KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 6 ve 7 ardarda mı çıktı? oha deli gibi merak ediom bugün çıkıodu sanırım ne ara izledin sen.. Ayrıca sarah öldü.. Sarah 3.sezon hiç çekimlere gitmediği için bıraktığı için farklı bi kafakoymuşlar doğaldır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 iyi güzel spoiler alert yazıyor da. spoiler = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 cok yavas iniyor yaw su prison lar heroes cat cat diye indir prison iskence gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 6 ve 7 gerçekten cok saglam olmuş.. Herkes izlesinde konusuruz şimdiden yazmayalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 ya hangi torrent kaynagindan indiriyorsunuz ? 2 ile filan indiriyorum katil olcam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 6-7 de kalp krizi geçireceğimi sandım . Artık yeter gerçekten kalbim kaldırmıyor ya . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ostrich Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Dizi süper gidiyo yine başladıkları yere döndüler bi an oğlunu kurtaracak sandım peh... yine başa döndü herşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Spoiler koyarsan daha iyi olur ama ^^ . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 7 resmen ölümün bölümü olmuş, böyle bir aksiyon yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 böyle gelip dizi yorumu yapmazdım ama 6-7 çok efsane olmuş ya. ilk sezon isyan bölümünden bile iyi o kadar. 8-9 yavaş geçer şimdi climax sonrası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Pluton said: Molto said: lan karının kafasını kestiler ne bence ölmedisi O kafa onun değil durdurdum iyice baktım görürsünüz kadın diziden ayrıldığı için dublör kullanmışlar, mümkün olduğunca az ve detaysız göstermeye gayret ettiler sarayı. zaten sen 2 karelik görüntüden anliycan da lincoln mü anlayamayacak kafanın kimin olduğunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 ascraeus said: böyle gelip dizi yorumu yapmazdım ama 6-7 çok efsane olmuş ya. ilk sezon isyan bölümünden bile iyi o kadar. 8-9 yavaş geçer şimdi climax sonrası Bence bi daha düşün ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 olm naptın!! kaçıramadım da gözlerimi off :D anlaşıldı öldürcek bu adamlar bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 ahah senaryocular grev öncesi ne var ne yok dökmüşler galiba ortaya (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Ya kardeşim bi bölümü de "hasktr" die bitirmiyim ya .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Abi bu whistlerin kiz arkadasi cok guzel degil mi lan =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 güzel ne kelime, insan değil melek arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Peki bizim Brad Bellick niye acıların çocuğu oldu. Tam emrah son 2 bölümdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 oha be ama 6-7 peş peşe aşırı dozdan gidiyordum diyodum 8 ne öle ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 oha lan kalpten gidiyordum harbiden şu son 2 bölüm efsane olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Ya dosya eksik çıktı son 6 dakikası yok tekrar indiriyorum şimdi. Lechero scofield i kenara çektikten sonra çok ekşın var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 büyük ihtimalle brad da bi şekilde kaçacak, onla beraber sara nın intikamına çalışacaklar. neden böyle yalaklanır ki başka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 5 6 7 ard arda izleyebildim ancak dün gece.iyiki de ard arda izleme şansım olmus sadece.yoksa kesinlikle bekleyemezdim.yardırın senarist agalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 seyredebildim en sonunda spo 7'deki kaçış sahnesi ve 6. bölümün neredeyse tamamı full adrenalin, full heyecan, helal valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 yenisi ne zamanmış agalar?yine varmı baseball? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar