Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Dün gece tahminen gece 12-1 arası önce voltaj düşüklüğü oldu ardından 2-3 saniye oturduğum yerde resmen titredim,direk içeri gittim baktım annem-babam mışış mışıl uyuyo,balkona çıktım baktım dışarda hiçbi haraketlilik yok(balkonada tırsarak çıktım ev 11 katta bi sarsıntı olsa...),dedim yoksa banamı bişeyler oluyo :) Bu sabah çalıştığım yerde 1 kişide daha söyledi dün gece deprem oldu diye,Merkezi Elmadağ, büyüklüğü 3.8 miş. 17 ağustos depremiyle aynı anda olmasıda ilginç tabi,insanın aklına olur olmaz komplo teorileride gelmiyo değil. [ Mesaj 17 Ağustos 2007, Cuma - 09:36 tarihinde, Dark_Soul tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 uyuyordum ben - fark etmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Peru da 7.9 şiddetinde deprem oldu dün akşam. ölü sayısı 1000 i geçti. tesadüf herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 ben de hissettim oran'da. ki çoğu deprem bizim orda hissedilmiyordu. çok hafif hissettim yatakta olduğum için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thestral Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Kardeşimde annemlerin yanına koşa koşa gitti. Deprem oldu diye bağırıyordu. Demek bu yüzdenmiş koşup bağırmasının ve beni uyandırmasının sebebi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Ben ilk uykusuzluktan sarsıldım sandımda ampul de sallanıyordu ama çok az hissedilebilir bir depremdi.17 Ağustos olduğunu bilmiyordum bak :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 horul horul uyuyordum, yol yorgunu zerre farketmedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovrld Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 http://forum.paticik.com/konu.php?id=186729 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar