zydar Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Öncelikle buraya bir internet adresi yazıcam fakat kafama son anda dank etti. Bu yasak mı forumda acaba. Çünkü vericeğim linkte tüm dünyadaki maçları açıp izleyebiliyorsun canlı şekilde. Şifreli şifresiz farketmiyor. Zaten lig tv de var içeride. 2 haftadır tüm maçları bedavaya izliyorum. Buraya yazıp siz sevgili pati kullanıcısı arkadaşları mutlu etmek istedim. Ama Kurallarda varmıdır bu yazabilirmiyim merak ediyorum. İzin gelirse editliyip yazıcam buraya. özel isteyende mesaj atsın. (buraya adresi yazıcam izin gelirse) öncelikle bu adrese giriyoruz. (hangi adres yok daha pm atın) Sonra orada 4 adet program var yüklemen gereken. sağ tarfta görürsün. Dİyosan yüklemem okadar program. Dez avantajı yavaş oluyor görüntü ve çoğu zaman alamıyorsun. (ligtvde sorun çıkmıyor okadar ama en iyisi yüklemek) Programlardan en önemlisi sopcast. en azından bunu yükle. maçların çoğunluğu sopcast ın altında ki kanallarda veriliyor. Neyse yükleme işlemleri bittikten sonra. sitede aşada günün maç listesi ve saatleri var. Bizim saatlere göre ortalama 2 saat falan geri olması lazım. Tıklıyoruz öncelikle aşada istediğimiz maça. sol tarafta hangi kanalda olduğu yazıyor. Yukarı çıkıyoruz. 1 den 50 ye kadar nerdeyse kanal var. o kanalı bulup yıklıyoruz tekrar. Sayfanın sol üst köşesinde buffer olmaya başlıyor ortalama 60 lkara geldiğinde (ortalama 2 dk sürer bağlantıya göre değişir) Maçı izlemeye başlıyorsunuz. Lig tv sorunsuz ve net şekilde gözükür. sesde hiç sorun çıkmaz. Ne kadar hızlıysa netiniz okadar kaliteli görünür. 1024 de gayet rahat izliyorum. Bunu dışında tüm dünyada oynanan ve kanalların verdiği her karşılaşma bu sitede mevcut. ingiltereden 3.ligi bile izleyebiliyorsunuz. O derece =) Genelde iddaa cılar çok sevinicektir bu işe çünkü oynayıpda maç kolikden takip etmek yerine direk izleyip görmek çok mükemmel bir duygu. o gol olduğunda sevinmekde ayrı bir zevk =) İŞin son kısmına gelelim. Bu benim banka hesap numaram: 2323 (şube kodu) 0213041 hehehe bana bi gönlünüzden ne koparsa yollayın :p ^^ şaka tabiki. ama yollarsınız süper olurdu lan :D ayda 40 ytl digitürke verceğinize bana bikere 5 ytl verin nolcak :d [ Mesaj 21 Ağustos 2007, Salı - 11:49 tarihinde, zydar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Hah ben de onu diycektim. Yüzsüzlüğün dibine vuruyorm da pm at sen hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 bana da pm atarsan çok sevinirim.... (eğer buraya yazamayacaksan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 iş bankası bu arada hehaae :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 siteyi yollarsan terazine boşalırım dostum,eline sağlık,emeğe saygı+ rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 pm banada bide paypal kabul edermisin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 http://forum.paticik.com/konu.php?id=186888 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 aaa :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Bun da üye olmak gerekiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 yaz kardeşim torrentin yasak olmadıgı forumda beleş tv izlemek neden yasak olsun. en fazla başlık silinir zaten bişey olmaz, pati halkı msn den yayar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 bu sopcastte t urk kanallarida var mi? cektim kurdumda şimdi cok yavas bu?ses cok net ama goruntu paso donuyor [ Mesaj 21 Ağustos 2007, Salı - 14:08 tarihinde, GEd tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 21 Ağustos 2007, Salı - 14:13 tarihinde, GEd tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Ratio yüksek olan kanallar güzel izleniyorda ben hiç bulamıyorum abuk subuk kanallar var listede nasıl bulucaz ratio yüksek olan kanal bide istediğimiz kanal yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feeblemind Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Bi pm de bana atarsan çok iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 sopcast + http://www.footballonsat.com/TV/sopcast_main.php daha önce verilmişti arkadaşımız ticarete dökmüş işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 şu an hamburg maçı var sitede channel 16 diyoe sopcast programını acıyorum channel 16 diye bişi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 sopcastte izlemek için başka şeyler yapman gerekiyor özcan siteden izleyebilmen lazım ama sopcast kurduysan? Firefox,opera açmaz bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 sopcast kurdum 205 kanal cıkıyor yeniledim. listeden baktım sopcast'in bundesliga var 29550. kanal diyor listede o kanal yok. baska bi kanal açtım livorno maçının özetini veriyordu cayır cayır izleniyor ama işte 29550 yok listede :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 o hesap numarasini bir kaldir sen hele. internet ustunde download etmeden yani streaming yayin izlemek de telif haklarina karsi islenmis bir suc. youtubeda da izlesen telif hakki olan bir video ya da goruntu izledigin icin ve serverlarda ip'n o videoya giris yaptigi icin acilan bir davada buyuk bir ceza alabiliyorsun. gerisine ben karismam tabii de izleyenler dusunsun bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 O nasıl iş ya, ben nerden bileyim telif hakkını zartını zurtunu. Ben de youtube'a dava açarım öyle birşey olursa hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Zaten simdiye kadar ingilteredeki mp3 olayi disinda bireylere acilmis davalar yok genelde acilan davalar ya dagiticlara yada boyle cilkini cikarmis tiplere oluyor. Yoksa oturupta tek tek ugrasamazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 e herelde yani, izleyene hiçbişey yapamazlar tırsmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 şimdi hangi site anlamadım ben biri açıkça şuna gir diye linki yazsa:( çok mutlu ve behrudar olucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 ahah banka hesap numarasini falan yazmis, bayagi guldum. HEMEN YOLLUYORUM KENK PARANI, BU ARADA +REP TE VERDIM. SAGOL DOSTUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Ya ben digiturk alana kadar sen neredeydin birader benim almamı mı bekledin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 az sonra sivas maçı başlayacak eğer izleyemezsem dostum inanılmaz rep gücümü eksi yönde kullanıp seni rezil edicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar