dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 KONSER HAKKINDA Bİ İKİ ŞEY konser bitti sahneden indiin ama seyirci sana doymamış daha. bir daha çağrıyorlar sahneye.. çıkıp bir şarkı çalıp gidiyorsun. bis budur. çağırmaya devam ederlerse 2. 3. bisleri de yapabilirsin. Bis yapacağınız şarkıların yüksek popülerliğe sahip olmasına dikkat edin ve elbette provalarını da yüksekte tutun. bis yapmak iyidir. bisler ile yüksek yıldız alırsınız ve konserinizin başarısı artar. ____ Konserlerde 10-13 arası şarkı çalmanızın iyi olacağı görüşündeyim ben. İlk başlayanlar için değil bu lafım! onların 10-13 şarkının provasını hakkıyla yapmaları çok zor. ama prova durumu iyi bir şekilde 10-13şarkı çalarsanız yeterli mikarda şarkı çalmış ve tatmin edici bir konser vermiş olackasınız. konser sırasında atraksiyonlardan, gösterilerden kaçınmayın. Ama yapabileceğiniz şeyleri seçin! StageDive bilmiyorsanız yapmayın.. sokakata hayatta kalma ve temel sovmenlik yoksa diss atmayın gibi. Zaten bu gösterileri seçtiğinizde ne gibi yeteneklerin gerekli olduğu yazıyor. Araç almak için acele etmeyin, çok faydası olmuyor küçük araçların. Büyük araçları alacak paranız olduğunda ise örneğin gürültülü kamyonet alın. Çünkü tam kapasite yük doldurabiliyorsunuz! Bu ekipmanlara da sonra değiniriz.. _________ ev olayını bilmiyorum! evi aldığımdan beri turlamaktaydım. daha dün geri geldim eve ama statları şöyle: said: Kalite: korkunç Kapılar: Kilitli Kanun ve Düzen: mükemmel Durum: harika Binanın durumu: Normal tamir edilecek bişi olursa tamir edebiliyoruz galiba ama onu dışında kapıları kilitleme, kilit değiştirmeden başka bişi yok sanırım. [ Mesaj 20 Ağustos 2007, Pazartesi - 09:35 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 sabahtan akşamüstüne yüzde 89 olan şarkı sözü o saatten beri ilerlemiyor :S bende müziğine başladım bu sefer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 ee kimse benle öpüşmüyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 yüzde kactan sonra sevgili olabiliyoruz biriyle? bide temel sovmenlik 1 yildiz oldu konser var 2hafta sonra. ne gibi bişi yapabilirim. ozamana kadar 2 olur herhalde yildizi. [ Mesaj 21 Ağustos 2007, Salı - 13:02 tarihinde, GEd tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 said: sabahtan akşamüstüne yüzde 89 olan şarkı sözü o saatten beri ilerlemiyor :S bende müziğine başladım bu sefer :D updateler yaklaşık 11-12 saatte bir geliyor.. update oldukça dolar.. dediğim gibi; sabır edin. said: ee kimse benle öpüşmüyo? karakterinin se'gilisi var mı? birisi ile samimiyetini ilerlet sonra çıkar zaten öpüşme said: yüzde kactan sonra sevgili olabiliyoruz biriyle? romantizmin %hede hödö (hatırlamıyorum valla) dolması lazım.. ama hatırlamıyorum hiç said: bide temel sovmenlik 1 yildiz oldu konser var 2hafta sonra. ne gibi bişi yapabilirim. ozamana kadar 2 olur herhalde yildizi. 2haftaya büyük ihtimalle iki yıldız olur.. o konuda uzman bi arkadaş vardı (yıldız alma süreleri falan.. adam feci kastı, ne kadar süre sonra hangisi dolar sonra hangi yeteneği geliştirir o ne sürede dolar. hepsinin hesabını yaptı canavar!) ona danışırım yazarım burada. ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 ne yapabilirim peki konserde bu yetenekle. biraz aksiyonlara baktim ama sirf temel sovmenlikle mesela Country western tarzinda Sİlah cikar gibisinden bişi vardi. yapsam abes kaçmaz mi? tek yetenegim temel sovmenlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 said: ee kimse benle öpüşmüyo? lan senle kim öpüşsün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Şimdi yetenek öğrenmek için kitap almak lazım. Malum kitap fiyatları ve başlangıç için çalışma ücretleri belli; bi kitabı alabilmek için 2-3 hafta beklemek gerekiyo maaşı. Belli bi yerde çalışmak dışında günlük para kazanmanın tek yolu sokağa çıkıp şarkı söylemek mi? Böyle yapınca moral de sağlık da aşırı düşüyo diye duymuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 sokakta çalarsan sağlığın baya hızlı şekilde düşer, ama dikkatli olursan evde dinlenerek dengeleyebilirsin. sağlık %70in altındayken spor yapmayınız, dinleniniz. kitap almanın alternatifi üniversitede ders almak. forumda öğretmenlerin filan listesi var, ordan gözüne kestirip, ilişkiyi ilerletmen, sonra da öğretmeninle aynı yerde bulunman gerekiyor. önceliğini de öğretmenimden öğrenmeye ayarlamak lazım. böyle, azıcık vakit harcayarak bedavaya yetenek öğrenebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiulus Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Moral olmuş %15, sağlık olmuş %53. Şu anda Boş zamanlarımda yaptıklarım; Dinlenmek ve Profesyonel çalışmalarım; Yetenek geliştirmek olarak ayarlı. Morali toparlamanın yolu nelerdir? (Çikolataların dışında :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 öğretenin kazanci ne bu işte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 bugün 1-3 civarı adekste popomundoya giren aranızdan biri miydi? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lanfear Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 www.popobands.com diye bir site yaptik arkadaslarla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 morali toparlamanın yolu ne?:) bende soriim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 http://www.popobands.com/popomundo/index.php şu link oldukça faydalı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 said: Moral olmuş %15, sağlık olmuş %53. Şu anda Boş zamanlarımda yaptıklarım; Dinlenmek ve Profesyonel çalışmalarım; Yetenek geliştirmek olarak ayarlı. Morali toparlamanın yolu nelerdir? (Çikolataların dışında :P) yetenek geliştirmek morali bozuyor uzun vadede, acil moral artışı istiyorsan beste yapmaya yoğunlaş, en azından morali düşürme etkisi yok. dinlenmeye devam şööle bi 60-70 olana kadar, sonrasında sıkılır dinlenmekten de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiulus Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Hele şükür beklediğim gibi bi cevap geldi. Çok sağol Ema apla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 paran varsa alışveriş yap demeyi unutmuşum asıl ayol, tey tey tey nebçim tavsiye verdiysek :P dinlenmek sağlığın için iyi aslında ama %15 de pek az be güzelim, o bakımdan dinlenme, birkaç güncellemede kontrollü olarak alışveriş yap, ama gözün sağlıkta olsun, hastanelik olma. alışveriş yapacaksan da, ööle evde oturup yapma, karakterini götür bi dükkana bırak, güncellemede +%3 alırsın, bi miktar paran gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiulus Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Sen o sağlık olayına bakma, kaç gün geçti aradan hastanelerde sürtmek zorunda kaldım :D Şimdi sağlıktan yana sıkıntım yok Allah'ıma şükür ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rageseer Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 oysters (istridye) yemek de morali arttırıyor. ayrıca yoga varsa kalp şeklinde çikolata yiyip spor salonuna gidebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 istiridye bugı düzeltildi, artık çikolata gibi etkisi, yani geçici. üstelik sağlık düşürme riski de var bildiğim kadarıyla. istiridya yemeyiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 ya arkadaşlar birinden nezle kaptım ne yapayım? gidip etkileşime de giremiyorum... yardım eli uzatın bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiulus Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Şişli Etfal Hastanesinde Nezle kliniğine uğra... Orda bi kaç gün o pamuk gibi hemşiler sana gül gibi bakar sende hastalıktan kurtulursun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Londradayım hastaneye gittim hemşireye göründüm hiçbirşeyin yok dedi ya. Ama hala nezlenin etkisi altındayyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiulus Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Şehirdeki tüm hastaneleri dolaşmayı dene. Bazılarında nezle / grip ve bir hastalık için daha olmak üzere 3 tane klinik bulunuo. En azından İstanbul'da öyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar