ArchangelTanwen Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 1-hapkido nedir? 2-aikido nedir? 3-aralarındaki farklar nedir? 4- yoksa hepsi yalan direk kung fu mu? 5- adana içi bunlardan birinin bildiğiniz dojosu varsa yazarmısınız? 6-hızlı ama zayıf bir yapıdayım çevik sayılırım ancak bir defa isabetli bir darbe alsam 2.80 uzanırım :) hangisi uygun üşer bana? 7-amacım dövmekten çok karşımdakini maymun etmek tüm saldırısını savuşturmak eh tabi arada denk gelirse ikide vurmak :D 8-şimdiden teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 1-hapkido nedir? bilmiyorum 2-aikido nedir? ai - uyum ki - enerji do - yol,yordam. aikido 1900ün ilk çeyreğinde Morihei Ueshiba Sensei tarafında eski japon savaş sanatlarından derlenerek yeni bi kategori olarak ortaya çıkmıştır. Aikido spor değildir. Aikidonun müsabakası da olmaz. Aikido bi yoldur. bu yolda hiç bir zaman en üst mertebeye ulaşılmaz. Aikido'da temelden öğrendiğiniz nerdeyse bütün hareketler savunma üzerinedir. Aikido ezberi değil yaratıcılığı öğretir. Kısaca öyle kolay bişey değildir ama no pain no gain yani. 3-aralarındaki farklar nedir? tam bilmiyorum ama hapkidonun biraz daha fason olduğunu biliyorum. felsefesi olmadığını biliyorum en azından 4- yoksa hepsi yalan direk kung fu mu? bruş li abime saygımdan bu soruya cevap vermiyorum 5- adana içi bunlardan birinin bildiğiniz dojosu varsa yazarmısınız? adanada yok. ankarada bilirim 6-hızlı ama zayıf bir yapıdayım çevik sayılırım ancak bir defa isabetli bir darbe alsam 2.80 uzanırım :) hangisi uygun üşer bana? o zaman kungfu uygun düşmez. bizim hoca 1.65 ama bi videosunu gösterdi bize amerikada zencinin biriyle çalışma yaparkan sadece adamın bileğinde tutarak çiftetelli oynattı adama. zenci diyorum anla artık 7-amacım dövmekten çok karşımdakini maymun etmek tüm saldırısını savuşturmak eh tabi arada denk gelirse ikide vurmak :D o zaman sizi böyle alaım AİKİDO 8-şimdiden teşekkürler bişey değil [ Mesaj 16 Ağustos 2007, Perşembe - 23:26 tarihinde, fede tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 bence en iyisi büyü sanatları.. ne dövüş ne kır dök. oh bir fireball tamamdır ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 aikido yu spor olarak yapmak istiyorsan yap ama sokakta işine yaramaz dostum ve evet hepsi yalan direk wing tsun:D wing tsunda savunma saldırısı dediğimiz olay var yani bi yandan atağı teknikle savustururken bir yandan yumruk atıyorsun, aynı zamanda kullandığın teknik de blok seklinde değil rakibin kaslarına zarar vermeye yönelik hapkido da kesin aikidoyla yogayı falan birleştirmişlerdir [ Mesaj 17 Ağustos 2007, Cuma - 12:39 tarihinde, Othranx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Orhan Sallama Sende Her Yerde Wing Tsun Diyip Duruosun XD...Karşındakini Maymun Etmek İstiyosan Aikidoya Git ...Feci Maymun Edersin Adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 (?o_O) aikido or wing tsun (O_o?) (!o_O) aikido vs wing tsun (O_õ) (+_+) aikido - Wing Tsun (^_^)// şeklide özetlenebilecek hedemsi şey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 hapkido koreli bi dövüş sporu. jujitsu ve aikido ile karışık vuruşları filan da bolca barındıran saçma sapan bişi. aikido iyidir. temeldir. ama 4-5 yıldan daha az bir süre ilgileneceksen tavsiye etmem. uzun süre devam edeceksen iyi. senin için wt de uygun değil, zira wt ve benzerlerinde geri hamle yoktur. yana ve ileri hamleler vardır. sıfır darbe, sıfır kontak diyosan, işte aikido uygun olabilir. dediim gibi çok çalışman lazım. veya mace alacan, hepsinden daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 goju-ryu karate öğreten bi yere git..