bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 niye ? gece yapacak bişey bulamıyorum erkenden uykum gelioo napcaz? yapacak bişiiler söleyin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 evde kalk bir tur at. tv aç 10dk da olsa oyalar . nitekim her saniye senin için değerli. sonra gel pc ye. pc de bişiyin olmadığını gör. git su iç.. sonra bunları uykun gelene kadar tekrarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 dizi izle. izlerken uyuya kalırsın zaten. oh mis. ben öyle yapıcam birazdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 saat 00.30 olmuş erkenden uykumm geldi diye bıkbık ediyo, yani vermek istediğin mesaj: ''efendim ben gecelerin adamıyım alışmışım saat 4 de eve gelip sabahı ilk ışıklarıyla uyumada böle saat 00.30 falan bana erken '' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 valla öyle lan teyyoş sıkıntı basıo erken uyuyunca sanki gün kaybolmuş gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 nescafe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 uyu işte ne güzel. benim de uyumam lazım uykum gelmiyor. değerini bil =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 ben de tam tersi çok geç yatıp öğlen ortasında kalkınca günün yarısı gitmiş gibi hissediyorum. sabah 8de kalkacan arkadaş. olay budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 napcan sabah 8 de _? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 kahvaltı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 kurabiye güzeli ye ben öyle yapıorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 kurabiye güzeli ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 dondurma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 valla bak nası bilio :) dondurma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 delikanlı adam güzelli müzelli kurabiyeli dondurma yemez Fındık RÜyası racona uyar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 ama kurabiye güzeli cidden güzel :)yada ekmek kadayıfı ama bu saatte bayar.. sakın güllaç yeme böghhh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 lan deli misiniz kahvaltıda dondurma mı yenir be. yapacan şöle sağlam bi yumurta. peynir zeytin domates reçel falan... bi kupa da çay. taze ekmek... budur. edit : bi kere o ekmek kadayıflının yarısından fazlasını yemiştim. tatlıdan öğk geldi artık ama yerken. [ Mesaj 21 Ağustos 2007, Salı - 01:22 tarihinde, Mr_Hand tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 ben şimdi yesin diom.. :) kahvaltıda da o kahvaltılık şeyler kesmio beni onların yanına 4dilim nutellalı ekmek yerim.. tostla yapıcaksam büyükcenek bi tost ideal yarım ekmekten büyük :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 ben kahvaltı yapmam =) geçen gün 12 de kokoreç yedim bozuk ayran içtim ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 asdadsds lisedeki kantini hatırlattın bana. herşeyin tarihi geçmiş oluyodu genelde. ayranı çalkalardın, bakteri ürediği için şişerdi çalkalayınca, resmen reaksiyona girerdi. Giderdin geri verirdin. Ne tesadüfse sana denk geldiğini sölerlerdi ayranın, tarihi geçmemişini şak diye bulup verirlerdi falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 bende bi ara beyti sarma, etli pide, hamburger, kokoreç gibi şeylerle yapıodum sonra mide iflas oldu sonra gene düzeldim ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 bana bişii olmuoo valla damarlarda alkol dolaşıyo o yüzden tertemizimmmmmmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 adam steril. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 ahh ahh.. eski halim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 abi en güzeli ama tütüne karşıyız bak! tütün akciğeri iflas ettiriyo içemiosun daha fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar