Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yine bir kız problemi

Tyrael

Öne çıkan mesajlar

Mesafe ilişkisi...

Şu hayatım boyunca yaşadığım ilişki sayısı 2 elin parmakalrına yakın ama 2 si uzak mesafeydi. Biri hatta epey bi zaman sürmüştü akabinde kızın istanbula okumaya glemesiyle sona ulaşmıştı. Ha olmadı, olmazdı zaten sağlık olsun. İyi ki de olmamış çünkü şimdiki ilişkim aradığım son ilişki. 11 aydır devam ediyor sonuna kadarda gidecek bundan eminim. Neyse..

Konu şu ki güzel kardeşim, O kız fransaya gittiğinde %49 ihitmalle seni unutucak. Burada unutmayı şöyle tanımlarsam sanırım yanlış anlaşılmaz;
-Sana olan ilgisini kaybedebilir.
-Bir başka kişiye cinsel yada duygusal olarak yakınlık gösterip sana olan sevgisini kaybedebilir.
-Dersler, okul, arkadaşlar derken mum alevi misali sönebilir.

Bunlar muhtemel tehlikeler, tabi eğer kız sana aşık değilse. Eğer diyebiliyorsan, abi bu kız bana aşık. O zaman yukardakilerden korkmana gerek yok. Sevdiğin kız sana bağlıysa hiç bir yerde hiç bir hata yapmaz. Nevsine de yenilmez. Sadakat önplanda olur, duygular kaybolmaz. Ama aşk olayı yok ise çok sevme durumlarında aynı tehlikeler her zaman var. Bunları göz önüne alarak düşünelim.

Sen gün aşırı yada max 2 günde bir aramazsan, msnde konuşamazsanız, bu zaman diliminde en az 2 kere oraya gidemezsen kızı elinden kaçırma tehliken artar. Bunları yapmaya çalış tabi burada ikinci bir faktör var, oda sensin. Sen sevicekmisin? beklicekmisin? Sadakat, güven vs? Bunları kafanda bitir. Bitirdiysen karşındaki ne güven. Sonra icraya geç. Ben kısmen yapabilmiştim bunları. en azından çoğunlukta başarılı oldum.

Benim kişisel yaklaşımım şudur ilişkiler hakkında. OKuyan arkadaşlarımız olursa akıllarında bulundursunlar. Zararı gelmez.

Hayatınızın kadını/erkeği, güzel bir resme benzer. Hayatınız boyunca yaptığınız davranışlar ile önce tuvalinizi oluşturusunuz. Sonra ilk ilişkiniz ile başlarsınız çizmeye. İlk aşk, ilk ayrılış, cinsellik, kişilik çatışmaları, zevkler, renkler vs.. Herbiri sayesinde tuvalde ki kişinin resmi şekillenmeye devam eder. ilişkiniz biter doğru kişinin resminde ki boş kesimleri doldurursunuz. Gerekirse silersiniz yanlış yaparsınız tekrar çizersiniz. Saçını, gözünü kulağını omuzlarını. Aradan belli bir zaman geçer. belki 5 yıl belki 20 yıl. Bir gün biriyle birlikte olursunuz. An gelir portrenize baktığınız da yanınızda ki kişinin tuvaldeki kişi olduğunu görürsünüz. Hayatınız boyunca onu çizmişsiniz. O zaman anlarsınız bu kadın/erkek benim hayatım, herşeyim ve canımın yarısıdır. O zaman kafanızda soru olmayacak, yanılma olmayacak, tereddüt olmayacak, hata mı yapıyorum demiyeceksiniz. İsteyerek hayatınızı birleştireceksiniz. Umarım Bu gelişimi yaşar da doğru insanı bulursunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

Hacı seninki "ufaktan hoşlaşma" kıvamlarında.

Şİmdi mantıklı düşünme zamanı. "Kaslı erkeklerden hoşlanıo" demişsin. Bir düşün bakim. Çalıştır saksıyı.

Hem ayrıca mantıklı kız yoktur, o senin öyle olduğunu düşünmeni ister sonra gerçek gün yüzüne çıkar ve batış. Sen bence burada yedek oyuncusun. Kimseyi bulamazsa sana yönelecek. Tabi öce Fransa var.

Ne bilim işte düşün taşın haceli. Durum bu.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bunlar muhtemel tehlikeler, tabi eğer kız sana aşık değilse. Eğer diyebiliyorsan, abi bu kız bana aşık. O zaman yukardakilerden korkmana gerek yok. Sevdiğin kız sana bağlıysa hiç bir yerde hiç bir hata yapmaz. Nevsine de yenilmez. Sadakat önplanda olur, duygular kaybolmaz. Ama aşk olayı yok ise çok sevme durumlarında aynı tehlikeler her zaman var. Bunları göz önüne alarak düşünelim.

diyemiyorum. O yüzden de şimdi adım atmaya cesaret edemiorm, orası bi bilinmeyen. Sonuçta orda bi türk bulmazsa, bi fransız için kalmayacağını biliorm. Buraya ait olduğunu düşünüyor çünkü. Ama tabi bişiler yaşayabilir ve ben ne tepki verebileceimi bilmiorm, o yüzden o sırada beraber olmamamız daha doğru olacaktır sanırım.

said:
yabancılar geniş insanlar... türk erkeklerine ters bi durum bu.. neden olmayacağını anladın mı şimdi?

abi kız türk, fransız meselesi bitti=) geçen sene olan fransızdı, bu bildiğin türk

said:
Şİmdi mantıklı düşünme zamanı. "Kaslı erkeklerden hoşlanıo" demişsin. Bir düşün bakim. Çalıştır saksıyı.

Hem ayrıca mantıklı kız yoktur, o senin öyle olduğunu düşünmeni ister sonra gerçek gün yüzüne çıkar ve batış.

abi mantıklı bi düşünce bence, sonuçta kız kendisini koruyup kollayacak birini istiodur her anlamda. Bunun yollarından biri de bu.

Hoşlanmaktan öte sanırım.. Bayadır hissetmediim şeyler hissediorm. Aramızda bence müthiş bi elektrik var. Çok rahat konuşabiliorm, acaip eğleniorz. Ki teklif etmekteki çekincelerimden biri bu. Teklifi kabul etmezse arkadaşlığımız nası olur bilemiorm.
Sosyal ağlarda paylaş

Bi kere senin için "arkadaş" lık faslı çoktan toz duman olmuş.

Bu koşulda onunla arkadaş olamazsın. Söylersen ve kabul etmesse yine arkadaş kalamazsın. Nolcak bu böyle gitmez ki. Şansını dene. Olumsuz her koşulda zaten onunla arkadaş kalamayacaksın. Ama söylersen ve kabul ederse.

Denemeye değmezmi yani?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
İki saat hakkaten bi soru olcak diye bekledim , kendi reklamını yapmak için yazdığını söylesen baştan kapardım .

O zaman iyi okumamışsın derim. Reklam yapmaya neden ihtiyaç olsunki?(özet geçim: kızdan bahsettim biraz ve sorular şunlardı: 1- Sizce hoşlanıyor mu yoksa arkadaş olarak mı bakıyor? 2- Hoşlanıyorsa şimdi mi teklif etmeliyim, döndükten sonra mı?)

said:
Bi kere senin için "arkadaş" lık faslı çoktan toz duman olmuş.

Bu koşulda onunla arkadaş olamazsın. Söylersen ve kabul etmesse yine arkadaş kalamazsın. Nolcak bu böyle gitmez ki. Şansını dene. Olumsuz her koşulda zaten onunla arkadaş kalamayacaksın. Ama söylersen ve kabul ederse.

Denemeye değmezmi yani?

Haklısın, ama zamanına karar veremiorm işte=) Gitmeden mi?Döndükten sonra mı?
Sosyal ağlarda paylaş

ema aplanı dinle, ben de b şıkkını daire içine alayım onun mesajında

bi de cidden kasma kendini, olmazsa da olmaz, öyle vay spora başlayayım, hede yapayım vay hödöye girişeyim sağlıklı şeyler değil, hele de uzun süredir tanıştığın insanla -ilk izlenim aşamasını bir hayli geçmişsiniz- hiç değil

hoş zaten kanımca uzun süredir arkadaş modu yaşadığın adam / kadınla romantizm de zor olur, ama değecekse duraksama tabii

b şıkkı, altını çiziyorum. yerim turistik ilişkileri, takılma onlara fazla
Sosyal ağlarda paylaş

Yok zaten cılızım bkz. cılızlar topiği:D e kızdan da hoşlanıorm ek motivasyon olarak şeyettiydim. Evet garanticiyim valla=) ego boşu boşuna zarar görmesin red yiyip :p

ema ablanınki olucak heralde ama o gelmeden 1 ay evvel orda olup darbeyi orda vurmak istiorm, ki zaten yılbaşına gelicek tarih, güzel bi ortam yakalayabilirm die düşünüorm

[ Mesaj 24 Ağustos 2007, Cuma - 10:23 tarihinde, Tyrael tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

bak ben sana söyliyim,
erasmusla gittiğine göre, orada bi sürü ufak tefek ilişki yaşayacak. yaşaması da lazım zaten, ama ciddi şeyler olmaz.
ama yine de, hani mesela yılbaşında gideceksin ya, sen gidip döndükten sonra orada 1-2 ayı daha varsa(ay, yılın 12 de biri olan) yalan olursun söyliyim. bitimine yakın hatta bitiminden bi süre daha geçtikten sonra (çok da geç kalmadan) yap yapacaksan hamleni derim.
Sosyal ağlarda paylaş

sly ii bilir aslında böyle uzak mesafeden kız tavlamayı ama paylaşmamış engin bilgilerini bizimle:)

burda başlatırsan ilişkiyi ocağa kadar sadece zarar verirsiniz birbirinize sağlıklı gelişemez hiçbişey

sen ilgini devam ettir ama sevgili moduna girme son 1 ay o moda girip buraya döndüğü gün havalanında yap hamleni:)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...