elma Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 yeni gelen plastik cerrah tam Christian Troy valla hatun kalkıp benim nerem çirkin diyo adam da çiziktiriyo kadının vücuduna, aynısını nip tuck'ta izlemiştim yanılmıyorsam. bi de şey yapsınlar ameliyata girerken sensörlü cd çalar koysunlar onla girsinler. Ayrıca Kutsi "nereni beyenmiyon lan" diye sorsun yeni bir doktor gelince, nip tuck'taki "tell me what you don't like about yourself" gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 İzlemiyordumda bu haftaki bölümünü izlemek zorunda kaldım ama iyiki zorunda kalmışım bu haftaki bölümü çok güzeldi Özellikle Ömer(İlhan mansız evet imansız da oynuyor=)) ölünce asistan zeynep in yanında yatması bide Bengü-ağla kalbim çalması gözlerimi doldurdu =) herhalde eski sevgili doktor olucak o yüzden.Ve böyle bir ölüm düşledim bu sahne =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 ohh aysun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 adamın alışı kuvvetliymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 grey's anatomy i izlerseniz doktor lara tamah etmeyeceginize ve nefret edeceginize garanti verebilirim. oyunculuk sıfır. konuyu zaten kopyalıyorlar. sarkıcı turkucu futbolcu artıgı artık ne istersen koyuyorlar dizinin icine. makyaj lar desen kotu cekim teknigi rezalet. muzik desen yarı arabesk yarı fantezi muzigi. aman diyorum. ne zaman reklamını gorsem tv de dayanamıyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar