Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

prison break 3. sezon [spoiler alert]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
olabilir, ben oyle bişi duymadim, gerci duyacak bir yere de bakmadim. he he..

Ama belki bolumleri sallamalarinin nedeni sarah'yi oynayan hatun'un hamileligidir, ileride geri sokacaklarsa o kizi diziye, hamileliginin gecmesini saglamak için, zaman kazanabilirler bu sekilde :D Tabi sacma bi tahmin.
Mesaj tarihi:
Ya simdi guzel gidiyo dizi de, akil mantik sinirinin disina cikti olaylar.

1. sezon baya iyiydi, zaten 24'un sezon arasini doldurmak icin tek sezon dusunulmus bir proje bildiginiz gibi. 2 hadi tamam, ama 3 nedir? Kotu gitmiyo su an dedigim gibi, ama yani ABD baskani boyle bir rezalete karisti, olay kapandi. Neden kapandi diyorum cunku boyle bi olayda kahraman olmasi gereken adam Panama'da bir hapisanede ve kendi basina kalmis durumda? Sonracigima FBI eski de olsa adamini oyle bi yerde birakir mi, gider temizler yani adamin elinde o kadar gizli bilgiler var. Ayrica her seyi gectim hepsi geldi ayni yere denk geldi falan, mantik aramadikca guzel yani su an dizi.
Mesaj tarihi:
prison 2. sezon sıçardı..
yani sonuçta isim bile prison break.. bizimkiler dışarda.. dağınık konu falan 1kaç bölüm sağlamdı..
ama tekrar hapisaneye dönemsi olayın daha iyi oldu.. daha heyacanlı!
tabi 1.sezonun yerini hiç bi dizi tutamazda..
Mesaj tarihi:
sizce sara gerçektende öldümü? yoksa ilerki bölümlerde bişi olup aslında ölmediği ortaya cıkıcak mı? nede olsa prison break bu =) ya en çok komiğime giden 3.cü sezonda Micheal ı Dünyanın en bilgin adamı yapmışlar herşeyi biliyor elektronik falan .. güya mimar yani =)
Mesaj tarihi:
Franklin said:
sizce sara gerçektende öldümü? yoksa ilerki bölümlerde bişi olup aslında ölmediği ortaya cıkıcak mı? nede olsa prison break bu =) ya en çok komiğime giden 3.cü sezonda Micheal ı Dünyanın en bilgin adamı yapmışlar herşeyi biliyor elektronik falan .. güya mimar yani =)

Sara ölmedi bence ayrıyeten orda Micheal'ın mantıklı bi açıklaması var. "Günümüzde binanın nasıl korunacağıda öğretiliyor" gibi bişi lütfen ama :D
Mesaj tarihi:
Pluton said:
Molto said:
lan karının kafasını kestiler ne bence ölmedisi

O kafa onun değil durdurdum iyice baktım görürsünüz

banada o kafa ona ait olmadığı gibi geldi .. umarım bu yeni 6-7ci bölümler güzel olur.Mahone un tripleride benide öldürücek ehehe
Mesaj tarihi:
6-7 kombosu super di.. Oha dedim..
Fisherman'i cozduk, yalniz scofield da cozdu galiba, simdi işler sarpa sariyor işte.. Cok heyecanladim..
Hakkaten bugune kadar yapilan en iyi dizi bu olmali.. Fox'a bir kez daa veresim geldi yani :D
Mesaj tarihi:
daha izlemedim de. s1 kadar heyecanli mi? sahsen s2 ortalarina dogru izlememeye baslamistim, disarda olmalari felan ilk sezon kadar heyecanli degil diye. zaten tekrar iceri girmeleri bunu isaret ediyo biraz olsa da.
  • Yeni Oluştur...