Foxx Mesaj tarihi: Kasım 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2002 Selam millet, Oncelikle moderatorlerden bu mesaji SWG alanina tasimamalarini istiyorum cunku Swg nin ne zaman cikacagini bilmeyenler pepelegin o forumuna girmiyorlar bile. Evet arkadaslar Swg 14 Subatta geliyor bu demekki yaklasik 2.5 ay kaldi. Betada 3. ve son asamaya gecilmek uzere. Bu arada Ultimanin Expansioni 11 Subatta cikiyor. Ben bu expansioni uzun suredir bekliyordum ama SWG her yonden agir basiyor ve gelecegi olan bir oyun. Ultimanin ise seneye ne olcagi belli degil. Eve-Online ise son beta phaseini uzatmasi sonucu gene SWG den once cikartamayacaklar. Bu yuzden ben 14 subatta SWG ye giriyorum , shard olarak gene zamaninda atlantici sectigimiz gibi belli bir shardi secip birbirimize destek olursak cabucak bir pc sehri kurabiliriz veya ortak buyuk bir ev alabiliriz. Ayrica herkesin farkli chari olmasi hepimizin ihtiyaclarini karsilayacaktir mesela bir kisi weapon engineer , bir kisi droid designer , bir kisi vehicle designer, bir kisi tailor gibi. Organize calismayi oneriyorum , bastan yaptik yaptik sonra ilerde daha zor olur ev almak falan uodan hatirlayin. Simdi oyunu temin etme meselesine gelince. Avrupaya ne zaman yollarlar veya hemen o gun raflarda gorebilirmiyim bilmiyorum ama burdan elimden geldigince size yollamaya calisirim. Amazon falan turkiyeye yolluyorsa ordan da order edebilirsiniz. Veya aranizdan biri Aral ticaret gibi yurtdisindan orjinal oyun alan bir sirkete bir 10-20 tane ismarlattirabilir. Nasilsa kesinlikle alan olucak. Uo buraya kadarmis benim icin , bi kitap yapicaz darkla zaten :P , sonucta hepimizi biraraya toplanmasini saglayan oyun oldugu icin bok atmayalim :) ama cocukluktan beri SW nin boyle birsey yapmasinin hayalini kuruyordum. Orgutlenme isine gelince bunu oyun ciktiktan sonra konusabiliriz ama fikirleriniz varsa su anda soyleyin sizde. Ben sahsen diplomat oynamak istiyorum , politik ingilizcem sux olsada diplomacy skillim yuksektir :) ,ama gene de basta craftsman bir character yapma yandasiyim. neler oynamak istediginizi de yazarsaniz buraya sevinirim. Oncelikle craftsman skillerine gitmemiz her yonden iyi olur , unutmayin para olduktan sonra her karakteri yaratmak daha kolay olur. Uodan hatirlayin ilk Gm smithler kose oldu gitti mesela. Fikirleriniz....[hline]I am here in town to kick ass and chew bubblegum and i am all out of gum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Kasım 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2002 ilk meele WP sonra da pilot olcam ya da explorer olcam..[hline]you can't kill me 'cause im already inside you! .--.-..- .--..-.. .--.-..- .--.--.. ....--.- ....-.-. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2002 paralı olacak server demi?[hline]Levie Sixth hakkında düşündüğünüz herşeyi unutun....Tarih yeniden yazılıyor.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Kasım 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2002 Kesin oynicam, Explorer olmayi dusunuyorum Wookie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Kasım 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2002 Ben oynamıcam o kesinde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Kasım 30, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2002 ben de oynaycam ama ne olcağımı bilmiyorum craftsman sanırım...[hline]Ben OSKİ'yim! Hiç kimse senin gözyaşlarını haketmez, layık olanlarsa seni hiçbir zaman ağlatmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Kasım 30, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2002 Şubatta çıkacak ise şimdiden bu tür organizasyon girişimlerine başlamak pek fayda vermeyebilir diye düşünüyorum, çünkü şimdi gaza gelen pek çok insan o zamana olaydan soğuyabilir ya da tam tersi. Eğer böyle bir şey olacaksa teknolojiden hiç hoşlanmayan bir insan olmama rağmen ben de katılırım sanırım. Normalde ben elime kılıcımı alıp atıma atlamayı ya da malzeme toplayıp büyü yapmayı tercih ederim oyunlarda. AO, SWG falan ters bana yani, ama bu kadar sağlam girişilirse topluluk dolayısıyla keyifli olabilir, UOnun yanında bununla da uğraşırım. , *!Halen DAoC cdsinin evde kendisini beklediğini hatırlar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 30, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2002 jedi olmadan force kullanabilme imkanı var mı? Star Wars RPG de süper classlar vardı.[hline]You don't stand a chance! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightstalker Mesaj tarihi: Kasım 30, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2002 said: Bonecrusher, 30 Kasım 2002 13:40 tarihinde demiş ki: jedi olmadan force kullanabilme imkanı var mı? Star Wars RPG de süper classlar vardı.[hline]You don't stand a chance! Tam bilmiyorum ama jedi olmadan önce force sensitive olmak gerekiyo o aşamada belki bi şeyler olabilir[hline]Tomorrow will take us away,Far from home and no one will ever know our names... But the Bard Songs will remain BLİND GUARDİAN- Bard's Song :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kobaner Mesaj tarihi: Kasım 30, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2002 Ben de böyle bir oluşumda yerimi alırım oyuna jedi classı olarak değilde craftsmen olarak başlayıp sonra explorerlık yapıp ardından güç konusuyla ilgilenmeyi düşünüyorum ama böyle oynamak mümkün olacak mı acaba bence hala bazı şeylerin oturması lazım swgde ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Kasım 30, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2002 explorer olunca jedi olma olasiligin artmadigi icin explorera karsi bi ilgin yoksa hic olma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Aralık 1, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2002 mantikli düşünürsen artar hiç bi outcast jedi kalabalikta yasamio zaten ucra yerlerde yasio senin briyle karsdilasman lazim jedi olmak icin o ole bi yere salim kafayla gidicek tek class explorer cünkü bunu yapabiclek skiller onda..[hline]you can't kill me 'cause im already inside you! .--.-..- .--..-.. .--.-..- .--.--.. ....--.- ....-.-. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kobaner Mesaj tarihi: Aralık 1, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2002 ben aslında önce silah imal etmek ardından o silahlarla explorerlık yapmaz ardından güç için yetterince iyi çıkarsam jedi olarak çalışmak istiyorum ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Aralık 25, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2002 said: DeamoN, 01 Aralık 2002 13:15 tarihinde demiş ki: mantikli düşünürsen artar hiç bi outcast jedi kalabalikta yasamio zaten ucra yerlerde yasio senin briyle karsdilasman lazim jedi olmak icin o ole bi yere salim kafayla gidicek tek class explorer cünkü bunu yapabiclek skiller onda..[hline]you can't kill me 'cause im already inside you! .--.-..- .--..-.. .--.-..- .--.--.. ....--.- ....-.-. Yanlıs anlamıssın benı. Ben dedımkı explorer olmakla jedı olma sansını arttırmıyosun. Sen explorer skıllerı olan bı jedı'ın rahat etcegınden bahsetmıssın. Yanı bırımız jedı olduktan oncekı bırımız sonrakı zamandan bahsedıyoruz. ;)[hline]It is not death what you dread, it is the fear of death. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Aralık 25, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2002 bountyhunter olarak çok ust duzeye gelirsem bi jedila kapisabilecek duruma gelbilirim dimi cunku ben bountyhunter olup daha sonra jedi olmayi dusunuyodum[hline]yasamak hur ve tek bir ağaç gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Aralık 25, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2002 Ha bıde su var Bıtek bounty hunterlar jedı oldurur dıye bırsey yok. Bounty hunter olmak sadece basında bounty olan bırını oldurmeye yarıyor. Yanı bounty hunter olunca one-shot kıll skıll'ı yada .kıll komutu almıyorsunuz. En azından benım bılgıdım oyle. Sonucta bounty hunter elıte class...[hline]It is not death what you dread, it is the fear of death. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 25, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2002 bir daha düşünsünler :)[hline]I come along but i don't know where you're taking me I shouldn't go but you're wrenching dragging shaking me Turn off the sun pull the stars from the sky, the more i give to you the more i die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 25, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2002 yanlız bh nin olayı da kolay değil, hatta jedi kadar (başlangıcı hariç) kasış olacaktır, assasin in dediği gibi jedi gibi elit class çünkü, yani ilk başta karakteri yaratırken b. hunter diye seçilen bi class yok :) aynı jedi gibi sonradan oluyoruz, ki en aşa bi 5-6 aylık sağlam oynama sonunda anca başlanabilir diye düşünüyorum. buda skilllerin doğru seçilmesine bağlı olacaktır büyük oranda, büyük ihtimal bh guildinin basamaklı bir sistemi olacak ve en tepelerde bi yerde olacak bh :-) artı verilen her görevi %100 yapabileceğiz diye bir olayda olamaz, kimbilir kaç kere ooO Oo!! olacaz. bide unutmadan hatırlatayım "each galaxy have 1 character slot" :) uzuun geceler bizi beklicek :)[hline] "Cybron2" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vanamellon Mesaj tarihi: Aralık 26, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2002 valla ben jedi olucam hemde kesilikle olucam. başka bi alternatifi yok o ışın kılıcını kullamam lazım. jedi olunca da kendimi hiç göstermicem. jediler ağlamaz ağlasalarda ağladığını belli etmezler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeke Mesaj tarihi: Aralık 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2002 vanamellon jedi olunca kendini göstermeyip neyapıcan ışın kılıcınla kendi kendinemi oynıcan :) o kadar kastın jedi oldun sonra mağradamı yaşıcan :) neyse işin şakasaı bu da bence jedi olmak istemeyen varsa o yazsın :) böle amaçsız oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vanamellon Mesaj tarihi: Aralık 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2002 Evet zeke kardeş mağarada yaşıcam yardıma ihtiyaçları olan arkadakşlara gitcem ok. Bu arada burdan herkese bişey dicem. Star Wars Galaxies şu sistemde çalışırmı: P4 1.7, 512 MB Ram, 64 GeForce 2 Mx 400 ve 56k modem. İnşallah çalışır bu oyunu oynamazsam gözüm açık giderim.[hline]Baba naber yaaaaaaa!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiXxXeR Mesaj tarihi: Ocak 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2003 ben kesin oyniycam ama neolacagima karar vermedim..[hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilkan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2003 İlk onceleri fikrim gezegenler arasında dolasan ,ve malzeme ticareti yapan bir pilot olmaktı.Hızlı gemimle korsanlardan kacmak zevkli olur diye dusundum ama expansionun ne kadar sonra cıkacagını bilemedigim ve sabırsız biri oldugum icin bounty hunter olabilirim diye karar kıldım.Ya da sadece basit bir avcı olup yaratık avlayarak,skill gelistirerek de expansion cıkana kadar vakit gecirebilirim belki.Mesleki konuda tereddutlerim olmasına ragmen ırkımı secmis bulunmaktayım.Bu konuda da tereddutler yasamadım degil,sırf casusluk yeteneklerinden ve uye oldukları "bothan spy net" den dolayı bothan olacaktım ama buyuk screenshot da bothan kadınlarının yaslı kadınlar gibi gorundugunu gordum.Tamam bu bir oyun ama hicmi romantizm yasamayacagız bilader,bunun icin karsında guzel birsey olmalıki ugruna jedi lara bile kafa tutasın.Screenshot da uc ırkın hatun kişileri gozume hos gorundu:insanlar,twi'lek ve zabrak.Farklı bir ırk secmek istedigimden,insanlarılisteden cıkardım.Zabrak kadınları da hos ama boynuzlar olayı bozuyor,veee en sonunda Twi'lek olmaya karar verdim.Melsegimle ilgili skilleri yeterince karsılarmı bilmem ama calısarak uzun zaman alsa da bu sorunu halledebilirim diye dusunuyorum ve sonucta diyorumki "Ask icin olmeli ask o zaman ask..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Foxx Mesaj tarihi: Ocak 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2003 Ben bu arada eve-online beta teste basladim , ama sanmayin burayi unuttum :) Muhtemelen bu oyunu da oynuyor olucam ama oynamasam da kurmak istedigimiz guild 2 taraftada oyunculari olacak , yani bir eve division bir sw division olur muhtemelen. Ona gore bir websitesi falan hazirlamayi dusunuyoruz. Evedekilerden aramizdan bazilari jedilarla dalga gecmis , yok oyle birsey siz bakmayin onlara :)[hline]ICQ : 5675505 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dorn Mesaj tarihi: Ocak 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2003 gelcem ben de kesin ama karar vermedim daha ne olmaya çalışacağıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar