Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

prison break 3. sezon [spoiler alert]

Lethious

Öne çıkan mesajlar

olabilir, ben oyle bişi duymadim, gerci duyacak bir yere de bakmadim. he he..

Ama belki bolumleri sallamalarinin nedeni sarah'yi oynayan hatun'un hamileligidir, ileride geri sokacaklarsa o kizi diziye, hamileliginin gecmesini saglamak için, zaman kazanabilirler bu sekilde :D Tabi sacma bi tahmin.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya simdi guzel gidiyo dizi de, akil mantik sinirinin disina cikti olaylar.

1. sezon baya iyiydi, zaten 24'un sezon arasini doldurmak icin tek sezon dusunulmus bir proje bildiginiz gibi. 2 hadi tamam, ama 3 nedir? Kotu gitmiyo su an dedigim gibi, ama yani ABD baskani boyle bir rezalete karisti, olay kapandi. Neden kapandi diyorum cunku boyle bi olayda kahraman olmasi gereken adam Panama'da bir hapisanede ve kendi basina kalmis durumda? Sonracigima FBI eski de olsa adamini oyle bi yerde birakir mi, gider temizler yani adamin elinde o kadar gizli bilgiler var. Ayrica her seyi gectim hepsi geldi ayni yere denk geldi falan, mantik aramadikca guzel yani su an dizi.
Sosyal ağlarda paylaş

sizce sara gerçektende öldümü? yoksa ilerki bölümlerde bişi olup aslında ölmediği ortaya cıkıcak mı? nede olsa prison break bu =) ya en çok komiğime giden 3.cü sezonda Micheal ı Dünyanın en bilgin adamı yapmışlar herşeyi biliyor elektronik falan .. güya mimar yani =)
Sosyal ağlarda paylaş

Franklin said:
sizce sara gerçektende öldümü? yoksa ilerki bölümlerde bişi olup aslında ölmediği ortaya cıkıcak mı? nede olsa prison break bu =) ya en çok komiğime giden 3.cü sezonda Micheal ı Dünyanın en bilgin adamı yapmışlar herşeyi biliyor elektronik falan .. güya mimar yani =)

Sara ölmedi bence ayrıyeten orda Micheal'ın mantıklı bi açıklaması var. "Günümüzde binanın nasıl korunacağıda öğretiliyor" gibi bişi lütfen ama :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...