aKuMa Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Bu carsamba patch geliyor heralde. Download edebilcegimiz sayfa bilen varmı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Aradığın bütün yamaları burada bulabilirsin. http://www.wowwiki.com/Patch_mirrors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 bi dakka 2.2 çıktı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Sagolasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Pachle ne değişikliklerin geldiğini yazan biryer var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 http://www.mmo-champion.com/index.php?topic=464.0 [ Mesaj 21 Ağustos 2007, Salı - 11:43 tarihinde, FreEmoon tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Tamam buldum ama bu ne ya? Sap duration against PvP targets has been reduced to 10 seconds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Rogue lerin vanish bugını duzelttiler sonunda. Vanish atıyorsun hunterın pet , mage in pet seni bir guzel dogruyor hala. Ayrıca Aq40 enchant recipelerini rep ile alabilcegiz en sonunda guzel oldu. pvp arenalarda sap ın suresi 10sn olcak. [ Mesaj 21 Ağustos 2007, Salı - 11:44 tarihinde, aKuMa tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Tüm cc ler PvP lerde 10 saniye artık. Sheep, sap, seduce vs. vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 En kızdığım uzaktan dana gibi üzerime koşan roguelar oluyor. Hıyar gibi yaklaşınca peti yolluyorum sonra adam stealh olunca pet doğal olarak bunu yakalıyor. Birader; aç gözlü olma biraz daha geriden stealth ol uğraşma petle falan demek lazı bazı roguelara. Vanishle ile herhangi bi sorun yaşamadım hencik bug olarak ama rogue ile pvp yapmıyorum fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Abso sadece o verdigin örnek değildi sorun. Vanish+sprint kacarken mage'in petinin hala waterbolt atması gibi dangalak olaylar vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Patch'in bu hafta olacağı anons edildimi peki? Bu blizzard downloader haftalar öncesinden aktive olabiliyor, illa patch gelecek diye birşey yok yani =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 abso, pet doğal olarak yakalamıyo, hala düzeltemedikleri bir bug o :) hatta rogue oynamayı bırakmamım başlıca sebeplerindendir ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 @Darksun Daha ilk bölümü indi patchin, yani bende beklemiyorum bu hafta. Ama belli olmaz tabi bliizin işi, belkide patch bu kadardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Olmasın bu hafta, benim biraz mech farmlayıp para kasmam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Olmasın bu hafta, benim biraz mech farmlayıp para kasmam lazım. Biraz önce baktım mechanar hala nerflenmemiş. Bu hafta değil sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 şimdi bugun gelio mu 2.2 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Pek sanmıyorum, en az 2 hafta daha var bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Yamayı 4 5 gün önce indirmiştik, çarşamba günü aktif olması olasılık içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Beyler gelmiyor bgn patch falan, heyecan yapmayın. WoW patchleri ilk olarak salı günleri WoW-US'te yürürlüğe girer. Dün hiçbirşey gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar