Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

erkenden uykum geliyor yauw

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evde kalk bir tur at. tv aç 10dk da olsa oyalar . nitekim her saniye senin için değerli. sonra gel pc ye. pc de bişiyin olmadığını gör. git su iç..

sonra bunları uykun gelene kadar tekrarla
Mesaj tarihi:
saat 00.30 olmuş erkenden uykumm geldi diye bıkbık ediyo,
yani vermek istediğin mesaj: ''efendim ben gecelerin adamıyım alışmışım saat 4 de eve gelip sabahı ilk ışıklarıyla uyumada böle saat 00.30 falan bana erken ''
Mesaj tarihi:
lan deli misiniz kahvaltıda dondurma mı yenir be. yapacan şöle sağlam bi yumurta. peynir zeytin domates reçel falan... bi kupa da çay. taze ekmek...

budur.

edit : bi kere o ekmek kadayıflının yarısından fazlasını yemiştim. tatlıdan öğk geldi artık ama yerken.

[ Mesaj 21 Ağustos 2007, Salı - 01:22 tarihinde, Mr_Hand tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
ben şimdi yesin diom.. :) kahvaltıda da o kahvaltılık şeyler kesmio beni onların yanına 4dilim nutellalı ekmek yerim.. tostla yapıcaksam büyükcenek bi tost ideal yarım ekmekten büyük :)
Mesaj tarihi:
asdadsds lisedeki kantini hatırlattın bana. herşeyin tarihi geçmiş oluyodu genelde. ayranı çalkalardın, bakteri ürediği için şişerdi çalkalayınca, resmen reaksiyona girerdi. Giderdin geri verirdin. Ne tesadüfse sana denk geldiğini sölerlerdi ayranın, tarihi geçmemişini şak diye bulup verirlerdi falan...
  • Yeni Oluştur...