Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Oynatmadık zaten :) Ayrıca sen tırsma GS-FB maçında barajda olacak GS'liler tırssın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 ben birinin kafasına top çarpar adam ölür diye tırsıyorum. bizde de volkan var yarış yaptıralım mı? ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Zaten ondan tırsın... Hakan Şükür falan çocuk yapmış onda sıkıntı olmaz da mazallah genç SaRbi'nin bi tarafına gelir top, sonra git işe demeyelim adama maç sırasında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 valla önce başlatan carlos olursa bizde de aynı noktalara nişan alabilen biri var, ya kimseye bişey olmayacak ya da 2 kişinin birden cücüğü gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Yok yaw volkan oraya nişan alır, hakan kafasını uzatır çarpar gol yeriz. Çaktırmadan konuya da dönmüş olurum böylece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 gol atıyosa kesmicen isterse 35 olsun zaten 35 mi dediğinizi duyar gibiyim :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 said: Oynatmadık zaten :) Ayrıca sen tırsma GS-FB maçında barajda olacak GS'liler tırssın. bence volkan yaman serbest vuruş kullanırken fbliler tırssın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Adamı bi haftada corlos yaptınız ya helal olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Adam gol atıyorsa devam etmeli bence bir yaştan sonra yanlış oluyor çünkü alt kadrodan gelen bir çok genci kesiyor zaman içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Hakan Şükür bu sene seçimlerde bursa'dan akp milletvekili adayı olucaktı.Arkasındaki desteğin ne olduğu gayet açık değilmi neresi iftira bunun. Ümit Karan niye senelerdir doğru dürüst forma şansı bulamıyor sanıyorsunuz ? yapmayın allah aşkına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 allah cezasını versin onun edit : hadi şikayet edin aga hakaret ettim biricik hakanınıza. [ Mesaj 24 Ağustos 2007, Cuma - 12:18 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 kendimi bildim bilelim hakan şükürü izliyorum yeter ulan. yaş 37 olmuş GS de ancak iyi bir yedek olur hakan ancak o kadar. gitsin katarda oynasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 ya ne saçmalıyosun khalad kafan mı güzel? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 İyide khalad'ın yazdıklarında kafasının güzel olmasını gerektiren bir durum yok ki? Hakan Şükür isteseydi şuan AKP milletvekiliydi. Ama rekor kırmak daha cazip geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 bütün takimlarin da tarikatlarla ili$kileri olmalari ayri bir konu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 akp olayına bişey demiyorum yahu, futbolcular akp destekleyemez diye bi kural mı var? arkasında birileri var o yüzden ümitten daha fazla süre alıyo demiş ay çatlıycam şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 cünkü oyle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Deniz Baykal gib bişey olucak bu HAkan milli takımda. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 bu hakana son zamanlarda aşırı gıcık oluyorum rekor kırsın diye tüm takım ona oynuyor ümit bomboş hakana atıyor hakan ayağında bile tutamıyor topu kaptırıyor sonrada ümit forumsuz gibi saçma saçma şeyler yazıyorlar bir top atılıyormu ümite baksınlar önce fatih terimide alıp gitsinler mümkünse futboldan uzak dursunlar ne bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Esh sen varsın galiba hakan'ın arkasında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Valla ben aşırı seviyorum Hakan Sükürü neden bu kadar sevilmiyor anlamıyorumda şabanmış hedeymiş peh.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 harbiden şaka maka ben kendimi bildim bileli hakan var ulan! böle milli maç oluyo izliyosun hakan. kaç yıldır hakan izliyoruz yaa git bırak futbolu artık şimdi başka böle adam kaldımı diye düşünüyorumda yok herhalde dimi? sergen vardı aslında hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Tarih bilmek geleceğe ışık tutar demişti liseden 1984'de mezun olurken bir hocam. O dönemler de çok kale almadığım bir terimdi, nede olsa genç ve delikanlı olarak isyanımız vardı büyüklerimize. Sonuçta biz daha iyi biliyorduk ve onlar yaşlı idi. Yıllar geçti bende zamanla o yaşlı dediğim kişilerin konumlarına yaklaştım zamanla. Ev, iş, çoluk çocuk derken bir anda o dönemde söylenen büyüklerin sözlerini hatırladım. Kaçınız hatırlar bilmiyorum ama Fatih Terim, Galatasaray başıan geldiğinde tüm camia bu kro, hemde adanalı kro diye bahsediyordu, yıllar 2000 ve yer UEFA kupası finali gösterdiğinde ise ona imparator deniliyordu. Aynı şekilde şaban lakabı ile oynayan oyuncumuz Hakan Şükür ise ciddi anlamda bir rekoru kırarken yine bok atmaya devam ediyoruz (@Dynamick biraz argo oalcağım baştan söyleyeyim) Hani derdik gençken, acaba bana o kadar orta yapsalar bende o kadar gol atarmıydım diye. Ama baktığımda öyle veya böyle, o Hakan Şükür viddi çok gol attı. İşte bu nokta da Kazım Taşkent'in (yapı kredi'nin kurucusu) "yaşadığım günler" adlı kitabı aklıma gelir. Orada bir cümle vardır ki asla unutmadığım, "Doğulu insan başkasının zayıflığını kendine güç edinir, batılı insan ise başkasının gücünü kendi gücüne katar" diye. Şİmdi size sormak istiyorum, eğer Hakan Şükür avrupa da bir ülkenin oyuncusu olsaydı burda olduğu gibi mi eleştirilir yoksa, heykellerinden tutunda, oyuncaklarına kadar bir promosyon malzemesine mi dönüşür dü? Yada biraz önce Miller ile ilgili okuduğum haberlerden esinlenerek, NBA gibi bir yerde hall of Fame'de mi yer alırdı? Bir hikaye vardır, adamın biri bir gün resim yapmış ve şehir meydanına bırakmış yanında bir beyaz defter ile ve demiş ki buyrun neleri yanlış yaptım eleiştirin diye... bir gün içinde sayfalarca eleştiri yazılmış.... Ertesi gün aynı kişi bu sefer bir beyaz tuval ve dünden yazılan eleştiri defterini bırkamış aynı meydana, buyrun siz çizin diye.. Ağzımızdan çıkan kelimelere para ödemediğimiz sürece sanırım bu zihniyetteki toplumumuz bazı şeyleri asla anlayamayacak. Keza ata sözlerimizde "yiğidi öldür ama hakkını ver" gibi bir söz olmasına rağmen. Herkese iyi öğlenler. Kumadam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Hakanin gecmisine saygi duyuyorum sahsen ama artik futbolu birakmasi lazim.Hatta bi kac yil once biraksa iyi olurdu.3. oldugumuz dunya kupasinda ben tiksindim hakandan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 görmesem inanmazdım ben 9. sn de attığı gole dfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar