bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Kıvanç Oktay açıkladı. Yuvaya 2 yeni kartal daha geliyor. Biri transfer sezonunun en gözde ismi İbrahim Toroman diğeride gurbetteki büyük yetenek Hamit Altıntop. İkisiylede anlaşılmış her konuda. Hadi hayırlısı olsun... İbrahim ve Ronaldo ile de sözleşmeler uzatıldı...[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 ibrahim toraman ok de, hamit altıntop nası geliyo? schalke nası veriyo ki onu? zor bence...[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 hehe siz benne tassakmi geciyonuz??[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 toraman olabilir celal doğandan söz alınmıştı geçen sene ama hamiti shalke 1.5 milyon dolara almamış mıydı zamanında kaç para saycaz adamlara. zor yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 İbrahim toraman olabilir. ama hamit için sallamayın abi schalke onu hayatta satmaz. Satsa da eleman türkiye ye gelmez. VE o herif aslen fenerbahçeli.[hline]NO PAIN NO GAIN icq:108382340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 besıktas yeterkı almak ıstesın...[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir... William Shakespeare icQ=Tık Llama'derki: Seni Öldürmeyen şey sana güç katar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 "Menajer Sinan Engin, gelecek sezon kadroya katılması düşünülen isimlerden Schalke'li Hamit Altıntop ve Antepli İbrahim Toraman ile görüşerek prensipte anlaştı. Ümit Milli Takım formasını giyen iki futbolcu ile her konuda söz kesildiği ancak kulüpleriyle henüz bir anlaşma sağlanmadığı belirtildi." Orjinal haber bu. Yani devre arasında gelicek diye birşey yok. Sorun zaten klüplerle anlaşmakta. Ama sezon sonunda bu transferler gerçekleşirse çok iyi olur.[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nonos Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Toraman a belki inanabilirimde hamite asla Halil ve hamit geçenlerde bi basın toplantısı yaptı Hemen sordular türkiyeye gelirmisiniz falan diye Onlarda biz ikimizde fenerbahçeliyiz gelirsek ilk olarak aklımızda fenerbahçe var ama avrupada iyi bi kariyer yakalayıp 30 dan sonra geliriz ve türkiyede bırakırız futbolu dediler. Hani onlar fenerli kesin bize gelcekler diye söylemiyorum ama öyle dediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 bende okumuştum yani küçükken duvarlarında metin-ali-feyyaz posterleri falan yokmuş adamların haa başka bir futbolcuda ben oynadığım takımın taraftarıyım demişti, bu bir profesyonel için doğru olan bence [emre aşık demişti galiba] o ayrı konu[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hocigt Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 hamıt ve kardesı fenerlı olduklarını acıklamıslardı nukem neye lol ? Ama kluivert'ın bjk lı oldugu kadar fenerlımı ıste onu bılemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 medya bayaa sıkıldı herhalde. şimdi de ümit karan'ı alıyormuşuz her konuda anlaşmışız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 said: Hocigt, 13 October 2003 21:34 tarihinde demiş ki: hamıt ve kardesı fenerlı olduklarını acıklamıslardı nukem neye lol ? Ama kluivert'ın bjk lı oldugu kadar fenerlımı ıste onu bılemem. Sergen-Alpay-Oktay Beşiktaşlılardı. Siirt parayı bastırdı. Siirt Köy Hizmetleri sporlu oldular :)[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Ya allah aşkına şu futbolcu takım hadisesine inanıyormusunuz hala? Hangi futbolcu bi ton paraya ben x takımlıyım y de oynamam demiş be?[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 mesela hagi'nin fb'ye geleceğini hiç ama hiç sanmıyorum ben teknik direktör olarak veya tugay'ın zamanında adı geçiyodu hiç inanmadım fenere falan gidiceğine[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Adama para verdilermi ki istemedi Hagi? fb şu anda hagi ye td teklif etse koşa koşa gider. Şu olaylara inanmayın futbolcu profosyoneldir.Takıma kimse bakmaz.[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 ben %100 eminim ki gitmez hagi fb'ye. taffarel desen olabilir derim ama hagi başka.[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 diyelim gs hagiyi istemedi.hagiyi istiyen bi tek fb var bence ozaman gider.ama diyelim hem gs hem fb de hagiyi istio ama fb daha cok para verio ozaman gs ye gelir işte[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Çöp Atmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castigater Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 said: LvL_Sabo, 16 October 2003 18:32 tarihinde demiş ki: ben %100 eminim ki gitmez hagi fb'ye. taffarel desen olabilir derim ama hagi başka.[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza hagi nin fb ye gitmesini boş ver sen asıl fb hagi ye asla teknik direktörlük teklifi yapmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 castigater: örnek verdik iyi ki, ille detayda boğulmaya bayılıyorsunuz[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 heralde teklif etmez, ehue az mı ağlattı analarını[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 said: Diablo, 16 October 2003 19:17 tarihinde demiş ki: diyelim gs hagiyi istemedi.hagiyi istiyen bi tek fb var bence ozaman gider.ama diyelim hem gs hem fb de hagiyi istio ama fb daha cok para verio ozaman gs ye gelir işte[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Çöp Atmayalım. tabiki o zaman gider. Benim kast ettiğim şey mesela hagi yi sadece fb istiyor ve yüklü para veriyor. o zaman gider.[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar