Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

zayıflık..kilo alma sorunsalı

barbu

Öne çıkan mesajlar

benim tavsiyem spor..kilon artıcak ama yag olarak degil kas olarak gelicek.bölesi cok daha saglıklı ve kalıcı cillop gibide fizigin olur. sporla birlikte metabolizman daha normal calışmaya başlar , aldıgın yagları direk atmak yerine stoklamaya başlar..stocklarıda sporla yakıp kasa güç pompası verecen inanılmaz basit anlatmak gerekirse :)
iyi bir spor salonuna git içinde adam gibi bi hoca barındıran.
onlar sana yön verir. ama işte tanıdık olmayıncada parayı alınca hiçbirinin umurunda olmuyor.

[ Mesaj 21 Ağustos 2007, Salı - 18:42 tarihinde, Daesu tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
öyle spor salonu diyetisyen falanla olmaz o işler. bak şimdi. sabah kalkıyosun 2 adet tahinli açma, bol tereyağlı sucuk, pastırma yanında da 2 ekmek yiyosun. ekmeklere de şokella ve yağ+bal+reçel sürmeyi unutmuyosun.....

gazetede okumuştum.kilo almak isteyen bi kadın işten ayrılıp bunun gibi bir menüyü 3 ay uygulamş.sanırım sadece 3 kilo almış.uzmanına gitmek lazım..
Sosyal ağlarda paylaş

@Seperate: hayır herhangi bir saglık sorunum yok..yaptırmıstım zamanında her turlu testi..zamanında dedigim eski bi tarih değil o kadar:D

@bonepart: hmm tereyağ sorun olabilir..işte ben mesela hiç tereyağ yemem öle ekmek üstünde kahvaltıda filan..bir de ekmek az yiyorum tabii..sadece salatanın suyuna banarım..onu haricinde çorbayla bile yemem.

alıskanlık işte.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
1.87 56 kilo..

anorexik misin arkada$im..

Bana dediysen hayır, iyi de yerim aslında. Kilo aldıracak şeyler yerim ama alamam. Biraz bünye meselesi.

Ama temel sorun yavaş yemem. Hızlı yiyince midem bulanıyor, yavaş ve tadını çıkartarak yiyorum. Ama yavaş yemek de kilo almanın başdüşmanı. Zaten zayıflamak isteyenlere yavaş yemelerini öneriyorlar. Hızlı yesem kilo alırım da yiyemiyorum..
Sosyal ağlarda paylaş

tatil günlerindeki rutinim, öğle saatlerinden gecenin ilerleyen saatlerine kadar bilgisayar karşısında oturmak
mars snickers eti browni filan tüketiyorum hep
spor yapmıyorum
1.89 - 64-65
orta 1'den beri bu oranı sürdürüyorum, tşkr.
ama zayıf olmayı seviyorum, kilo alayım dombik olayım gibi bi derdim yok. zaten saçlarım da uzun kıvırcık ve bakımsız, çok aykırıyım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...