Necro Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Bu cipsle tüketilen dip soslar varya nasıl yapılır ? şöyle acılı falan bilen biri varsa yazsın hemen acil :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 ya ben genelde yogurt + kirmizi biber + kekik yapiyorum cok enfes oluyo ama salsa felan tadidna bisi diyosan o ayri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 fesleğen, kuru nane, ect. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 yoğurt baş malzeme olsun abi onun üstüne kurulu acılı bir şey mhmm ruflessla yiycem peynir soğan doritos sevmiyorum bö. bakkala gidiyorum gelicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 ayy süfer konu!!! durun şu lolipopu bi aradan çıkariym geliyorum 68036 tarifimle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 gitmedim hala bakkala biri birşey yazsın napcaksınız lolipop u? açıktım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Yğurdun içine sarımsak ezmek şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 al bunu yap acilinden o zaman, gerisi geliyo: 3-4 kaşık yoğurt 3-4 kaşık labne 2-3 kaşık mayonez içine yukarıda sayılan baharatlar: kızmızı biber, nane, fesleğen, kekik + köri, kimyon, hardal hepiciğini ez, dipin hazır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 labneeeağağağa... diyorum ve 10 puan veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 canım çekti be :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 avokado sarımsak yoğurt minimal dereotu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 abi avakoduyu nerden bulayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 efeniiiim, gelelim diğer fanfin diplere: ton balıklı dip: bir konserve ton balığı (yağı süzülücek, ne o ööle yıvış yıvış...) 4-5 kaşık mayonez 1-2 kaşık yoğurt (sadece mayonez olunca ağır olur, bu oranla oynayabilirsiniz ama sırf yoort yapmayın) 1 kaşık taneli hardal bir tutam maydanoz (ince kıyılıcak, öyle ayu kadar maydanoz gelmesin dişinize) mesela yarım bardak ceviz (ya da evde yoksa mecburen çam fıstığı) tuz-biber hepiciğini robota atıp zoooorrrrttt yapıyoruz. bu patata cipsleriyle yakışır mesela. guacamole: bir avokado (alırken elleyin, yumuşak olmalı, sertinden olmas) 1 domata yarım soğan 1-2 acı biber (opsiyonel) 1 limon zeytinyağı (aldığı kadar) tobasco sos tuz-biber efenim, domatamızı 4e kesip, çekirdeklerini ayırıp atıyoz ki sulandırmasınlar olayımızı. domatanın etli yerlerini bidicik bidicik doğruyoz (kenarları yarım santim filan olsun yani, öyle bidicik). soğanımızı da, kullanacaksak biberimizi de bidiciiik doğruyoz. ancak bunları yaptıktan sonra avokadoyu soyuyoz, yoxa kararır beklerken. soymak için avokadoyu bööle etrafındaaan dikey ikiye kesin, çevirerek ayırın, çekirdek bir tarafta kalacak. ona bıçak saplayıp bıçağı kıvırarak çekin çekirdeği. yarımları dikey ikiye bölün, çeyrekler elde edin, sonra hop, kabukları kenarlarından kaldırın güzeeelce, gelir hemen.. somuş olduumuz avokadomuzu çatalla eziyoz (robot bu tarifte delikanlıyı komple bozar!) ezilmiş avokadoya az zeytinyağı ve yeteri kadar limon suyu ekliyoz, tabasco ekliyoz. sonra minnacık doğranmış hedeleri karıştırıyoz. tuz biber... tamam işte.. çok bekletmiyoruz çünkü kararabilir (gerçi limon var ama iyi karıştırmamışsınızdır filan, sux olur). yeşil doritoslarımızı batırıyoruz. bi de sıcak dip veriym, namım yürüsün. efenim bu da chili massala esinlenmeli sıcak dipimiz. 100 gr kıyma meksika fasülyesi konservesi (yoxa barbunya da olar) 1 bardak domata püresi 1 soğancık 1-2 bardak su yeteri kadar sıvıyağ kimyon, tabasco, biber, tuz soğanları bidicik kesip sıvıyağda kavuruyoz. üstüne kıymayı da ekleyip bi daha kavuruyoz. domata püresi ekleyip karıştırmaya devam, fasülyeleri süzüp içeri atıyoz. az da su verin ki bööle pişsin güzelce. o tıkırdarken içine baharatları ekliyoz. suyunu çeneke, yağına binene kadar pişiyo o ööle (15 dakika mesela) bunu hemen servis etmek lazım tabi. yeşil ya da dippas doritos ile şaane. ehe yeter size bunlar şimdilik :) [ Mesaj 22 Ağustos 2007, Çarşamba - 15:11 tarihinde, Emaleth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 ben bunları yapsam cipssiz yerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 kıymalı sıcak dip. hiç aklıma gelmezdi billah. denemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 anacım anlatınca uzun görünüyo, 5-10 dakkalık iş bunların hepsi ayol. bi de kolay bişey vardı da hatırlayamadım şimdi. labne+yoort bazına hazır soğan çorbası poşeti mı karıştırılıyodu neydi, öyle bişey.. @horas: kesin dene, cennetlik! ne zaman yaptıysam tarif verdim koca koca adamlara filan :) [ Mesaj 22 Ağustos 2007, Çarşamba - 15:09 tarihinde, Emaleth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Yalnız o sonunucusunu fasulyeyle yapın, mis gibi kuru, oh. Pilavla yiyin. Öyle sos mu olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 said: Emaleth, 22 Ağustos 2007, Çarşamba - 15:04 tarihinde demis ki: (yağı süzülücek, ne o ööle yıvış yıvış...) ahahahha yıvış yıvış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 emadan mamalar isimli yemek kitabını istiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 said: ben bunları yapsam cipssiz yerim Abi sandalyeden düştüm , seni bu içten yorumundan dolayı kutluyorum. Hala gözüm yaşlı allahta seni güldürsün :) Bu arada tarifler başarılı, devamını bekliyoruz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Cons hislerimize tercüman olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar