Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İEU'lular

senko

Öne çıkan mesajlar

• 2 ay sonra ...
bende girdim bu yıl.
hocalar cidden çok iyi.
bitarafımızdan kan alarak öğretiyorlar ama çok iyi öğretiyorlar.
öğrenci klüpleri çok iyi.
kampüste teknolojinin boku çıkarılmış durumda adeta. her sınıfta projektörler , heryerde kablosuz ağ network girişleri falan.

gördüğüm kötü tarafları ise:
internet omurgası çok iyi ama sınırlandırılmış. ne p2p nede rapidshare ve benzerlerini kullanamıyoruz.
okulda okul açıldığından beri okumaya devam eden öğrenciler bile var. ilk yıllarda düşük puan yüksek parayla girmiş okula mustang le falan gelen öğrenciler var. onun dışında öğrenciler genelde iyi.

şimdi aklıma gelenler bunlar genelde memnunum yani.
Sosyal ağlarda paylaş

matama keşke herkez senin gibi olsa o zaman.
ben okulda parasal bakımdan çok iyi olupda cidden iyi sağlam bir karaktere sahip, adam gibi okuyan sadece bir iki kişi gördüm. gerçi yeni girdim ama pek fazla olduğunu sanmıyorum. bu gibiler genelde parasının gücüyle okuyor ve maalesef yönetim bazen buna göz yumabiliyor.

yanlış anlaşılmasın kimseyi eleştirme gibi birşey demedim yani özellikle senin gibi 3.5 yılda bitiren birisine zaten ne diyim.
(helal olsun derim ancak :))
Sosyal ağlarda paylaş

ieu yoldan geçeni almıyor. gidin bakın egenin dokuz eylünün puanlarına bir de. her okulun dandirik bölümü var. itüye bile girebiliyorsun yok işletmesiymiş yok deniziymiş falan. yok kuzu yok deri mühendislikleri var. 340 ile girdim paralı olarak bilgisayar mühendisliğine çok da mutluyum. huzurluyum. adam gibi arkadaşlarım var.
Sosyal ağlarda paylaş

ilk açıldığında herkes kubilay dershanesinden çıkan avniden itk dan gelenlerin jix denen yaşam tarzının dibine vuracağına inandığı şovenist tiplerden geçilmeyeceği zannedilirken ki kısmen oldu da bu bununla beraber ulen paramız var diye illa şımarıkmı olmak zorundayız, yada insanlara maddi durumlarına göre mi muamele etmemiz gerek 90 lı yılların türk filmi setimi burası kardeşim alla alla diye isyan edip gayet normal takılan tiplerinde yoğunlukta bulunduğu biyer. yani gayet enseye tokat takıldığınız bi adam eve giderken porsche una atlayıp gidebiliyo. zaten olması gerekende bu gibi.
çok tehlikeli saçmalıyor olabilirim. benim özünde demek istediğim şey eski sevgilim lisedeki aşkım orda okuyo yazılım 3 sakın sulanmayın okulu bitirip evlenme teklif edicem ona ben tamam mı
Sosyal ağlarda paylaş

ahahahha chaotic bayıldım yazına yaa.. birincisi başlangıcın yani cümle bağlamaların hoşuma gitti, ki bunu konu alakalı olarak söylemiyorum. Sonunu da çok hoş bitirmişsin. :)) bende 3. sınıfım. kimmiş bu kız merak ettim? tanıyor muyum acaba :)

ek olarak da, sidik yarıştıran falan da yok pyra mıydı neydi. ben o yazıyı gayet rahat yazdım. hiç de alınmadan yazdım. ama senin hazetmediğin bir şeyler var ki, lafı istediğin tarafından anlıyorsun. bu benim sorunum değil. senin sorunların...
Sosyal ağlarda paylaş

şaka mısın? yaptığım bir şakanın devamını okumaya tenezzül etmeden alınıp ona ciddi cevap verip sonra da "alınmadım, hazmetmediğin şeyler var, nerenden anlıyorsun" diyorsun. harbiden tipitipmişsin haha. eklemeden edemeyeceğim ieu ya dair hazmetmediğim hiçbir şey yok, hatta hiçbir tarafımda bile değil orası.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...