Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BİLİM VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI GELİYOR

Joker

Öne çıkan mesajlar

Bilim bakanlığını bilimsel fikir sahibi kişiler kurmalı, bunların fikri belli haklı olarak korkuyorum.

Yoksa Türkiye'de devletin bilime adam gibi yatırım yapmasını en çok isteyecek insanlardan biriyim.

Ayrıca türbansız gezmek yasaklanmadı belki ama mao reklamları billboardlardan kaldırıldı mesela. Ben mayolu hatunumu görmek istiyorum, istemeyen bakmaz.

geldiklerinden beri yaptıkları işe yaramaz şeyler yarayanları kim bilir kaça katladı. Adamlar kendi dini inançlarına göre bu ülkeyi değiştirmeye başladılar yavaş yavaş...
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada bilim teknoloji bakanlığının açılmasını bana pek yakın biri tavsiye etmiş. türkiyenin teknoloji ihraç etmesi ve buna hazırlık yapılması yönünde çalışacak bi öneriymiş. bence de bakanlık bu işin yolu değildir, hatta popülist bulduğumu önceden de söylemiştim, ama teklifteki gibi yapılırsa sonuç çok iyi olabilir.

yine de şahsen yakın bi zaman içinde bakanlıkların iyice azaltılmış olmasını görmek isterim. ekonomi bakanlığı duruma göre teşvik versin, bitsin gitsin. halkın çalışmasının zamanı geldi de geçiyor bile diye düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...