Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 efenim günde 6 tane hap kullanan bir bünyeyim. genelde cebimde oluyo haplar da hep su bulunmuyo malesef. ben de arada böyle kasarak yutuyorum hapı. tabi ağzımda eriyo birazı iğrenç bi tat ama olsun :) günün sorusu: bişey olur mu? böyle biz küçükkene geyikler vardı adamın biri susuz aspirin yutmuş sonra aspirin adamın midesine yapışmış yakmış eritmiş delmiş öeh diye. o kadar beklemiyorum da başka bi zararı var mı
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 neye dayanarak birşey olmaz ddn? merak ettim... evet olr,bazı hapların ağzında erimemesi lzm,içindeki bazı maddelerden dolayı ,ayrıca en az 1 bardak suyla içmelisin en azndan 2 hapını ,çnkü midene aşırı derecede zararı olacaktır bu şekilde ilaç içmenin.. bunuda geçtim 6 tane hap kullanıyorsan ki isimlerini bilmiyorm,ama karaciğerine ve böbreklerine mutlaka ama mutlaka dokunacaktır!bunun içinde enginar yemelisin haftada en az 2 kez,inanılmaz bir sebzedir bu konuda,karaciğerini yenilemesi ve temizlemesi konusunda cidden her ilaçtan üstündür.. son olrk 6 hap ddn,böbreklerinden geri emilimi oluyor o ilaçlarn içindeki bazı maddeler,bu geri emilim sırasında su lzm,suyla beraber uzaklaştırılması lzm,bunun içnde bolca su tüketmelisin.
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 vaktinde serçe parmak büyüklüğünde haplar yutuyordum,doktoruma sordum susuz yutulursa sorun olur mu diye hiç bişey omaz dedi buna dayanarak söyledim adam yalan söylediyse bilemem
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 bazı filmsiz hapları suyla yutman gerekir. filmliyse veya jelatinliyse hiçbir hapta sorun olmaz. aç karnına tok karnına olayına dikkat etmek daha önemli.
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 ister serçe büyüklğnde olsun ister kolum kdr ,snçta genelleyemezsin ,bazı haplar zarar verir.
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 yanlış anlaşılma olmasın,bir anda sinirlendim hni de çok pardon,o tarz bi söyleyişim yoktu :) snçta sende deneyimine göre yazmşsn olsn :)
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 hap içmek için su lazım değil de haptan sonra su iç hapın mideden sonraki aşamalarında su lazım emilim olsun uzaklaşma olsun. Ama içerkene boğazını yırtabilir :)
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 bizim hidayet amca da susuz içerdi, 45inde gitti zavallım.
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 said: bizim hidayet amca da susuz içerdi, 45inde gitti zavallım. gdafdr53647ursgsdsdg
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 salazopriyn diye bi romatizma hapı yuttuğum hap
ColdShadow Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 yabancı filmlerde filan elemanlar hep susuz yutuyorlar hapları hatta kutusundan çıkartmaya bile üşeniyorlar kolayı dikermiş gibi hapların olduğu kutuyu dikiyorlar nasıl beceriyorlarsa artık :P
Mithr Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Bence içme.Ben susuz içmeye kalktığımda boğuluyordum bir kere boğazımda kaldıydı.Ayrıca meyve suyuyla içmenide önermiyorum ( kendim sıkmıştım ekşiymiş biraz ) dilin büzüşüyor yutamıyorsun hapı fantastik bir durum oluşuyor :P
Hotdog Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 ahaha aynı ben wlla ya vitamin alıyorm bnde 2tane genelde kutudan çıkarmaya üşeniyorm dikiyorm kafaya bazen 2-3 tane geliyo ama :D tavsiye ederim said: hatta kutusundan çıkartmaya bile üşeniyorlar kolayı dikermiş gibi hapların olduğu kutuyu dikiyorlar nasıl beceriyorlarsa artık :P
Marveloth Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Doktor ''hiçbirşey olmaz'' dediyse eğer ''hiçbirşey olmaz''. Paticikte kim çıkıp ta şimdi sana zararı olur diyebilirki? Doktora inanmıyosun da paticikteki muhalefete mi inanıyosun :) Alem insanlar yahu
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Suyla yada susuz içmek ülkeden ülkeye değişiyor.Mesela Almanların genelde susuz içtiğini duymuştum.
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 said: Ben susuz içmeye kalktığımda boğuluyordum bir kere boğazımda kaldıydıEhuh aynen, aspirini bile susuz 4-5 denemede yutabildim.
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 eğer amacın farklıysa bir bardak suyla 8-10 tane birlikte yut ^^
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 bazı haplar yan etki yapar.Hatta gidebilirsin .. [spo]Şaka değil![/spo]
CwzX Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 bir arkadaşım anlattı... arkadaşı da susuz içiyormuş hapın biri boğazına yapışmış , çocuk farketmemiş .. ve boğazı iltahaplanmış... 1 hafta sıvılarla beslenmiş... diye duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 genelde ağızda erimemesi iyi oluyo biçok hapın direk bol su ile mideye gitmesinde yarar var
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 @Marveloth Nasıl paticikten biri diye bir genelleme yapabilirsin ki ,bunu çok merak ettm...Hemde genel muhalefet diye bir genelleme,ilgnç,biz ynlş birşey söylemiyoruz snçta.. [ Mesaj 22 Ağustos 2007, Çarşamba - 03:55 tarihinde, Seperate tarafından güncellenmiştir ]
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 aspirini susuz yutmayin.. gecenlerde bi abimizin midesi delindi, doktor aspirinin susuz kullanilmasindan oldugunu soyledi..
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Hapların kaplama şekilleri farklı yerlerde farklı hızlarda çözünmek üzere tasarlanır. Suyla yutmalı, ağızı bypass etmelisin.
Öne çıkan mesajlar