Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir stüdyoda gördüğüm müzisyen ilanı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
gay homoseksüel demektir.
Homoseksüellik ya hormonal bir bozukluktur yada küçükken başa gelen travmatik olay/olaylar sonucu ortaya çıkar.
Homoseksüel olmak bireyin elinde olan birşey değil.
Homoseksüellere/biseksüellere gay demek ise hakaret değil.
Freddy Mercury gelmiş geçmiş en meşhur biseksüellerden biridir.
Mesaj tarihi:
Hala ölüye saygısızlık falan gibi algılayanlar var ben ona şaşıyorum. Kimse adamın başarısına, kalitesine, efsaneliğine bi şey söylemedi.
Hem adam biseksüel mi, biseksüel. Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi vokallerinden biri mi, öyle. Kısacası Freddie Mercury "çok iyi şarkıcı ama biseksüel" diil, "çok iyi şarkıcı ve biseksüel".
Aynı şey Rob Halford için de geçerli. Adam 51 doğumlu, babam yaşımda adam. Dedem yaşındaki Dio hariç, sesi onunki kadar kuvvetli başka bi heavy metal vokalisti yok. Ama gay mi, gayin kralı herif; hatta deri kıyafetli gay akımını başlatan adam o belki de.
Mesaj tarihi:
yau anlamadım şimdi gay olmak kötü de biseksüel olmak nispeten daha mı iyi sizin kriterlerinizle? "evet vurdurmuş ama arasıra da hatun götürmüş" diyerek kendinizi mi avutuyosunuz, ona olan hayranlığınızı daha mı rahat dile getiriyosunuz böylelikle, bu çaba nedir? tekrarlıyorum, "gay" kelimesi bir hakaret değildir, homoseksüellik tam manasıyla bir hastalık da değildir, nedenleri henüz net olarak ortaya konamamıştır ve zaten önemli de değildir. bir sanatçının cinsel kimliği de onu daha iyi veya daha kötü bir sanatçı veya insan yapmaz. zeki müren diye bir insan yetişti bu topraklarda yahu eşi benzeri görülmemiş bir ses! "olsun çok terbiyeli bir insandı" mı diyeceksiniz?aşın artık bu ezikliği, saygı duyun insanların cinsel tercihine ck ck ck..

[ Mesaj 21 Ağustos 2007, Salı - 02:10 tarihinde, sir tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Adamın bir ara yaptıgı ve bundan daha sonra utanc duydugu bir seyi adama tum hayatı boyunca yapmıs gibi gostermeyi savunuyorsunuz bana karsı...
Baska bir seyi degil !!!

O adam mezarında kıvransın,utancını yuzune vurun o zaman...

@lexius
Seni ilgilendirmiyorsa mesaj atma o zaman !!!

[ Mesaj 21 Ağustos 2007, Salı - 02:17 tarihinde, firatram tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
said:
Mercury 1983'te Jim Hutton adında yeni bir aşık bulmuştur. Hutton, Mercury'nin yaşamının son altı yılında onunla birlikte olmuş, hastalığı sırasında ona bakmış ve öldüğünde de yatağının yanıbaşında olmuştur.[22] Hutton'a göre, Mercury ondan kocası olarak bahsetmekteydi ve öldüğünde de Hutton'ın ona verdiği evlilik kurdelasını takıyordu.[23]
Diye alıntılamışsın firatram. Öyle hayatının bi dönemi değil. Gayet kocacım muhabbeti var hehe. Ki Freddie abim senin gibi dar görüşlü değildi, aman tanrım bana gay diyorlar! diye bi muhabbeti olmaz onun.
Mesaj tarihi:
said:
Ya bunlar daha bu yaşlarda nasıl gayliği böyle kolay kabul etmiş? Bir de merak ettiğim bunlar birbirlerini nasıl bulmuş helal olsun
Gaybarlar, gayler için yonca benzeri siteler falan birbirini bulmak kolay heh.

Bu yaşlar dediğin yaşlar cinselliğin iyice ön plana çıktığı, artık insanın kendini tanımaya başladığı yaşlar. Ataerkil baskıcı düzende yetip lan acaba diyip belki üzülenler bu yaşlarda cinsel eğilimlerini tam olarak anlıyorlar. Kabullenmek tabi çok daha farklı bi süreç, özellikle kişinin kendine saygısı ve içinde bulunduğu çevre önemli. Ama ne kadar erken olursa o kadar iyi, insanın kendiyle barışık olması lazım. Eğer medeni bir ortamdaysa ve eğilimlerinin bir hastalık olmadığını biliyosa niye kabullenmesin.
  • Yeni Oluştur...