İstediklerini karşılar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 aga aikido sucks.gittim biliyorum.adam gibi reflekslerinin gelişmesi için 8 senelik siyah kuşak olmak zorundasın.yani bi arkadaşına bak bugün ne oğrendim die gosteremessin dalga geçer.aha yoo oyle saldırmam boyle fivuit hop fake ŞLAP die tokadı yersin yani.8 senede aikido kasar zor spor.kick box yap yapıcaksan veya karate.dayağı yersin ama kodun mu da Allah'ı şaşar adamın ok thnx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Gecen Legend of the drunken masterı tekrar izledim. karırımı verdim Drunken Boxing öğrenicem, zaten kendini savunmu genelde gece bar cıkışı ara sokaklarda gereken bi durum, e tam yerıne yurduna uygun teknik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Sokak savunmasında Wing Tsun ve/veya Krav Maga iyi gider. Fazla gösteriş yoktur ama görevlerini yapar bu dallar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Boks iyi boks. Karşındaki %99 ihtimalle herhangi bir teknik bilmediği için burnuna burnuna koyacaksın. Duruma göre kulağını da ısırabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Farklı karate stilleri deneyebilirsin ama şu sıralar güzel bir sokak kickbox ortamı var bunuda tercih edebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 http://youtube.com/watch?v=ztmW3vzepVU ebmas eğitmenlerinin summerocksda yaptığı wing tsun gösterisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
30782035198 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 eğer sokakta kendimi koruyayım diyorsan boks muay thai wt işine yarar(özellikle muay thai ama biraz sert spordur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Yahu ne zaman bir dovus sporu muhabbeti gecse hemen sokakta adam dovmeye cekiliyor olay. Sokakta adam dovmek icin mi yapiyorsunuz bu sporlari onu merak ediyorum yani baslarken kafanizda amac bu muydu? Mevzu ciksin ben de 2-3 bisey vurayim mi diyordunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 çok meraklılar sokakta adam dövmeye. birgün biri silah çekip vuracak haberleri yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 DadashNik0F said: çok meraklılar sokakta adam dövmeye. birgün biri silah çekip vuracak haberleri yok. Mantıklı posta +1 vermek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Karate ye başlamayı düşünüyorum, işten sonra stress atma bide vücud biraz toparlasın az insana benzeyeyim diye aranıyordum bişiler, dans falan yapıcaktım ama arkadaş gel olm yeni tekkeni oynayalım dedi. Haliyle jin ve kazuyanın gazına gelip karate yapalım nan dedik o başladı hatta. Vücuta faydası olur değil mi? Karateden sonra o sopalı muabbete geçmek istiyorum kılıç veriolar mı onda :p kungfu ile farkı tam olarak nedir? estetik açısından daha çok ninjutsu nasıldır? denemiş olan var mı? abuk subuk burun kırma dayak yeme istemiyorum, tamam antrenman falan olurda kaş göz yarmaz dimi bu herifler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 uygulamayı hedeflere yapmak istiyorsan tae kwon do önerebilirim.kondisyon olarak baya iyi çalışıyoruz,yeni gelenlerin üzerine hareketler uygulanmıyor,sarı-yeşil yada yeşil kuşaklar antremandan sonra 30 dk kadar uygulama yapıyor ama koruyucularla. ama karateyi sorarsan bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 ninjutsu hakkında bir arkadaşım yardımcı oldu, saol raincloud. Tekvando üst vücudu çalıştırıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 şınav mekik çalışıyorsun.sonra bacak kası karın kasıda çalışıyorsun.vücudunu tamamen esnetiyorsun.ısınma hareketlerinde tüm vucüt çalışıyor neredeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 bu topikte kendime sövmek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 hmm annadım, çok saol aga. kung fu tarzı her şeyi eledim toprak burcuyum diyerekten, sert sağlam şeyler lazım, karate hoş gibi tekvando da güzel duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 amacın sanırım vücudunu fit tutmak zinde kalmak ve stres atmak.karate de gider tekvando da gider sana.ama hamsan 2sinde de bikaç hafta bacak omuz karın bölgelerinde ağrılar hissediceksin biraz. sanırım karate yapan bi pati vardı,lexius olması lazım karate hakkında ona danışabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar