DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 ankaraya gitmek istiyorum param az ucuz otel arıyorum veyahut bana kapısını açaçak bir öğrenci evi ( ödemeyi evin 1 aylık makarna ihtiyacını gidererek yaparım,birada alırım,gofrette,sucukta) otelde kalma fikrini pek sevmiyorum doğrusu,ama bildiğiniz ucuz bir otel vb varmı ? boş ev varmı? ne bilim. bu hafta sonunu orda geçireyim,sora istanbula dönecem vamrı bir hayırsever? [ Mesaj 03 Ekim 2007, Çarşamba - 12:40 tarihinde, DoGMeaT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 k3nk ben açardım kapımı ama yurtta kalıyorum malasef =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 yinede teşkür ederim tuncacım ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 said: boş ev varmı? ahea çok komik geldi bian serbest çağrışımdan olsa gerek:) patiden biri misafir eden çıkar heralde ya edit:bide kız olayı mı sormadan edemedim [ Mesaj 03 Ekim 2007, Çarşamba - 12:51 tarihinde, Zep tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 ehee evet bakınca o banada komik geldi.. yani..burda baydım..anakrada arkdaşlarım var...hoşuma giden şeyler var....(hatun var evet ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 evi güzel amaçların için kullanacak mısın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 E kızda kal? ehehe Biz arada gideceğiz Meclis oturumlarına, sana da haber veriyorum o zaman. Madem Ankara'ya ilgi var böyle (bula bula ordan mı kız buldun dingil adam). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 boş oda var ama kirası çok ads valla ankaralı ve evde kalan patiler mevcut ama alırlar mı eve bilmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Azmodai'ye sırnaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 gitmeden beni de dürtün pls, ben de gelicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 ahmet sen ne yapıcam olum ankarada :) güzelim izmir dururken ayrıca sen sımdı ankaraya gıdersın bulusursun bıde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Evet ya bi hayırsever çıksa da Ankara'ya damlasak =) Ufak bir antrenörlük seminerim varda. Şöyle 8 gün falan sürecek. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 eyvah eyvah izmirden ankaralaramı geliyosun bide.bende ankaradan izmire geliyim diye yırtınıyorum ehuh :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 maksat gezmek olsun abi, hazır ev olucakmış falan hueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 :D ya aslında benim vakitte var tam ramazan,evde var arkadaşımın ama bitürlü otobüsle o 10 saat yolu çekmek işime gelmiyo :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Biz gece trene binip sabah Ankara'da oluyoruz, o günün gecesi geri trene binip ertesi sabah dönmüş oluyoruz geri. Kalma mevzumuz yok yani =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 ahah oda süpermiş :D tren nekadar buarada?sabah izmirden tren varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 ya yok öle odaya-boşeve kız atma gibi fantezilerim fesatlık yapmayın pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 ben oda kiralıyım ama acayip para isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 ohş. kaç para istion? [ Mesaj 04 Ekim 2007, Perşembe - 01:00 tarihinde, Madcat tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 ben ispartadaym ankarada olsam bişiler ayarlardım heralde ama ankarada ucuz otel bulman cok zor ben aradım bulamadım:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 said: ivy 04 Ekim 2007, Perşembe - 00:35 tarihinde demis ki: ben oda kiralıyım ama acayip para isterim inanmayın,yalan söylüyo :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 aga bnm ev var ank'da ama anahtari sana gonderemem be :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 kompartıman 40 küsür olması lazım, kompartımansız yataksız bilmem nesiz 20 lira falandı. İstanbul-Ankara arası bu tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 e süpermiş.muhtemelen izmirde o tarifede bişey olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar