Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Tabii anlatılan gibi yapılıp etkili olarak yürütülecekse... Ayrıca böyle bi çalışmanın gerçekleşmesi için anca birinin ölmesi, trajedi yaşanması gerek ha. Yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 toplu tasıma araclarına sahıp olabılmek ıcın kultur testıde yapmalılar.dagdan inmis davarlar degiserek tasıtın icerisindeki insanların canından ve malındanda mesul olduğunu fark etmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 bu uygulama tam anlamıyla hayata geçirilebilinirse helal olsun derim,ama türkiyede biraz zor gibi geliyor bana :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 direk rayli sistemin dibine vursak. minibüs diye bişi olmasa. nerdeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 minibüsleri kaldırmaları imkansız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Eğitip de ne diyecekler önce kapıyı kapa sonra gaza bas mı... Bunları eğitim kurtarmaz, toplumla alakalı bir iş vermemek lazım ki error verdiklerinde sadece kendi canlarını tehlikeye atsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 hehehe geçen gün yenibosna-topkapı hattına bindim çok gral bi abi vardı o sürüyordu pembe gömlek göbek deliğine kadar açık siyah boncuklu kolye saçlar yapılı arkaya doğru dik dik 1 kilo jöle gözlerde güneş gözlüğü rayban ön koltuktada güzel bi sarışın kız =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Kapı kilometre teline bağlı olsun minibüs giderken açılmasın, ok. O zaman klima da zorunlu ıolsun ama, hatta o da kilometre teline bağlı olsun yoksa çok yakıyo diye çalıştırmzlar zaten. Hoş km teline de bağlasan bi yolunu bulur halleder bizim millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 raylı sistem lazım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 takograf varda noluyoo içine tel bağlıyosun 90 nın üstüne çıkmıyor =) [ Mesaj 22 Ağustos 2007, Çarşamba - 22:43 tarihinde, bLackcha0s tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 o aletin adını da doğru bilmeyenlere kıl oluyorum :) takograf o ya. takometre dediğin şey arabanın devir göstergesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 bakırköyde bi minübüse bindim, eleman laptopu motor üstü die tabir ettiğimiz yere koymuş, bide dvd açmış, çevirmiş yolculara. valla helal olsun dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 bana artizlik yapma! alüüüüü kamyoncumuyum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 @ginaly OHA! iyiymiş. chaos ben kamyoncu muyum? alalaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar