Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 ... keşke herşey o kadar kolay olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Arkana bakmadan kaç. Yaramaz o kız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 dayı kızın resmini yolluyosun ve 5 dk konuşturuyosun benle sana en sevdiği renge kadar herşeyi sayıyorum (ciddiyim şahitlerim var bu konuda fdgsdf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 CANIM DEMİŞ KESİN SANA AŞIK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 said: Konu: Kızları anlamak Cons üye § 21 Ağustos 2007, Salı - 22:36 [ özel msj ] kek > lol ogar > kill güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 size erkeklerin kadınlar hakkında bildikleri adındaki 200 sayfalık kitabı tavsiye ediyorum..bembeyaz kuşe kağıda basılı ay pardon dizili sayfalardan oluşan bir kitap..önsözden sonra hiçbir şey yazmıyor içinde gayt güzel bir kitap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 abi "canım , cicim " laflarına kanma. kız bunlar. aralarında çok kullanıyorlar. ama malesef biz erkekler aramızda kullanamıyoruz. keşke kullansak demiyorum , uzak dursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Bugün yine biryere varmayan mesajlaşmalar geçti. Cnm demek bunun tarzı heralde,her mesajında cnm var. Bugünden itibaren bırakıyorum. Ne yaparsaparsa yapsın, hiç uğraşamicam. İstiyorsa gelsin kendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 "cnm"i takma hakkaten her cnm dien seni sevgili potansiyeli olarak görmüo yani =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 canım diyo cunku ıstedıgı gıbı kıvırabılır senı arıyo cunku yedeğe cekme olayı + ilgi gormek kursta yuzune bakma , sallama kesınlıkle tut kendını. kıc ustu oturdugunu farkedıp senın uzerıne dusmezse bende dopum. ha zaten desekı gel senınle bıseylere başlıyalım , sana garantısını verıyorum bunu yapan kızdan hayır gelmez. sen yeter kı havlamaya başlama , o sana gelıcek altın kural= kaçan kovalanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Evet dediğin gibi yapacağım da,kızla kursa görüşmüyoruz yani hatta 3 aydır falan görmedim hiç kızı. Olsa güzel olur da,olmasa da oturup ağlayacak değilim,hele bu yıl okuyacağım bölümdeki hatunları gördükten sonra... (bi kırmızı saçlı vardı of of.Yardım ettim sınavda,sonlardan girmeyi başarmış ehehe) [ Mesaj 22 Ağustos 2007, Çarşamba - 22:12 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tikkycemal Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 sensible bab ne adamsın be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 ohaaa tikkycemal gemal gelmiş gerii.. özledik be seni ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Bu arada gelişmeleri aktarayım :P Kızın üstüne düşmeye karar verdim. Emaleth'in dediğine daha çok güveniyorum o da bir karşı cins ne de olsa :) İlgi göstereyim bakayım ne olacak 1 ay zamanı var 1 ay sonunda gelmezse kırmızı saçlı dilbere kaptırır beni [ Mesaj 24 Ağustos 2007, Cuma - 22:53 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Emaleth bayan mıydı? dur yazim hemen bari dfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Ablan olur Terlikle kafana bişiler yazmasın dikkat et [ Mesaj 24 Ağustos 2007, Cuma - 23:44 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 aa yıllardır aradığım ablam burda çıktı karşıma sdfsds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 kızları anlamak mı? onlarda birbirlerini anlayamiyorlar ki erkekler anlasın.. 2 aylık ilişkimi bugün sonlandırmış biri olaraktan, kızları anlamanın imkansız olduguna karar verdim.. kesin kararimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 imkansız dğeil dayı.imzam diyorum.resmi veriyosun bana.ben sana bi kimmiş anlatıyorum dfgssdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 ne bu arayış onu anlamıyorum? hani ben kendimi o kızın yerine koyuyorum*, ego patlagı birisi olsaydım bile sen böyle, bu şekilde üstüme gelsen, abuk subuk senin erkek benim kadın olduğumu belirtip bişiler yaşayalım mı tarzı konuşsan ilişkimi keserdim heralde seninle. bana normal bir arkadaşlıkmış gibi geldi, canımdı cicimdi.. olur böyle şeyler. gerçekten bişiler yaşamak istiyorsan samimiyeti kurmadan önce karşındakinin karakterini tanı, bi adım öne geç. ona göre davranırsın. realizm ftw!!!111 *not: erkeğim, yanlış anlaşılmasın. [ Mesaj 25 Ağustos 2007, Cumartesi - 08:14 tarihinde, Sacros tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Arkadaşlar kızla aramda çok verimli yarım saatlik bir konuşma geçti. Bundan sonra kız topiclerinde Emaleth ne derse uyula. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Emaleth bacı, bana da bi yardım et o zaman yaw.. bak benim de açtığım bi derdim var.. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 ah canım goruruz senı ıkı gun sora bu kız bana tekrar yuz vermıo ühühühü derken... sora emalethe soversın ama ılgı gosterdım daha da sımardı artık hıc s.klemıo benı dıe =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Ya yeni bir sorum var şimdi. Bu kız sanırım tanışmak istiyor biraz. Telefondan da pek kolay değil ya,neyse iyi laf yaparım. Da... Ne kadar sürer ki bu yahu buluşana kadar? Daha önce böylesiyle karşılaşmamıştım Yok mu böyle bir durumu tecrübe eden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 emaleth'in şu kızla tanışma teknikleri mesajı vardı nerdeydi o ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar