Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Masa tasarımı


Chemical

Öne çıkan mesajlar

zincirin tek taraftan olması sorun olmaz mı? duvar tarafından altına duvara sabitlenmiş destek koyabilirsin ama bilgisayar taşicak sonuçta.. eğer kasayı masanın altına koycaksan ayak yapmanda bir sakınca olcağını sanmam. hatta kasa için bir kafes yapıp aynı zamanda o kafesi masanın ayağı olarak kullanabilirsin. (duvar tarafından kasa kafesi ile ayak yaparken diğer taraftan cd rafı veya kitaplık şeklinde bir ayak olabilir. zincir tek taraflı pek olmamış bence, bir de zincir olunca sanki o masa üstü boşken kapatılıp alan kullanılabilecekmiş gibi duruyor da duvarın şekli o masanın kapanmasına pek imkan vermiyor anladığım kadarıyla (kapanır da çok bir işlevi olmaz kapanmasının). illa zincir olcaksa masanın köşede olup çift zincirle tutulması daha iyi olur sanki (geçende resmini koyduğun masa gibi)

bu arada cam mı olcak masa? hani siyah kumaş çok sevmiştin :P
cam da güzel olur gerçi, koyu renk hafif kalın bi cam..

[ Mesaj 18 Ağustos 2007, Cumartesi - 22:49 tarihinde, xaty tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kasanın altına fan takmayı düşünmüyorsan havaya koymana gerek yok. hem ortalıkta bir sürü kablo görünür, hem de odayı biraz sıcak tutabilir. yerde olması iyidir. sağ tarafa duvara yaslarsan gayet güzel olabilir. eğer kasayı masanın altına koyduğunda üstüne boşluk kalıyorsa bence o kafesin alt tarafında boşluk yapıp kasanın üstünü masaya sıfırla, alt tarafına da çekmece vs. yaparsın. kasanın üstte olması kullanımı kolaylaştırır.

yazdıktan sonra fark ettim, kasanın arka tarafında çok kullandığın birşey varsa masanın altında kafese koyman çok uygun olmayabilir. ama usb slotların ve ses giriş çıkışların kasanın ön tarafında da yer alıyorsa masa altında bir kafes en uygunu bence
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bir de sol tarafta raylı sistem bitiyor, masa devam ediyor. tam zincirin hizasında.. o tarafı bence zincirin hizasından aşağı doğru kapatıp sol tarafını (masanın altında kalan kısmı) kullanabilirsin. hem yan taraftan görüntü daha hoş olur, hem de oradaki alan değerlenmiş olur.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...