Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 efenim günde 6 tane hap kullanan bir bünyeyim. genelde cebimde oluyo haplar da hep su bulunmuyo malesef. ben de arada böyle kasarak yutuyorum hapı. tabi ağzımda eriyo birazı iğrenç bi tat ama olsun :) günün sorusu: bişey olur mu? böyle biz küçükkene geyikler vardı adamın biri susuz aspirin yutmuş sonra aspirin adamın midesine yapışmış yakmış eritmiş delmiş öeh diye. o kadar beklemiyorum da başka bi zararı var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 hiç bişey olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 neye dayanarak birşey olmaz ddn? merak ettim... evet olr,bazı hapların ağzında erimemesi lzm,içindeki bazı maddelerden dolayı ,ayrıca en az 1 bardak suyla içmelisin en azndan 2 hapını ,çnkü midene aşırı derecede zararı olacaktır bu şekilde ilaç içmenin.. bunuda geçtim 6 tane hap kullanıyorsan ki isimlerini bilmiyorm,ama karaciğerine ve böbreklerine mutlaka ama mutlaka dokunacaktır!bunun içinde enginar yemelisin haftada en az 2 kez,inanılmaz bir sebzedir bu konuda,karaciğerini yenilemesi ve temizlemesi konusunda cidden her ilaçtan üstündür.. son olrk 6 hap ddn,böbreklerinden geri emilimi oluyor o ilaçlarn içindeki bazı maddeler,bu geri emilim sırasında su lzm,suyla beraber uzaklaştırılması lzm,bunun içnde bolca su tüketmelisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 vaktinde serçe parmak büyüklüğünde haplar yutuyordum,doktoruma sordum susuz yutulursa sorun olur mu diye hiç bişey omaz dedi buna dayanarak söyledim adam yalan söylediyse bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 bazı filmsiz hapları suyla yutman gerekir. filmliyse veya jelatinliyse hiçbir hapta sorun olmaz. aç karnına tok karnına olayına dikkat etmek daha önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 ister serçe büyüklğnde olsun ister kolum kdr ,snçta genelleyemezsin ,bazı haplar zarar verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 yanlış anlaşılma olmasın,bir anda sinirlendim hni de çok pardon,o tarz bi söyleyişim yoktu :) snçta sende deneyimine göre yazmşsn olsn :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 hap içmek için su lazım değil de haptan sonra su iç hapın mideden sonraki aşamalarında su lazım emilim olsun uzaklaşma olsun. Ama içerkene boğazını yırtabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 bizim hidayet amca da susuz içerdi, 45inde gitti zavallım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 said: bizim hidayet amca da susuz içerdi, 45inde gitti zavallım. gdafdr53647ursgsdsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 salazopriyn diye bi romatizma hapı yuttuğum hap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 yabancı filmlerde filan elemanlar hep susuz yutuyorlar hapları hatta kutusundan çıkartmaya bile üşeniyorlar kolayı dikermiş gibi hapların olduğu kutuyu dikiyorlar nasıl beceriyorlarsa artık :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Bence içme.Ben susuz içmeye kalktığımda boğuluyordum bir kere boğazımda kaldıydı.Ayrıca meyve suyuyla içmenide önermiyorum ( kendim sıkmıştım ekşiymiş biraz ) dilin büzüşüyor yutamıyorsun hapı fantastik bir durum oluşuyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 ahaha aynı ben wlla ya vitamin alıyorm bnde 2tane genelde kutudan çıkarmaya üşeniyorm dikiyorm kafaya bazen 2-3 tane geliyo ama :D tavsiye ederim said: hatta kutusundan çıkartmaya bile üşeniyorlar kolayı dikermiş gibi hapların olduğu kutuyu dikiyorlar nasıl beceriyorlarsa artık :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Doktor ''hiçbirşey olmaz'' dediyse eğer ''hiçbirşey olmaz''. Paticikte kim çıkıp ta şimdi sana zararı olur diyebilirki? Doktora inanmıyosun da paticikteki muhalefete mi inanıyosun :) Alem insanlar yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Suyla yada susuz içmek ülkeden ülkeye değişiyor.Mesela Almanların genelde susuz içtiğini duymuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 said: Ben susuz içmeye kalktığımda boğuluyordum bir kere boğazımda kaldıydıEhuh aynen, aspirini bile susuz 4-5 denemede yutabildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 eğer amacın farklıysa bir bardak suyla 8-10 tane birlikte yut ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 bazı haplar yan etki yapar.Hatta gidebilirsin .. [spo]Şaka değil![/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CwzX Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 bir arkadaşım anlattı... arkadaşı da susuz içiyormuş hapın biri boğazına yapışmış , çocuk farketmemiş .. ve boğazı iltahaplanmış... 1 hafta sıvılarla beslenmiş... diye duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 genelde ağızda erimemesi iyi oluyo biçok hapın direk bol su ile mideye gitmesinde yarar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 @Marveloth Nasıl paticikten biri diye bir genelleme yapabilirsin ki ,bunu çok merak ettm...Hemde genel muhalefet diye bir genelleme,ilgnç,biz ynlş birşey söylemiyoruz snçta.. [ Mesaj 22 Ağustos 2007, Çarşamba - 03:55 tarihinde, Seperate tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 aspirini susuz yutmayin.. gecenlerde bi abimizin midesi delindi, doktor aspirinin susuz kullanilmasindan oldugunu soyledi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Hapların kaplama şekilleri farklı yerlerde farklı hızlarda çözünmek üzere tasarlanır. Suyla yutmalı, ağızı bypass etmelisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar