Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 voltaj gidiyor bilgisayar kapanıyor aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 oo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Benimde net gidip duruyo hiç bu kadar sık gitmezdi omg? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 benimde voltaj gidiyo sırf bende değilmiş sorun bi kaç arkadaşta da oluyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 laptop rulz modemdede adaptör var kesintisiz mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 dota oynatmadı bildiğin bu gece ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 kim oynuyo kablolarla??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 abi onlar birşey değil. modemi pc yi filan bozucaz tırsıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Benim de bu yüzden power supply denen meretim yanmıştı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 2-3 haftadır gece geç saatlerde deli dalgalanma var voltajlarda, hatta geçen gün hoperlörüm patladı patladı dediğim gümbürdeyerek kıvılcım çıkartarak patladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Tesla is back!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 tutun gaçmasın bi yere. tutun kolundan bacaaandan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 agalar bu topik düşüyodu tuttum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar