Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Dün gece hayatımda ilk kez PSU sorunu yaşadım ve bugün yenisini almam gerek. Tavsiye edebileceğiniz 350-400W civarı evladiyelik bir PSU var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 tagan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Taganlar fena göükmedi. Peki 350w olan eskisi yerine 420 falan almak gereksizlik ve musriflikmi olur? Para olarak değil enerji tasarrufu anlamında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 olmaz. ilerde lazım olur belki hem (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 makul fiyatlı iyi bir psu istersen fsp al para bolsa tagan al acıma gerçi 400w liklar ucuzdur=) [ Mesaj 20 Ağustos 2007, Pazartesi - 12:03 tarihinde, Enyalios tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Para bolsa Enermax, adamlar şiir gibi PSU yapıyolar, üst seviye de onların tek rakibi Tagan. Ucuz yollu arıyosan FSP. Thermaltake alma, dandik çin malı psulardan pek farkı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 enermaxda çok iyidir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Tagan 420W aldım güzel gibi. Eski PSdaki bütün kabloları aynı şekilde bağladım şimdilik becerdim gibi çalışıyor ve çok çok sessiz bu yenisi. İçinden 1 milyon tane extra kablo çıktı mis gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 hayırlı olsun güle güle kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Neden real power alma ihtiyacı duydun ki abso? 20 kağıtlık powerlar ile çok rahat idare ediyom =P Yoksa overlockçu musun =) [ Mesaj 20 Ağustos 2007, Pazartesi - 16:28 tarihinde, Brigand tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Açıkcası 3-4 senede bir sistem yenileyen biriyim yani sistemim ne kadar sorunsuz olursa o kadar mutlu oluyorum. 15 günlük tatilden sonra dün gece 11de eve geldim hem de bekarım yani full PC pynayabileceğim kısıtlı zxamanlardan biri evde. Ama PSU yüzünden açamadım Pcyi ve delirdim. Bu tip şeylerin keyfimi kaçırmaması için başta biraz fazla verip sonra rahat etmeyi seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar