, çok uzun zaman kargoyu bekliyorsun çünkü. Lineage 2 felan da olabilir hani. Böyle değişik mmorpg'ler olsun elimde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 tozlu bir lineage 2 yüksel kırtasiyede (taşındı yalnız orası, az öteye gitti) bir köşede kıvrılmış duruyor. guild wars falan da vardı orada artık yok. d&r dost falan bunlarda wow bulabilmiştim sadece ben de. sendit ftw. [ Mesaj 23 Ağustos 2007, Perşembe - 10:30 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Eq2 yi bulamazsın, gw de ankamall ın en alt katındaki teknoloji mağzalarından birinde vardı, adını hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Megavizyona ve D&R a bakmanı tavsiye ederim, kalmamış olsa bile her hafta getirtiyorlar diye hatırlıyorum ama az sayıda getirdikleri için hemen bitiyordur. Ayrıca bazen şans eseri Atakule de 2. katta sağdaki mağazada ( ewt adını unuttum=)) bulabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 eq digital olarak daha kolar ve ucuz alınıyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 tüm bimeks lerde guild wars prophecies ve factions ı bulabilirsin. yalnız special edition adı altında tanesini 100 ytl ye satıyolar.içinden cıkan poster ve harita dışında hiçbi ek özelliği yok.(collector's edition degil bu) 100 ytl ye sendit.com dan 2 paketi birden alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 senditi sallayın, gameseek'in arşivi daha geniş de, benim derdim aynı gün alıp oynayabilmek, internetten alındığında 1-2 haftada geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 ankamall un alt katındaki mekanda 40 milyona d&d online i gördüm gecen. dandik oyun olmasa atlicaktim :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Ankarada CoH+CoV bulma ihtimalini biri hesaplayıp bildirebilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 büyük mağazalarda sıfır , o kadarını biliyorum. daha ufak yerlerde olabiliyor ama kırtasiye de oluyor oem satan firma da oluyor satanlar arasında, bu yüzden biraz zor bulmanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Şimdiye kadar hiç görmedim o yüzden gelip gelmediğini bilmiyordum, bi araştıralım bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 12*2= 24+10=34*5=170/10=17-7=10*0 = 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 bi ara migros D&R da her oyun mevcuttu ama artık yok. ben de bulamıyorum bir türlü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar