Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Şu da var; "şimdiye kadar düzgün bi işleri görülmemiş bu yönetimin birden bire böyle sıradışı bi hareketi ne demek oluyo?" Adamların kendileri genelde eğitimsiz, bu ne perhiz bu ne lahana turşusudur? İsmine layık çalışacaksa ne âlâ da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Mr_Hand, yazımdaki edit'i okusaydın anlardın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 ehe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 [spo]konu açarken başlıkları tamamen büyük harflerle yazmamaya özen gösterin lütfen, göz yoruyor.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Bilim bakanlığını bilimsel fikir sahibi kişiler kurmalı, bunların fikri belli haklı olarak korkuyorum. Yoksa Türkiye'de devletin bilime adam gibi yatırım yapmasını en çok isteyecek insanlardan biriyim. Ayrıca türbansız gezmek yasaklanmadı belki ama mao reklamları billboardlardan kaldırıldı mesela. Ben mayolu hatunumu görmek istiyorum, istemeyen bakmaz. geldiklerinden beri yaptıkları işe yaramaz şeyler yarayanları kim bilir kaça katladı. Adamlar kendi dini inançlarına göre bu ülkeyi değiştirmeye başladılar yavaş yavaş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Yahu tamam mahrun bırakın bilime yatkın cocukları siz hadi bakayım kurulmasın lan paranoyagız biz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Evet hem genç hemde fizik öğrencisi olarak ikisinede engel, sansür getirmesinler lütfen. Bırakın biz kendi köşemizde takılalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 billboard olayı belediyelerle alakalı bir iş, hükümetin ilgisi yok. akp'li belediye bile olsa gene ilgisi yok. başka ülkelerde bu tarz bakanlıklar var sanırım, bakalım görelim neye yarayacak. genel olarak bakanlık sayısı azaltılsa daha doğru olur aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 bu arada bilim teknoloji bakanlığının açılmasını bana pek yakın biri tavsiye etmiş. türkiyenin teknoloji ihraç etmesi ve buna hazırlık yapılması yönünde çalışacak bi öneriymiş. bence de bakanlık bu işin yolu değildir, hatta popülist bulduğumu önceden de söylemiştim, ama teklifteki gibi yapılırsa sonuç çok iyi olabilir. yine de şahsen yakın bi zaman içinde bakanlıkların iyice azaltılmış olmasını görmek isterim. ekonomi bakanlığı duruma göre teşvik versin, bitsin gitsin. halkın çalışmasının zamanı geldi de geçiyor bile diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Bakanlik kurularak mi bilimsel gelisim saglaniyor firatblabla..? Karsiyim 15 yasinda cocuklarin oldugu bir platformda siyaset konusulmasina. Ya 18 alti siteye giremesin ya da siyaset konusmak yasaklansin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 hayırlısı olsun da, niye CAPS? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 eşe dosta bakanlık yetiştirmek için götünden bakanlık uyduruyo RTE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 toggie bi oku abi konuyu oraya yazdım nedenini :) not: okumadan yorum yapmak sux :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar