kfg Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Biraz once http://www.worldofraids.com'da gordugum haberi direk copy/paste'liyorum... Off-topic news for once. Diablo3 might be announced to the Games Convention in Leipzig (August 23-26). Why? Read below You all remember how the website www.worldofwarcraft.com/wrath went to Error 403 Forbidden 3-5 days before annoucement, the diablo3.eu (this url belongs to Blizzard Entertainment) is doing the same thing now, it used to just go to blizzard.com but now its pointing to Error 403 Forbidden (same as Wotlk page before BlizzCon). We now have to wait for Games Convention to get a confirmation from Blizzard present at this gaming event (Hall 2 booth E12). Like we did for BlizzCon, we will cover this event and publish all new infos about WoW (expansion, future patches). Teza WoR reporter --------------------------------------- wrath of the lich king'de haklı cıkmıslardı =)... umarım dogrudur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 HOLEEAAAYYY !!!!! buna içilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 bu da diablo3 forumlarından; ----------------------------------- A new chance for our beloved game? The german gamesmagazine "gamestar": said: Der Publisher Vivendi Games hat am heutigen Tag das offizielle Lineup für die Games Convention 2007 in Leipzig enthüllt. Den entsprechenden Stand finden Sie in der Halle 2, E12. Hier die Liste: Vivendi Games - World in Conflict - TimeShift - Empire Earth 3 - noch nicht bestätigte Titel von Blizzard Entertainment I'll translate the important part: said: Hier die Liste: Vivendi Games - World in Conflict - TimeShift - Empire Earth 3 - noch nicht bestätigte Titel von Blizzard Entertainment = said: here's the list: vivendi games - World in Conflict - TimeShift - Empire Earth 3 - unconfirmed Blizzard Entertainment title Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 En çok merak ettiğim şey WoW'u bırakmamıza yetecek kadar iyi online içeriği olacak mı... benim umudum yok ama hepimiz inanırsak gerçek olur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Şu anda oynayacak bişiler bulamadığım için wow oynuyorum. Gerçi pekte oynuyorum sayılmaz. D3 çıksın her türlü oynayacam. Diablo hayatım boyunca en zevk alarak oynadığım oyun oldu. Benim için vazgeçilmez. Merakla bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 arcane sence blizz kendi kuyusunu kazar mı? Bence kazmaz hehe. Lich kingden sonra en az bi tane daha expansion geilyo, boşuna wow filmi yapmıyo amcamlar. belief shapes the multiverse de nereye kadar.. :D [ Mesaj 19 Ağustos 2007, Pazar - 21:58 tarihinde, axedice tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 diablo 3 çıksın wow du bilmem neydi hikaye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 aynen ben de oynicak güzel oyun bulamadıımdan wow'a para yediriyorum. single bi oyunu bile yıllarca incik cincik halinde nebçim oynadık!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 6 senedir gelicek hadi bakalım.. :P Umarım grafikleri fazla abartıp bilindik oyunlara çevirmezler.Ruhunu kaybetmesin:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 bakin supriz bisey cikicak d3 degil bu blizzard enayi degil hem sc2 hemde d3 ciakrtirsa wow da adam kalmaz xD kendi bidingi dali kesmez haliyle sonucta d3 e sc2 ye bi ekre para evricek milelt ama wow a zilyon tane exp bide aylik para meselesi var almaz oel bi riski blizz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 ben de d3'ün çıkacağını sanmıyorum. daha doğrusu şimdilik. arkadaş doğru söylemiş bindiği dalı kesmek gibi bir şey olur. ama daha ileri bir zamanda çıkabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 valla d3 cıkarsa hayallerim gerçek olacak. o müzikler, o atmosfer of anam offff. sc2 yerine d3 e başlasalardı keşke ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 bence sadece d3 ü duyuracaklar,3 sene sonra çıkacak diyip hadi şimdi dağılın diyecekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 diablo serisi ne yazık ki hikaye olarak çok zayıf be abi. hack'n slash in de modası geçti. adam gibi senaryo yapamazlarsa sux olur oyun. ayrıntı çalışmaları lazım bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 d2 nin üzerinden kaç yıl geçti ozaman geçiş videolarını izlediğimiz zaman abooooowww ubaaaaa yuhhhhh olm adamlar neler yapmış bahk bahk derdik. ben şimdi hayal bile edemiyorum video atmosfer anüüü!!! sabırsızlıkla bekliyorum ailecek izliyoruz abi, hastanızızız abi! [ Mesaj 20 Ağustos 2007, Pazartesi - 00:48 tarihinde, Black_Lupin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 birden düşündüm de, şimdi kim gelcek babaları mı? =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 oyun şimdi duyurulsa bile 3 seneden önce çıkmayacağı kesin. ümitlenmeyin boşuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 YEHAAAA !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 o d3 resmi yıllardır ortalarda dolanan fake d3 çıkıcak dendiğinde kullanılan resimmi ben mi yanlış hatırlıyorum bilmiyorum ama. umarım çıkar ne diyelim. görcez zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 bir starcraft 2 ile wrath of the lich king'i yapsınlar da, ondan sonra 3. bir oyun daha yapsınlar. bu arada diablo 2 ile wow'u kıyaslıyorsunuz ya, o da güzel. lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 abi sonuçta single player oyunlar onlar. ama sanmıyorum yapcaklarını çünkü röportaj vardı adamlar 1 yeni projemiz var diyorlardı o da exp çıktı ha ama şöle bişi olur derlerki 2012 de çıkarcaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Diablo 2 ile wow'u kıyaslamak hiç de saçma değil. Wow daki çoğu özellik eski warcraftların aksine diablodan alınma. gayet de benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 single değil mi ya d3 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 yoo. oldukça saçma. diablo dediğin rpg, wow dediğin mmorpg. diablo ile wow'u kıyaslayamassın, mümkün değil bu. wow'da 40 kişi toplanıp raid yaparken, diablo'da 2 kişiyle baal kesebiliyorsun. diablo'yu karşılaştıracaksanız dungeon siege ile, sacred ile karşılaştırın. wow'u da warhammer ile, guild wars ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 diablo daha çok hack n slash olmuyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar