xaty Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 sucre işi 3. sezona ait değildi, suçsuzum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 uyarı var ama topicte, en son yayınlanan bölümü izlemeyen son sayfalara bakmasın spoiler konsa bile kaçıncı bölüm için olduğu genelde sallanmıyor, farkeden bişey olmıycak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 spoylır [spo]abi bradley e acıdım ya yazık walla her ne kadar oc olsada sonu bu mu olmalıydı :D [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 spoiler olayina dikkat edelim, koyun iste spoiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 3. sezon 1. bölüm türkçe altyazı nereden bulabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Tamam buldum teşekkür ederim yinede ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExactitudE Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 yaw o deil de biraz komik olmadı mı tekrar böyle mapuslara düşmesi ...şimdi de lincoln mu kurtarcak onu =;? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 bu sefer lincoln onu kurtarmayacak, primary objective değişti hafiften. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExactitudE Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 hedef noldu bu sefer? micheal ı mı deniyorlar her mapustan kacabilecek kadar zeki mi.. oradan sittin sene kacamaz . tabi dövmelerinde panamada mapusa düşebileceğini hesaba katarak yapmıştır o cok zeki ya asfsfgdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 1 2 saate kadar çıksada izlesek yahu [ Mesaj 25 Eylül 2007, Salı - 02:54 tarihinde, Lopeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 daha cikmadi galiba.. edit : pff, tr saatini avrupa saatine cevirirken gerceklestirdigim matematik hatasi nedeniyle, 1-2 saatin coktan gectigini ama henuz cikmadigini soylemek istedim. Herneyse.. [ Mesaj 25 Eylül 2007, Salı - 02:56 tarihinde, Baluu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 geçen bölüm 4:20 de felan düştü. Bu da o civarda düşer muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 episode out. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 mininova dan bir link buldum 4.5 gibi hatta 400 kusur mb dı biraz işkillendirdi ama indireyim dedim.%10 bitti denedim fake çıkmadı allahtan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 ben coktan cektim, tabi rapid'le.. 349,49 mb. tam olarak.. xvid.xor, caph lerde vardi ama ben bunu tercih ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 2.bölümü de ındırdık hadı hayırlısı bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 ula izlemedim daha 2 bölüm birden bugün izlicem bütün yazılanları okudum sadece bi dün ilk giriş kısmını 5 kere izledim ses yüzünden bi izliyemedim nasip bi daha indirip bugün izlemekmiş artık deli heycanlandım yaa şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 oha izledim [spo]yahu bu adam maykıl şimdi bu adamı kaçırmak içinmi direk sona yerleştirildi yoksa şans eseri bişeymi.. bu notla ilgili odamla o kızın arasında ne var kesin birilerindne kaçıyro falan uzadıda uzadı çocuk oyuncagı gibi bişey oldu artık bu dizi bi yandan saçma bi yandan atraksiyon[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 [spo]şimdilik konuyu oturtuyolar, alıştırıolar yavaştan. sonuçta yeni bi ortam, yeni insanlar vs. daha çok bişi görmedik bence. su problemini halletti şimdilik. geçen sefer hapishaneyi biliodu tanıyodu, bu sefer napcak bakalım. bi de bu sefer çok daha farklı, gardiyan-kontrol problemleri yok ama hapishaneyi bilmio ve çok basit bi yer. neyse görcez artık. bu sefer kim kim kaçıcaklar dersiniz? bence eski kadrodan olanlar + ufaklık + hapishane düzenini sağlayan elemanlar - ölenler. bi de o asıl adam işte[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Special Access All Areas diye birşey çıkarmışlar, bandwithinize yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 arcane o ne oluyor ? xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Divx planet göçtü. Sezon 3 bölüm 2 nin altyazısına ulaşamıyorum :/ Elinde olan varsa bir yere upload edebilir mi? Ya da mailim [email protected] aynı zamanda msn adresim. Süper olur bi şekilde ulaştırırsanız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Special Access All Areas pazar günü TV de yayınlanan 3. Sezon 2. bölümün sahne arkası çekimlerini gösteren filan documentery bir program Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Derlerse aldanmayın, hiçbirşey göstermiyor. Röportajlar da kısa, ve bayık: - Selam ben X, Y karakterini oynuyorum, Y şöyle bir adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 bana rapid linki verebilicek biri var mı deliriyorum izlemek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar