jacabo Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 bende bu indirdiklerim niye feyk diyorum uff basliycam bu beysbol maclarina bide guzel bi spor olsa gam yemiycem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 bu sefer haftaya 2 bölüm birden olacak diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 olabilir, ben oyle bişi duymadim, gerci duyacak bir yere de bakmadim. he he.. Ama belki bolumleri sallamalarinin nedeni sarah'yi oynayan hatun'un hamileligidir, ileride geri sokacaklarsa o kizi diziye, hamileliginin gecmesini saglamak için, zaman kazanabilirler bu sekilde :D Tabi sacma bi tahmin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 2 bölüm birden çıkcaksa güzel olur valal bıktım küt küt beklemekten meraklanıyom sonra =P oturup 1. sezonu izler gibi bütün gün pb izlemeyi özledim =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 valla hep haftasi haftasina izledigim için pb'yi, ben alistim artik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Franklin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 sara ölmesin =( sonraki bölümlerde bişiler olsun ama saranın kafası olmadığı anlaşılsın falan ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Ya simdi guzel gidiyo dizi de, akil mantik sinirinin disina cikti olaylar. 1. sezon baya iyiydi, zaten 24'un sezon arasini doldurmak icin tek sezon dusunulmus bir proje bildiginiz gibi. 2 hadi tamam, ama 3 nedir? Kotu gitmiyo su an dedigim gibi, ama yani ABD baskani boyle bir rezalete karisti, olay kapandi. Neden kapandi diyorum cunku boyle bi olayda kahraman olmasi gereken adam Panama'da bir hapisanede ve kendi basina kalmis durumda? Sonracigima FBI eski de olsa adamini oyle bi yerde birakir mi, gider temizler yani adamin elinde o kadar gizli bilgiler var. Ayrica her seyi gectim hepsi geldi ayni yere denk geldi falan, mantik aramadikca guzel yani su an dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 prison 2. sezon sıçardı.. yani sonuçta isim bile prison break.. bizimkiler dışarda.. dağınık konu falan 1kaç bölüm sağlamdı.. ama tekrar hapisaneye dönemsi olayın daha iyi oldu.. daha heyacanlı! tabi 1.sezonun yerini hiç bi dizi tutamazda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 6. bölümü izleyen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Franklin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 sizce sara gerçektende öldümü? yoksa ilerki bölümlerde bişi olup aslında ölmediği ortaya cıkıcak mı? nede olsa prison break bu =) ya en çok komiğime giden 3.cü sezonda Micheal ı Dünyanın en bilgin adamı yapmışlar herşeyi biliyor elektronik falan .. güya mimar yani =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Franklin said: sizce sara gerçektende öldümü? yoksa ilerki bölümlerde bişi olup aslında ölmediği ortaya cıkıcak mı? nede olsa prison break bu =) ya en çok komiğime giden 3.cü sezonda Micheal ı Dünyanın en bilgin adamı yapmışlar herşeyi biliyor elektronik falan .. güya mimar yani =) Sara ölmedi bence ayrıyeten orda Micheal'ın mantıklı bi açıklaması var. "Günümüzde binanın nasıl korunacağıda öğretiliyor" gibi bişi lütfen ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 lan karının kafasını kestiler ne bence ölmedisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Molto said: lan karının kafasını kestiler ne bence ölmedisi O kafa onun değil durdurdum iyice baktım görürsünüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Felaket baydı. Zor izliyorum son bölümleri, belki heycanlı bir şeyler olur diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 6. ve 7. bölümde heyecan olur gibime geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 bu gece 6-7 birlikte gösterilecek di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 evet geçen hafta hıyarlık yaptılar bu hafta 2 bölüm birden gösterilicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Franklin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Pluton said: Molto said: lan karının kafasını kestiler ne bence ölmedisi O kafa onun değil durdurdum iyice baktım görürsünüz banada o kafa ona ait olmadığı gibi geldi .. umarım bu yeni 6-7ci bölümler güzel olur.Mahone un tripleride benide öldürücek ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 6-7 kombosu super di.. Oha dedim.. Fisherman'i cozduk, yalniz scofield da cozdu galiba, simdi işler sarpa sariyor işte.. Cok heyecanladim.. Hakkaten bugune kadar yapilan en iyi dizi bu olmali.. Fox'a bir kez daa veresim geldi yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Bu kadar erken nasıl izleyebildin abi benim torrentler 2kb/s ile iniyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 ben daha şimdi 4u bitirdim yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 7 kb ile iniyor ya kafayı yiğcem arkadaş biri upload etse bi yerlere ne güzel olur halbuki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 rapid rulzz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 daha izlemedim de. s1 kadar heyecanli mi? sahsen s2 ortalarina dogru izlememeye baslamistim, disarda olmalari felan ilk sezon kadar heyecanli degil diye. zaten tekrar iceri girmeleri bunu isaret ediyo biraz olsa da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 6 ve 7 bölüm nasıldı kafamız girsin mi Yazarlara? izleyedim daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar