Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Basit Popomundo Tutorial'i

dasaaa

Öne çıkan mesajlar

KONSER HAKKINDA Bİ İKİ ŞEY
konser bitti sahneden indiin ama seyirci sana doymamış daha. bir daha çağrıyorlar sahneye.. çıkıp bir şarkı çalıp gidiyorsun. bis budur. çağırmaya devam ederlerse 2. 3. bisleri de yapabilirsin. Bis yapacağınız şarkıların yüksek popülerliğe sahip olmasına dikkat edin ve elbette provalarını da yüksekte tutun.

bis yapmak iyidir. bisler ile yüksek yıldız alırsınız ve konserinizin başarısı artar.
____
Konserlerde 10-13 arası şarkı çalmanızın iyi olacağı görüşündeyim ben. İlk başlayanlar için değil bu lafım! onların 10-13 şarkının provasını hakkıyla yapmaları çok zor. ama prova durumu iyi bir şekilde 10-13şarkı çalarsanız yeterli mikarda şarkı çalmış ve tatmin edici bir konser vermiş olackasınız. konser sırasında atraksiyonlardan, gösterilerden kaçınmayın. Ama yapabileceğiniz şeyleri seçin! StageDive bilmiyorsanız yapmayın.. sokakata hayatta kalma ve temel sovmenlik yoksa diss atmayın gibi. Zaten bu gösterileri seçtiğinizde ne gibi yeteneklerin gerekli olduğu yazıyor.

Araç almak için acele etmeyin, çok faydası olmuyor küçük araçların. Büyük araçları alacak paranız olduğunda ise örneğin gürültülü kamyonet alın. Çünkü tam kapasite yük doldurabiliyorsunuz! Bu ekipmanlara da sonra değiniriz..

_________
ev olayını bilmiyorum! evi aldığımdan beri turlamaktaydım. daha dün geri geldim eve ama statları şöyle:

said:
Kalite: korkunç
Kapılar: Kilitli
Kanun ve Düzen: mükemmel
Durum: harika
Binanın durumu: Normal

tamir edilecek bişi olursa tamir edebiliyoruz galiba ama onu dışında kapıları kilitleme, kilit değiştirmeden başka bişi yok sanırım.

[ Mesaj 20 Ağustos 2007, Pazartesi - 09:35 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sabahtan akşamüstüne yüzde 89 olan şarkı sözü o saatten beri ilerlemiyor :S bende müziğine başladım bu sefer :D

updateler yaklaşık 11-12 saatte bir geliyor.. update oldukça dolar.. dediğim gibi; sabır edin.
said:

ee kimse benle öpüşmüyo?

karakterinin se'gilisi var mı? birisi ile samimiyetini ilerlet sonra çıkar zaten öpüşme

said:
yüzde kactan sonra sevgili olabiliyoruz biriyle?

romantizmin %hede hödö (hatırlamıyorum valla) dolması lazım.. ama hatırlamıyorum hiç

said:
bide temel sovmenlik 1 yildiz oldu
konser var 2hafta sonra.
ne gibi bişi yapabilirim. ozamana kadar 2 olur herhalde yildizi.

2haftaya büyük ihtimalle iki yıldız olur.. o konuda uzman bi arkadaş vardı (yıldız alma süreleri falan.. adam feci kastı, ne kadar süre sonra hangisi dolar sonra hangi yeteneği geliştirir o ne sürede dolar. hepsinin hesabını yaptı canavar!) ona danışırım yazarım burada.

^_^
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi yetenek öğrenmek için kitap almak lazım. Malum kitap fiyatları ve başlangıç için çalışma ücretleri belli; bi kitabı alabilmek için 2-3 hafta beklemek gerekiyo maaşı.
Belli bi yerde çalışmak dışında günlük para kazanmanın tek yolu sokağa çıkıp şarkı söylemek mi? Böyle yapınca moral de sağlık da aşırı düşüyo diye duymuştum.
Sosyal ağlarda paylaş

sokakta çalarsan sağlığın baya hızlı şekilde düşer, ama dikkatli olursan evde dinlenerek dengeleyebilirsin. sağlık %70in altındayken spor yapmayınız, dinleniniz.

kitap almanın alternatifi üniversitede ders almak. forumda öğretmenlerin filan listesi var, ordan gözüne kestirip, ilişkiyi ilerletmen, sonra da öğretmeninle aynı yerde bulunman gerekiyor. önceliğini de öğretmenimden öğrenmeye ayarlamak lazım. böyle, azıcık vakit harcayarak bedavaya yetenek öğrenebilirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Moral olmuş %15, sağlık olmuş %53.

Şu anda Boş zamanlarımda yaptıklarım; Dinlenmek ve Profesyonel çalışmalarım; Yetenek geliştirmek olarak ayarlı.

Morali toparlamanın yolu nelerdir? (Çikolataların dışında :P)

yetenek geliştirmek morali bozuyor uzun vadede, acil moral artışı istiyorsan beste yapmaya yoğunlaş, en azından morali düşürme etkisi yok.
dinlenmeye devam şööle bi 60-70 olana kadar, sonrasında sıkılır dinlenmekten de.
Sosyal ağlarda paylaş

paran varsa alışveriş yap demeyi unutmuşum asıl ayol, tey tey tey nebçim tavsiye verdiysek :P
dinlenmek sağlığın için iyi aslında ama %15 de pek az be güzelim, o bakımdan dinlenme, birkaç güncellemede kontrollü olarak alışveriş yap, ama gözün sağlıkta olsun, hastanelik olma.
alışveriş yapacaksan da, ööle evde oturup yapma, karakterini götür bi dükkana bırak, güncellemede +%3 alırsın, bi miktar paran gider.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...