Aramis Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 http://www.ekolay.net/haber/Haber.asp?PID=3&HaberID=498252 "'Dersinizi verdik' Vatandaşlar, 'Askere böyle davranamazsınız' diyerek tepki gösterdi. Milletvekili Uğur'un, "Siz de işbirlikçisiniz. Biz sizin dersinizi 22 Temmuz'da verdik. Hâlâ anlayamadınız mı?" dediği öne sürüldü. Kalabalık, 'Siz asker düşmanısınız' diye bağırarak jandarma noktasına doğru yürümeye başladı. Jandarma, halkı olay yerinden uzaklaştırdı. AKP Balıkesir Milletvekili Edip Uğur, "Milletvekillerinin dokunulmazlığı var. Beni kim gözaltına alacakmış? Yok öyle şey. Kimseye hakaret etmedim" dedi." Durmak yok, yola devam... [ Mesaj 19 Ağustos 2007, Pazar - 21:15 tarihinde, Aramis tarafından güncellenmiştir ]
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Demokrasi bu ya. Bizim kafamız basmıyor. Haklı adam. Bu arada gösterdiğin adreste: Toplantıya katılan AKP'li Öztaylan, Hürriyet gazetesinde yer alan hangi milletvekili eşlerinin türban takıp takmadığı haberini eleştirdi. Öztaylan, "Efendim Balıkesir milletvekillerinin hangisinin karısının başı açık? Sana ne lan. İşiniz mi yok? Başka meseleniz mi yok? Benim karımın başı açık mı, kapalı mı? Sana ne lan açıksa. Sana ne lan kapalıysa. Benimkisi açık Allah'tan, ben yırtmışım" dedi. Öztaylan'ın konuşması bazı işadamlarınca yadırgandı. AKP Balıkesir Milletvekili Ali Osman Sali'nin de toplantının zenginler kulübü toplantısı olduğunu söylemesi ortamı gerdi. Yazıyor. Takdir ettim,çok demokratik bir konuşma. [ Mesaj 19 Ağustos 2007, Pazar - 21:25 tarihinde, Prawler tarafından güncellenmiştir ]
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Nerede nasıl konuşacağını bilmeyen adamın vekillik koltuğunda ne işi var? Vendetta'yı izledim demin çok pis gaza geldim. [ Mesaj 19 Ağustos 2007, Pazar - 22:39 tarihinde, Redeagle tarafından güncellenmiştir ]
Elan_Morin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Resmen kavga baslamadan once birbirleriyle atisan kucuk cocuklarin kullandigi hitap tarzi. Tabi bu adamlar halka yakinlar. Halkimiz boyle icten olan insanlari seviyor. Egitimsiz, daha dogru duzgun hitap etmeyi, elestirmeyi ve konusmayi bilmeyen adamlari seviyor. Yazik ne diyim. Ortadaki paragrafta anlatilan olay hele seviyesizligin daniskasi. Dokunulmazligin cahillere verdigi cesaret cok sasirtici.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 ehehe teyzemde kavgadaydı tvlere çıktı kadın =) "ay elim ayağım boşaldı dövücektim" dio =) herkes adama yüklenmiş yasssık onada :/
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 MEB den izin alınamazda ilkokuldan itibaren senede 2 defa V for Vendetta seyrettirmek lazım, hatta Escape to Victory bile olabilir.
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 benim dokhunuzlmazlığım var ulearyn! *azından köpükler çıkar* candarması gelse alamaz benuı dayt!
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 1984 okutup sonra seyrettirmekte fayda var yoksa tam anlayamayabiliyorlar filmdeki devletin nasıl birşey olduğunu. not: filmde dedim çünkü okumadım çizgi romanlarını.
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 1984 ü anlayabilecekleri konusunda ben çok şüpheliyim yalnız...
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Ha ilkokul dimi hmm evet haklı olabilirsin =)
Öne çıkan mesajlar