Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 İ. Melih gibi kıvırtma. Bir de bu yemeğe çok ince dilimlenmiş (tercihen nicer dicer ile) soğan halkaları da eklenebilir, yumurtayla güzel oluyor.
Emaleth Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 uuuu beybi, ardeth bana bambaşka bi yumurtlu patata tarifi hatırlattı, hemen şey edeyim: efenim bir soğan, halka kesip, soya sosu ekleyip tavada az suyla azıcık yumuşattıktan sonra yağ ekleyip çevirme. sonrası yumurtlu patata gibi; patatesleri ayrıca kızartıp ekleme. yumurta karışımına mutlaka kaşar ve soya sosu ekleme. omlet gibi değil karıştırarak pişirme. bu yemek itiraf etmeliyim kusmuk gibi görünüyor ama tadı orgazmik. bunu da deneyin. mayonez takviyesiyle yiyin. soya sosu candır.
Cons Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 mayonez selülit yapar, bari layt yiyin :(
Emaleth Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 mayonez yönetir, gey olmayın, light yemeyin. :P
Cons Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 PEMBE BEYAZ EN BÜYÜK LAYT http://www.pinar.com.tr/assets/product/pi_productimage_182.jpg
Emaleth Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 [large]YAPMA ETME CANIM KARDEŞİM!!![/large]
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 mayonez iirenç bişey, ama sarımsaklısı süfer.
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Emaleth said: bu yemek itiraf etmeliyim kusmuk gibi görünüyor ama tadı orgazmik. evet omleti çok didikleyince pişirken görüntüsü gerçekten de hoş olmuyor
Emaleth Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 evet :/ bi de tabi bu soya soslu bir tarif olduğu için, rengi yumurta rengi de olmuyor, kahverengiye kaçıyor filan. denerseniz ilk piştiğinde bu ne beah demeyin diye diyorum. gözünüzü kapatın, ağzınızı açın :)
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 küçüklüğümden beri hep sevdiğim nadir yiyeceklerden ama patatesli yumurta bunun adı :P
Mohi Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 yok yaw ema haklı, yumurtalı patates işte. çünkü aç insan başına 3-4 patatese 2 yumurta kırmak gerekiyo. eğer yanında fazla bir çeşni yoksa sadece karabiber, kimyon, pulbiber falanda eklenince gayette lezzetli oluyo.
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 abi bildiğimiz yumurtalı pattes ama yağlandıra ballandıra anlatmışsın şimdi yapıcam aksdlasşdl
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 eve gidince ben de deneyeyim.. hamburger-mantı-makarna-pizza çemberini kırmanın vakti geldi, evliyim ama bekarım bana daha böyle çok tarif lazım
elma Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 bildiğin tortilla espanol bu, ispanyol omleti Tapas, paella, bravas, chorizo con cojones
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Şuraya etli kuru fasulye yazacağım ; Hamburger, pizza dininden olanlar bana laf sokacağım diye sıraya girecek.
Öne çıkan mesajlar