sabonis Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 galatasaray'ın o stada beleşe konduğunu ifade eden, "biz vergi verelim gs beleşe oynasın" diyen bjk'li ve fb'li taraftarlara cevap: gs o stadda 1 sene oynamak için 1 milyon dolar ödemiştir, üstüne de rüzgar panellerini yapmak için 1.5 milyon dolarlık bir harcama daha gerçekleşmektedir.[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 odıcek tabe :)[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir... William Shakespeare icQ=Tık Llama'derki: Seni Öldürmeyen şey sana güç katar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 kısadacı belej ıste[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir... William Shakespeare icQ=Tık Llama'derki: Seni Öldürmeyen şey sana güç katar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 stadı doldurup hasılat aldık diye beleş oluyo? lama bırak bu işleri devlet su işleri diyebilirim sadece yani[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Beleş olmasada beleşe yakın bir tabir 3 4 maçta çıkan bir para o sadece 2dönemli gs-bjk gs-fb hasılatını versenız yeter ama lig 3 4 maçtan ibaret değil.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 140 milyon$'lık bir yatırımın bomboş durmasından daha kârlı olduğunu düşününeniz yok heralde ? kafadan 3.5milyon$ kârlı çıkıyorlar bide üstüne galatasaray sayesinde yolları yapılıyor, taraftarın ayağı alışıyor[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 140milyon $ bir yatırımın yanında 3 4$ milyon dolarlık bir para oldukça komik kaçıyor ve Fb nin Bjknin dediklerini doğru çıkartıyor.O statdan para kazanılacaksa adam gibi kazanılsın 3 4 maçta çıkan para kadar senelik kira olmaz o stadın yapımında bütün Türkiyenin vergileri var.Yapılan yollar gsnin sayesinde yapılmadı ,yapılması gereken birşey zaten o gs geldi yol yapalım degil olay orası olimpiyat stadı hertürlü imkan olmalı orda ama dersenizki gsnin orda olması olimpiyat stadı açısından güzel bir test oldu eksikler ortaya çıktı ozaman amenna ama işin içine parayı tuzu karıştırıp boş durmasından iyidir demeyin.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 yahu boş durmasından heralde iyi, bakımını her hafta galatasaray yaptırıyor, eksiklerini galatasaray gideriyor, avrupadaki maçlarda galatasaray tanıtıyor, üstüne kira ödeyip, rüzgar paneli yaptırıyor kaç para kira ödenecekti 20 milyon$ mı ? mantıksız konuşmayın ya, orda çürümesinden çok daha mantıklı bir iş[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Çok veriyorlarmış. Zaten devletin parasını devlete veriyorlar :) sonuçta beleşe oynamaya devam ediyor. He stadı yapması sonuna kadar gs hakkı. Vergiden çaldıklarını stada harcasın[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 O stat kışları pek full olmayabilir. Yani o soğuk ve rüzgarı ne panel keser ne de başka birşey.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 bunun kaynağı neresi? bence buna karşılıklı anlaşma gibi bakılabilir. sen burada oyna ama oynadığın sürecede de skorboard rüzgar panelları cart curt türü eksiklikleri de hallet. üstüne 1 milyon dolar verilmesi de gayet iyi bence fener de 1 milyon dolar veriyor 1 senede. beşiktaş da 800bin dolar veriyor. ki gs nin hasılatı fenerden çok daha az sonuçta birinin bileti diğerinden çok daha fazla ve daha fazla taraftar gidiyor. sizin mantığınızla fbnin de çok daha fazla vermesi gerekiyor. sonuçta olaya gs olimpiyat stadını 3-4 yıllığına kiralamış gibi düşünün. eğer hakakten 1 milyon dolar veriyorlarsa yıllık gayet normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 said: Absolut, 16 October 2003 17:43 tarihinde demiş ki: O stat kışları pek full olmayabilir. Yani o soğuk ve rüzgarı ne panel keser ne de başka birşey.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting bilmem kaç metrelik direklere konulucak rüzgar panelleri, mühendisler oturup çalışmışlar yapmışlar falan, sen burda "olmaz öyle şey" dedin diye olmucak yani ahuah[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castigater Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 ne bu gaz abi bjk'den ne istiyosun şimdi sanki bjk yonetimi iddia ediyor gs vergi kaçırıyor diye :) stadın kirasi belki düşük olabilir ama daha önce oraya hiç seyirci gitmediğini düşünürseniz (1 yada 2 maçlık demiyorum bütün bir sezonu kastediyorum) 1 milyon$ yıllık kötü bir rakam olmayabilr çünki seyircinin o stada gideceği ve o stadın futbol oynamaya uygun olup olmadığı konusunda herkezin şüphesi vardı olaya bu açıdan bakmak lazım birazda. sonuçta o stad sanırım hala full dolmadı. hem şöyle birşeyde var altay yıllarca izmir atatürk stadında maç yaptı. bu stadda akdeniz olimpiyatları için tasarlanmıştı zamanında ve 80bin kişilik. tmm altay ın stadı tamamen dolduracak kadar büyük bir taraftar kitlesi yok ama olaya yatırım ve olimpiyat stadı olarak bakan arkadaşlar için yazıyorum bunu. Sonuçta o stad içinde bir yatırım yapıldı ama bu paralar o stadı full dolduracak bir takımın yıllık ödeyeceği kira ile geri alınmadı bence alınmamalıda çünki gs nin şu anki stadı olimpiyatları istanbula getirebilmek için yapıldı gs o stadda maç yapsın diye değil. [Bu mesaj Castigater tarafından 16 October 2003 19:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 BonePART Sonuna kadar haklısın kesinlikle. Bu arada benim titleımda nası gs li olduğum logosu çıkacak?[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! ------------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 BonePART güzel yazmış,klavyene sağlık.Görende yurt dışından bir takıma kiralandı sanacak.Fenerde olsa beşiktaş ta olsa aynı fiyata kiralardı.Çekememek sux. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 olimpiyat stadı sux.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 said: Estel_Anorien, 16 October 2003 23:06 tarihinde demiş ki: olimpiyat stadı sux.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için! +1[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir... William Shakespeare icQ=Tık Llama'derki: Seni Öldürmeyen şey sana güç katar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 said: LvL_Sabo, 16 October 2003 18:31 tarihinde demiş ki: said: Absolut, 16 October 2003 17:43 tarihinde demiş ki: O stat kışları pek full olmayabilir. Yani o soğuk ve rüzgarı ne panel keser ne de başka birşey.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting bilmem kaç metrelik direklere konulucak rüzgar panelleri, mühendisler oturup çalışmışlar yapmışlar falan, sen burda "olmaz öyle şey" dedin diye olmucak yani ahuah[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Bütün stadın o yönünü kapatsanız dahi vakumdan oluşacak rüzgar bile orda yeteri don yapacaktır.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 said: BonePART, 16 October 2003 19:18 tarihinde demiş ki: oh ulan devletide dolandırıyoruz vergide calıyoruz ama en azından beşiktaş gibi muzsinde bi avrupa kupası olmayan bi takım deiliz oh be aylardır azımı tutuyorum blackchaos kasıyo ulan durustsunuzde ne işe yarardı bi basarınızı gorelim be gidin uefa kupasını alın super kupayı alın sona para calıyolar hede hodo diyin ehuehue[hline]BonePART - Pepelek Saplar Birliği OnursalBaşkanı ve Kurucusu BonePART FriarHealSuxx of Hun - Kay Server - Level 50 Drunken Friaa BonePART From Bestine - Tattoine - Kettemoor- Novice BE, Novice CH BonePART: Baba bi suru bulaşık birikti, ben bi kız arkadaş bulsamda yıkasa. BonePART'ın babası: Oğlum sen kızı bulda ben bulaşıkları yıkarım. Yanlız olma. yakışır gs ye. Merak etme avrupa kupasını bizde koyarız yakında.Ha deyince alınmıyor kupa gs hemenmi aldı kupayı? o takım 5 senede anca o seviyeye geldi.5 sene sonra bjk böyle giderse uefa yı değil cl yi alır be ! Biz gs nin avrupa kupasına bok atmıyoruz. Helal olsun başardılar. Tebrik ederim. Ama lig için aynı şeyleri söylemek imkansız. Beşiktaş ın müzesinde avrupa kupası vardır. Ama biraz eski savaş yıllarından. :)[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 tarafsız (hatta avrupa başarılarından dolayı gs perestişkarı olan bir insan) olarak diyebilirim ki bir peşkeş sözkonusu gibi görünüyor. FB gibi zengin bir takımın orayı almak isteyip de alamaması gibi bir durum varsa peşkeş var kesinlikle.[hline] Bütün dünya buna inansa, bir inansa, hayat bayram olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 absolut: benim dediğim şey rüzgara, soğuk olur zaten o allahın emri, ama rüzgar için hayvan gibi panel koyuyorlar.[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Ya arkadaşım sen zannediyomusunki o panelleri gs kendi parasıyla yaptırıyo???? Bi ihale gibi düşünülüyo gs stadı kullanma sürecinden kurtulunca o para onlara ödenecek ve hatta bence gs ye teşekkür felan gibi abartılı bi organizasyonda düzenlenir!!![hline]fizban demiş ki:mandoo, haklısın ama kendini düzgün ifade etmeyi dene, her bulunduğun topicte kavga çıkıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 muhtemelen öyle olur mandolin.[hline] Bütün dünya buna inansa, bir inansa, hayat bayram olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 1944'te II. Dunya Savasi daha bitmemisti. lol said: BonePART, 17 October 2003 17:17 tarihinde demiş ki: sene 1944 avrupa II dunya savası yaralarını sarıyor gibi bi efsanesi mi war ehuehu[hline]BonePART - Pepelek Saplar Birliği OnursalBaşkanı ve Kurucusu BonePART FriarHealSuxx of Hun - Kay Server - Level 50 Drunken Friaa BonePART From Bestine - Tattoine - Kettemoor- Novice BE, Novice CH BonePART: Baba bi suru bulaşık birikti, ben bi kız arkadaş bulsamda yıkasa. BonePART'ın babası: Oğlum sen kızı bulda ben bulaşıkları yıkarım. Yanlız olma. [hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 off ne kadar geri kafalisiniz, gs oynamasi o stad curiyecekti orda, ne yolu vardi, biz yaptirdik demiyorum ama en azindan isliyor simdi, dusunenize olimpiyattan once bu rezaletin yasanmis olma ihtimalini?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar