arcane Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=cY6dBN_pntg imdb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 ehhe trailer iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 bunun 1.si varmıymış bi bakalım izleyelim çok komik duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 var birincisi. güzel film ben sevmiştim. harold and kumar go to white castle ilk filmin adi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 OBAAAA İlk filmde inanılmaz gülmüştük. çok da hoş karakterler var. baya İyiydi. Kesinlikle tavsiye ederim arkadaşlar mutlaka izleyin. İkinciside gelicekti bekliyodum zatende unutmuştum kaç yıl geçti üstünden. İyi olmuş açan arkadaşa teşekkürler. Aklımdan çıkmıştı tamamen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 OMG hemen gelsin hemen :D [ Mesaj 23 Ağustos 2007, Perşembe - 12:12 tarihinde, BabacumMostors tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 nph ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 İlk film efsanelerdendir. Saolsun dom tanıştırmıştı ilk filmle de, ikincisini de sabırsızlıkla bekliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 full tailor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 dom sana repten çelenk hazırladım trailer: AHAHAHAHAHA :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 haha, tailor ne ya. of. hizmette sınır tanımıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 tailor şahaneymiş asdf:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 teylırı silmişler youtube dan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 look what we got brothers. Mexicans!! mauhauha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 filmden yeni geldim.. ve bence hakkaten superdi. Bayaaa gulduk. Tek sevmedigim olay bu investigation'i lead eden homeland security'deki adami biraz fazla abartmislar.. Onun haricinde NPH rulez!!!! NPH FOREVER!! bi de jeneriklere kalin, gitmeyin sakin baya guzel bi sahne var jenerik sonunda :) Bekledigim herseyi verdi, hatta ilk filmden daha bile guzel bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Trailer 10 numaraymış ya ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 guzel olmasina guzeldi ama dakka basi f-bomb atmasalarmis daha iyi olcakmis :P belli bi yerden sonra anlami kalmiyo yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Turkiyede sinemaya gelecek mi ya? Gelecekse de ne zaman? Bilgisi olan yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Bence TR'ye sinemalara gelmeden DVD-ripleri çıkar. :) İlk filmi indiriyorum bakalım gelecek vadedicek mi? Sırf Barney Stinson için izlenir gerçi 2.si. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 burda sinemalara gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 barney hayranları filmden çok memnun kalıcaklar.. Özellikle "NPH brand" sahnesinden sonra adama tapmaya başliyacaksınız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 ha bu arada bilmeyenler için: NPH = Neil Patrick Harris (gerçek ismi) = Barney Stinson Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 İlk film zaten efsaneydi, bu da efsane olsun hadi koçum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Abi çok geyikti ama film ya herkesi sarmıyabilir. (İlk filmden bahsediyorum.) 2. Filmide görücez! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar