Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lig tv'yi ve dünya üzerinde ki tüm maçları izlemek için tek adres

zydar

Öne çıkan mesajlar

Öncelikle buraya bir internet adresi yazıcam fakat kafama son anda dank etti. Bu yasak mı forumda acaba.

Çünkü vericeğim linkte tüm dünyadaki maçları açıp izleyebiliyorsun canlı şekilde. Şifreli şifresiz farketmiyor. Zaten lig tv de var içeride. 2 haftadır tüm maçları bedavaya izliyorum. Buraya yazıp siz sevgili pati kullanıcısı arkadaşları mutlu etmek istedim. Ama Kurallarda varmıdır bu yazabilirmiyim merak ediyorum.

İzin gelirse editliyip yazıcam buraya. özel isteyende mesaj atsın.

(buraya adresi yazıcam izin gelirse)

öncelikle bu adrese giriyoruz. (hangi adres yok daha pm atın) Sonra orada 4 adet program var yüklemen gereken. sağ tarfta görürsün.
Dİyosan yüklemem okadar program. Dez avantajı yavaş oluyor görüntü ve çoğu zaman alamıyorsun. (ligtvde sorun çıkmıyor okadar ama en iyisi yüklemek)

Programlardan en önemlisi sopcast. en azından bunu yükle. maçların çoğunluğu sopcast ın altında ki kanallarda veriliyor.

Neyse yükleme işlemleri bittikten sonra. sitede aşada günün maç listesi ve saatleri var. Bizim saatlere göre ortalama 2 saat falan geri olması lazım. Tıklıyoruz öncelikle aşada istediğimiz maça. sol tarafta hangi kanalda olduğu yazıyor. Yukarı çıkıyoruz. 1 den 50 ye kadar nerdeyse kanal var. o kanalı bulup yıklıyoruz tekrar. Sayfanın sol üst köşesinde buffer olmaya başlıyor ortalama 60 lkara geldiğinde (ortalama 2 dk sürer bağlantıya göre değişir) Maçı izlemeye başlıyorsunuz. Lig tv sorunsuz ve net şekilde gözükür. sesde hiç sorun çıkmaz. Ne kadar hızlıysa netiniz okadar kaliteli görünür. 1024 de gayet rahat izliyorum.

Bunu dışında tüm dünyada oynanan ve kanalların verdiği her karşılaşma bu sitede mevcut. ingiltereden 3.ligi bile izleyebiliyorsunuz. O derece =) Genelde iddaa cılar çok sevinicektir bu işe çünkü oynayıpda maç kolikden takip etmek yerine direk izleyip görmek çok mükemmel bir duygu. o gol olduğunda sevinmekde ayrı bir zevk =)

İŞin son kısmına gelelim. Bu benim banka hesap numaram:

2323 (şube kodu) 0213041

hehehe bana bi gönlünüzden ne koparsa yollayın :p ^^ şaka tabiki. ama yollarsınız süper olurdu lan :D ayda 40 ytl digitürke verceğinize bana bikere 5 ytl verin nolcak :d

[ Mesaj 21 Ağustos 2007, Salı - 11:49 tarihinde, zydar tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

bu sopcastte t urk kanallarida var mi?
cektim kurdumda şimdi
cok yavas bu?ses cok net ama goruntu paso donuyor
[ Mesaj 21 Ağustos 2007, Salı - 14:08 tarihinde, GEd tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 21 Ağustos 2007, Salı - 14:13 tarihinde, GEd tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

o hesap numarasini bir kaldir sen hele. internet ustunde download etmeden yani streaming yayin izlemek de telif haklarina karsi islenmis bir suc. youtubeda da izlesen telif hakki olan bir video ya da goruntu izledigin icin ve serverlarda ip'n o videoya giris yaptigi icin acilan bir davada buyuk bir ceza alabiliyorsun.

gerisine ben karismam tabii de izleyenler dusunsun bunu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...