Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Su olmadan hap yutmak

Eternalus

Öne çıkan mesajlar

efenim günde 6 tane hap kullanan bir bünyeyim. genelde cebimde oluyo haplar da hep su bulunmuyo malesef. ben de arada böyle kasarak yutuyorum hapı. tabi ağzımda eriyo birazı iğrenç bi tat ama olsun :) günün sorusu: bişey olur mu? böyle biz küçükkene geyikler vardı adamın biri susuz aspirin yutmuş sonra aspirin adamın midesine yapışmış yakmış eritmiş delmiş öeh diye. o kadar beklemiyorum da başka bi zararı var mı
Sosyal ağlarda paylaş

neye dayanarak birşey olmaz ddn?

merak ettim...

evet olr,bazı hapların ağzında erimemesi lzm,içindeki bazı maddelerden dolayı ,ayrıca en az 1 bardak suyla içmelisin en azndan 2 hapını ,çnkü midene aşırı derecede zararı olacaktır bu şekilde ilaç içmenin..

bunuda geçtim 6 tane hap kullanıyorsan ki isimlerini bilmiyorm,ama karaciğerine ve böbreklerine mutlaka ama mutlaka dokunacaktır!bunun içinde enginar yemelisin haftada en az 2 kez,inanılmaz bir sebzedir bu konuda,karaciğerini yenilemesi ve temizlemesi konusunda cidden her ilaçtan üstündür..

son olrk 6 hap ddn,böbreklerinden geri emilimi oluyor o ilaçlarn içindeki bazı maddeler,bu geri emilim sırasında su lzm,suyla beraber uzaklaştırılması lzm,bunun içnde bolca su tüketmelisin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...