Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gaza getiren filmler...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Tatar Ramazanda çok gaza gelmiştim.Bi de irresistable(dönüş yokk) daki o malum sahne acayip gaza getirmişti beni.Barda filmindeki nejat işlerin "BİRA GETİR LAAAYYNNN" bağırışına hasta oldum
Mesaj tarihi:
Léon.. valla çok pis gaza geldim gittim bakkala süt aldım izledikten sonra =D onun haricinde de hakikaten çok güzel filmdir insanın yönetmeni alnından öpesi geliyo, sonrada pim numarası yapası geliyo =P
Mesaj tarihi:
zenci basketbolcunun dramı filmlerinden gına geldi
hatta butun hollywood yapımı sporcu dramı filmlerinden gına geldi.

koç

[ Mesaj 19 Ağustos 2007, Pazar - 16:02 tarihinde, Delirium tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
OHAAAAAA PARDON AMA KÜFÜR BİLE EDEBİLİRİM!!!

nasıl ya bu filmi nasıl bilmezsiniz???? Ohaaa yeni çekildi Rodriguez&Tarantino ortak yapımı Grindhouse projesinin Rodriguez filmi (Tarantino'nunkide Death Proof'tu) Tek kelimeyle şahane film. Sakin öyle ciddi bir film beklemeyin ama ne diyim kaçırırsanız hayatınızın hatası olur :D Kesinlikle izleyin ayrıca hatun tek bacaklıda olsa tek kelimeyle afet taş etc.. kınıyorum hepinizi
Mesaj tarihi:
az önce çekiyordum görüntülerine bir baktım heralde sinema çekimi diyip sildim :D .

o eskitilmiş görüntü ve ses film in bir parçasımı yoksa benim çektiğim gerçekten sinemadan kameraya çekimmi ?
  • Yeni Oluştur...