Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Rocky kaç film? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 [ Mesaj 19 Ağustos 2007, Pazar - 14:26 tarihinde, Breedan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 impawards.com evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 buda giderse çook anlamlı bi mesaj vericem:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freyja Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 TABİKİ İFFET!!!11111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 izlediğim yaşta, verdiği gaza göre değerlendirirsek tek bir film var. Braveheart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 beni o zamanlar space jamdeki hatun bunny gaza getirmisti sizi bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 gazın kralı ''dövüş kulubesi'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 geffen, 'birinci ve ikinci gural'ı unutma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 ya ben Cars'i izleyince de gaza gelmiştim mesela nedense, Taxi Driver'da gaz filmdir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Tatar Ramazanda çok gaza gelmiştim.Bi de irresistable(dönüş yokk) daki o malum sahne acayip gaza getirmişti beni.Barda filmindeki nejat işlerin "BİRA GETİR LAAAYYNNN" bağırışına hasta oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Léon.. valla çok pis gaza geldim gittim bakkala süt aldım izledikten sonra =D onun haricinde de hakikaten çok güzel filmdir insanın yönetmeni alnından öpesi geliyo, sonrada pim numarası yapası geliyo =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Harbi ya Léon ne filmdir benide çok gaza getirmişti ayrıca gaza getirici film olaraktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 buda ii movie max2 de simdi baslio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 zenci basketbolcunun dramı filmlerinden gına geldi hatta butun hollywood yapımı sporcu dramı filmlerinden gına geldi. koç [ Mesaj 19 Ağustos 2007, Pazar - 16:02 tarihinde, Delirium tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 transporterı unutmayalım [ Mesaj 19 Ağustos 2007, Pazar - 17:07 tarihinde, Sintisyzer tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 [spo] [/spo] yarıldım abi bu nedir? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 bende yarım saattir nasıl ates edebilir acaba diye aklımda binbir dusunceyle oturuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 o ne ya:/ ne anlatmaya çalışıyo. neden. niyeeeeeeeeaaaaa!!!! *sesi yankılanır.* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 izleyin.. süper film! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 OHAAAAAA PARDON AMA KÜFÜR BİLE EDEBİLİRİM!!! nasıl ya bu filmi nasıl bilmezsiniz???? Ohaaa yeni çekildi Rodriguez&Tarantino ortak yapımı Grindhouse projesinin Rodriguez filmi (Tarantino'nunkide Death Proof'tu) Tek kelimeyle şahane film. Sakin öyle ciddi bir film beklemeyin ama ne diyim kaçırırsanız hayatınızın hatası olur :D Kesinlikle izleyin ayrıca hatun tek bacaklıda olsa tek kelimeyle afet taş etc.. kınıyorum hepinizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 az önce çekiyordum görüntülerine bir baktım heralde sinema çekimi diyip sildim :D . o eskitilmiş görüntü ve ses film in bir parçasımı yoksa benim çektiğim gerçekten sinemadan kameraya çekimmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Hayır film tamamen öyle hatta arada film kopuyo falan eskiye gönderme hep filmler hemen geri yükle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Haa tabi sinema çekimide olabilir ama filmin kendiliğinden öyle bir efekti var zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 tuh be boşa sildik :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar