Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 e ölçüyü milimetre olarak verseydim 480 ile mi çarpıcaktın? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 hımm o zaman 80.0,48 oldu mu? Hiç hatırlamıyorum ki bunları -.- edit: yok abi 80.0,48 olamaz bence 80.48 doğruydu, değilmiydi? [ Mesaj 19 Ağustos 2007, Pazar - 23:24 tarihinde, SpiderS_DangeR tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 agırlıgı dubel degil duvar kaldırır, dolasıyla dubele ustten uygulanan kuvvet eksi uygulanan kuvvetin capraz destek acısının cos uyla carpımını ustten uygulanan kuvvet olarak yazıcaksın, sonra duvarın dubele uyguladıgı kuvvete bakıp dengeleyip dengeleyemedigine bakıcaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 bilgisayarım geldi 21 inch ekran daha gelemedi:D e ağır tabi, yavaş geliyor, kurucam geceye doğru, yoruldum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 masayı yaptın mı ki? bi de bu mdf kaça mal oluyo? ben de yapmayı planlıyodum uzun süredir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 masayı yaklaşık 120ytlye mal ettim, sırf çıtalar 50ytl, işte kullandığımdan fazla aldım her türlü vidayı elimde de kalmamış, sırf masadaki malzemeler 80ytl falandır herhalde, mdf çok pahalı değil metrekaresini unuttum ama 20-30ytldir bauhausda, başka yerlerde bu fiyat düşer bayağı. Eğer çıtaları keresteden ben çıkartsaydım mdfyi kendim kesseydim (atölye için yer arıyorum hala balkonda yer yok şu an) ahşap kısmı 15ytlye mal olurdu, masa 40ytl tutardı max) Tabi çıta kesmenin mdf kesmenin bayağı uzun sürdüğünü hatırlatiyim düzgün bir testere (400ytl falan) ve ona uygun destek olacak masa gerekiyor böyle işler için (masa da bi 100ytl tutuyor) ayrıca bu malzemeleri tutacak atölye (aylık 300-400ytlye yer bulursanız söyleyin) gerekiyor. [ Mesaj 21 Ağustos 2007, Salı - 20:19 tarihinde, Chemical tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 366 x 183 mdf 55 lira mdf-lam 70 lira siyah cam da cok $ik durur, yarim m2 cam cok pahali olmaz kestirebilirsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Bence ayaklı-ayaksız problem diil de, böyle sürgülü klavye gözleri hemencecik bükülüyo aşağı doğru. Aman dikkat, oraları kuvvetlendirmek için de bi şey yapmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Siyah cam iyi güzel de ahşap destek ile camı nasıl taşıyacaz, ayrıca çok çirkin durur, cam ancak metal ile güzel gidiyor, ahşap + cam öyk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 ha evet bak onu da soriim, o ray sistemi kaç gayme tutuyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 eğer ahşabın etrafını siyah kumaşla kaplarsan güzel gözükebilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 paslanmaz isciligiyle ya da lakeyle sen ugrasamassin, o yuzden ahsabi ham kullanacaksin arada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 lake boya yapabiliyorum ama çok uzun sürüyor efor istiyor zımpara macun zımpara astar zımpara boya boya ooohoo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 evinde kompresör mü var evladim ne lakesi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 o da güzel, o zaman sivama paslanmaz icin de alet wardir kesin.. hatta laminat kaplama makinesi, pvc döndürme falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 said: ha evet bak onu da soriim, o ray sistemi kaç gayme tutuyo :D arada kaynadı bu yazdığım yannız. (uyuz oluyorum önceki sayfada en altta kaldığımda.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 5 lirayi gecmez, klavye rayini diosan, cekmece ile ayni mantikta calisir hemen hemen.. ama kaliteli paslanmaz raylar falan da war ithal.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 yok periskop ray demiş. daha sağlam onnar genelde. fiyatı nedir ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 8ytlye aldım periskopikleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Yamulmaz ray var mı? Cidden ehue lag için. Normal raylar vurunca yamuluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 sanmıyorum periskopları yamultabileceğini, yani uzatıp yandan bastırsan yamulur da, üstten bastırınca taşır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 ee bişiy diyin bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 çok seksi edit:ufak gözüktü bana,biraz daha büyük olsa iyi olurdu bence [ Mesaj 01 Eylül 2007, Cumartesi - 00:26 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar