Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Mahkemeye verdiği konuyu es geçmeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Delirium çok fazla kurtlar vadisi izlemişsin sen yahu! Bu kadar komplo teorisi falan,pes doğrusu. Elektriğe zam gelmedi, ekonomi çoştu. Bunları da görmezden mi geliyorsun? Demokrasinin yıldızı ayrıca kendileri... Hiç olmadığımız kadar özgürüz. Kendimi kuş gibi hafif hissediyorum. Sir, Darbeler yanlıştı ama gerekliydi. Kardeş kardeşi öldürüyordu. Kimse oturup darbeyi falan savunmuyor, sadece kimin ne olduğunu görmeye çalışın yeter deniliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 evet kadın yazar (adını hatırlayamadım ozur diliyorum), sumerlerde orospuların bası baglıydı yazmıstı, dava acılmıstı. gidip ulkemi avrupaya sikayet etmem dedi. met ust, penguenin editorlerinden. penguene tayyipler alemi yuzunden 40000 ytllik tazminat davası acılmıstı. alman basın mensupları alttan alttan aihm diye sıkıstırınca "eger ulkemi sikayet edip etmeyecegimi sormaya calısıyorsanız hayır boyle bisey olmicak" dedi. evet yapabilir, ama yapabiliyor olman yapman gerektigi anlamına gelmez. sag duyu. [ Mesaj 21 Ağustos 2007, Salı - 13:08 tarihinde, Delirium tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freyja Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Adını hatırlayamadığın yazarın adı Nuray Mert. Benim değinmek istediğim nokta şu Cumhurbaşkanı olacak kişi Abdullah Gül.Kendisi hakkındaki fikirlerinizi,eleştirilerinizi belirtin.Konunun eşiyle bir ilgisi yok.Faşistliğe de gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Ovvv... Faşist olmayın gençler. Resepsiyonlara eşi gelecek mi Abdullah Gül'ün? Gitmeyecekmiş diye duydum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 elektiriğe %200 den fazla zam geldi. doğalgaza %400 e yakın zam geldi suya %100 e yakın zamn gelmişti. şimdi %400 daha yapıcaklarını söylediler orda burda yazdı. Ekonomi düzeldi? borsayı çıakrtıp indiriyolar. insan kazandı snıyor ama kazandığından fazlasını veriyor. Dolar düşürdüler seçimden önce dediler ekonomi süper. seçim bitti anında fırlattılar gene. şuanda aynı yerde herşey. Nerenizle takip ediyorsunuz ben anlamıyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 bir de imf den aldıkları bocu %200 katladılar bu 4,5 yılda. Ödeniyor dedikleri faizler hehehe uyuyun abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 ben akp hükumetini başarılı bulmuyorum, netekim oyumu da akp'ye vermedim. ancak şunu da kabul edin ki şu anda bu ülkedeki siyasi konjonktürde (süper bi kelime) çıkıp da "ben amerikaya sırtımı dönüyorum, imf'ye olan borçlarımı da ödemiyorum, aha da anti-emperyalistim, iran kankam, rusya kardeşim" diyecek bir babayiğit parti yok. iktidara anlı şanlı chp de gelse, über-milliyetçi mhp de gelse ekonomik açıdan göbeğimizden bağlı olduğumuz abd'ye kafa tutmaz, tutamaz, tutmayı göze alamaz. tutarsa ne olur, bu ülke eşi benzeri görülmemiş bir ekonomik krize daha girip, pkk'dan çok daha beter bir örgütle ve belki bi iç savaşla karşı karşıya kalır, borsa çöktüğü anda işsizlik 5e katlanır vs vs..bu bağımlılıkta akp'nin payı olduğu kadar geçmiş iktidarların da payı olduğunu söylemek gerekir. bunun dışında, akp "politika oyununu" en doğru ve aktif biçimde oynayan partidir. sırtını orduya veya sadece belirli bir kesimin tartıştığı kavramlara dayamadan, halk için siyaset yaptıkları izlenimini verebilmişlerdir. akp'ye oy veren ve ne cemaatçi, ne zengin, ne fakir ne de dinci olan insanlar da var, akp, chp'den daha iyi siyaset yaptığı için o insanların da oyunu aldı. bu insanlar sivil anayasa istiyolar, bu insanlar askerin siyasetten uzak durmasını istiyolar, bu insanlar hak ve özgürlüklerin genişletilmesini istiyorlar ve evet geçen seçimde bunları vaat eden tek parti akp idi. ha dava açıcaksa açar abi, adamın tayyip'i hayvan olarak resmetme hakkı varsa tayyip'in de buna dava açma hakkı var. ama gidip dergiyi kapattırma hakkı yok, öyle bişeye de yeltenmedi hükumet. geçmişte yeltenenler olmuştu, gazetecileri hapse tıkanlar, komisyonlar oluşturup muhalefeti susturmaya çalışanlar ama sonları hiç iyi olmadı ve bence akp bunu görüyor ve buna göre oynuyor, iyi de yapıyor. zydar borsanın ve doların fiyatını hükumet belirlemiyo abicim. uluslararası bir kriz var şu anda dünyada, ucuz bile atlattık sayılır. bi de telekom mis gibi indirdi fiyatları, adsl hızımız da arttı, AKP FTW!! [ Mesaj 21 Ağustos 2007, Salı - 13:34 tarihinde, sir tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 said: Adını hatırlayamadığın yazarın adı Nuray Mert. Düzeltelim, o bayan Nuray Mert değil, Muazzez İlmiye Çığ'dır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 AKP mi ABD'ye kafa tutuyor? LOL. ABD pwning AKP olmasın o olay? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 yanlış anladın, hiçbiri kafa tutamaz zaten diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Öyle deme ama, Bush Tayyip karşısında bacak bacak üstüne bile attı. Ayıp artık! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 @zydar, ekonominin iyi veya kotuye gittigini gostermek icin tek ele aldigin dolar, borsa ve IMF borcu degildir heralde. Baska olmus olan hadiseleri de yazarsan nedenlerini nicinlerini daha duzgun arastirir, buyuk cercevede daha duzgun kavrariz neyin nasil oldugunu. Ama sadece ikisini ortaya atip da vah vah vah gitti ekonomi demek pek mantikli degil, degil mi? Her acilan konu yine ayni yerde tikaniyo sanirim; yine kavga cikarmaya oynayanlar, bunun sonunda sakin kalip koseyi donenler... Ha bi de zengin daha zengin oldu fakir daha fakir soylemi de AKP'nin demokrasisi gibi agizlara sakiz oldu... [ Mesaj 21 Ağustos 2007, Salı - 13:51 tarihinde, riglous tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Elde ne var ne yok özelleşirken ekonomi iyi olur tabi. Yarın satacak bişi kalmıyınca ne dicekler merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 birincisi abdye kafa tutmakla abdnin kuklası arasında kalan bir cok nokta var. uzgunum ama sen iyi oynanan politika oyunu gormemissin, hem abdnin gobek bagını kesmeden hem de sosyal demokrasi tandanslı bir ekonomi yapısı olusturmak istemek yapmaktan daha zor. sorun su ki akp basa geldi ve abdnin piyonu degil, abdnin piyonu oldugu icin basa geldi. hic bi derde derman olamamakla beraber herseyi daha da kotulestiriyorlar, insanları yalancı bi optimizme surukleyip oy topluyorlar. bunlar yalan bunlar yanlıs. bence yapılması gereken yine politika oyununu iyi oynamak, zeki davranmaktır, halkı akpyi kesip atabilecek sekilde bilinclendirmektir. boylece akp insanlardan yararlandıgını zannederken halk istedigini alıp akpyi kapı dısı edicek. nedir istenen sivil bir anayasa mesela, nedir mesela yeni bir egitim mufredatı, din dersinin cıkarılması falan. bunları akp imaj ugruna feda edicek, ama istedigini almaya geldiginde verilmicek. hic olmadı cesitli refleksler uyarılmalı halkın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 bence insanların alakasız argumanlar surmesindense ajitasyon yapmaları daha iyidir. zengin daha zengin fakir daha fakir lafı agızlara sakız olduysa ne oldu? kapitalizm budur zaten yani bu bir sakızsa 400 senedir cigniyoruz biz bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Devletini milletini AİHM e dava ederek tazminat ödemesini isteyen insan Cumhurbaşkan ı olamaz. Sadece bekir çoşkun un değil.Milletini devletini seven değer veren kimsenin cumhurbaşkan ı olamaz olamayacaktırda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Delirium hiç bi derde derman olmadığını söylüyorsun, gerçekten böylemi düşünüyorsun? yoksa böyle söylenmesi gerektiği içinmi söylüyorsun? anlamakta güçlük çekiyorumda yardımcı olursan sevinirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Tayyæp & Rose Out. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 dogruyu soylemem gerektigi icin boyle soyluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 mesela anlat da bilelim senin ne derdine derman oldu akp hukumeti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 said: zengin daha zengin fakir daha fakir lafı agızlara sakız olduysa ne oldu? kapitalizm budur zaten yani bu bir sakızsa 400 senedir cigniyoruz biz bunu Yani? Sonucun? Zaten bu yonde ilerliyoduk, AKP'ye laf atilmasina gerek yok ki, DSP zamaninda da boyleydi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 dsp superdi diyen oldu mu? yazdıklarınızı okuyor musunuz merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 peki ya halk bilinçliyse ve yine akp'yi seçiyosa napıcaksın? halk kapitalizmi istiyo ve kabul ediyo, cumhuriyet tarihi boyunca bunun örneklerini görmedik mi, dp, ap, anap şimdi de akp..gerçekten bilinçlense sosyalizmi veya devlet güdümlü kapitalizmi mi seçicek? hiç sanmıyorum, üzgünüm. abd vatandaşları oy vermiyo akp'ye, bu ülkenin vatandaşları oy veriyo. ve evet, doğduğum yıldan bu yana iyi politika yapabilen bir parti görmedim. görmemişsin diyosun ya, evet görmedim. yoksa sen gördün mü? imaj uğruna feda etmek falan diyosun ya ne acaip bi argüman, akp, halkın istediğinin bu olduğunu görüyo ve bunu vereceğini beyan ediyo ve verecek de..neyin imajı bu artık? akp merkeze kaydı, bunu bi görün. diğer partiler niye "imajları" uğruna doğru düzgün politika yapmıyo? niye sadece akp karşıtlığı yeterli zannediliyo? bunu da görün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Okuyoruz. AKP super denmedi. Ama ekonomi de batmiyor ve yarardan cok zararlari var yanlis bi onerme. Tartismadan cok cevap yetistirme moduna girdin biraz. [ Mesaj 21 Ağustos 2007, Salı - 14:14 tarihinde, riglous tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar